New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 8 éve
az lehet de nem véletlenül hívta pereira 15-5 szabálynak.Ja, de egy 10 yardossal már egyenértékű, ahogy azt mi megtanultuk az első héten.Ez milyen szabály már lolazért az bebaszna ha egy personal foul megy egy 5 yard penalty egyenrangú lenne.
molehill
Szép hívás szép td.
kapitnono
Jakehomer
több mint 8 éve
na lássuk ginn mai balfaszkodásait...
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
Ja, de egy 10 yardossal már egyenértékű, ahogy azt mi megtanultuk az első héten.Ez milyen szabály már lolazért az bebaszna ha egy personal foul megy egy 5 yard penalty egyenrangú lenne.
molehill
Szép hívás szép td.
kapitnono
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
nem értettem mi volt a büntilow hit, térd alatt ütötték meg későn.
JUNIOR46
több mint 8 éve
nem értettem mi volt a büntiHozzáértünk Breeshez 😕
JUNIOR46
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ez milyen szabály már lolazért az bebaszna ha egy personal foul megy egy 5 yard penalty egyenrangú lenne.
molehill
Szép hívás szép td.
több mint 8 éve
Rutin
2 021
WhoDat, baby! 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
nem értettem mi volt a bünti
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
Boston szokás szerint le volt maradva. De ez a low hit flag kabaré volt
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ez de jó hívás volt 😀 Fleener rush TD
több mint 8 éve
molehill
121
Ez milyen szabály már lol
több mint 8 éve
ezt is csak mi tudjuk beszopni
több mint 8 éve
biztos lesz ma is jó pár 100 beszopott yard
több mint 8 éve
Worley, Sanchez, Teddy, Lou Young sok sikert srácok 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Stream valaki?vipbox.biz/football/watch-1shr0-carolina-panthers-at-new-orleans-saints?l=3588135539
nemethbence23
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Stream valaki?
több mint 8 éve
üdv szép estét
több mint 8 éve
Jó estét! GO SAINTS!
több mint 8 éve
twitter.com/NFLInjuryNws/status/787684800916103168twitter.com/caplannfl/status/787690248209858560
twitter.com/NFLInjuryNws/status/787681586888048641
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...