New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 8 éve
Ez, csak így tovább, ügyesen
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
😊 Óje, mondá az úr, hogy óje
több mint 8 éve
adam77
635
ez meseszerű
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
szeretem amikor szarrá szedjük a carolinát. attól már csak egyet szeretek jobban ebben a környezetben, de az nem jön be az idén sajna. 😊ezzel pont így vagyok, talán lesz egy jó esténk végre
hajdu
több mint 8 éve
Az end zone-ba dobott pickek idén a specialitásunk 😊 Funch megállt aztán védőt játszott, érthetetlen...
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Azért az elég nagy homály volt..
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Pj-t attól félek ki fogják vágni szezon végén pedig van a srácban potenciál.ez is igaz mondjuk, szerencsére payton szerint Rankins jövő héten elkezdhet edzeni, és a 49-ers ellen már elvileg játszhat. Meg Breaux visszatérése is közel vanThomasnak is a 3. idén, jók lesznek ezek az elkapók, már csak a védelemmel kellene valamit kezdeni.Kikaha, Rankins, Bró, PJ, pont hogy sokat dobhatna.
kapitnono
PEEtör
kapitnono
több mint 8 éve
ez is igaz mondjuk, szerencsére payton szerint Rankins jövő héten elkezdhet edzeni, és a 49-ers ellen már elvileg játszhat. Meg Breaux visszatérése is közel vanThomasnak is a 3. idén, jók lesznek ezek az elkapók, már csak a védelemmel kellene valamit kezdeni.Kikaha, Rankins, Bró, PJ, pont hogy sokat dobhatna.
kapitnono
PEEtör
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
Thomasnak is a 3. idén, jók lesznek ezek az elkapók, már csak a védelemmel kellene valamit kezdeni.Kikaha, Rankins, Bró, PJ, pont hogy sokat dobhatna.
kapitnono
több mint 8 éve
szeretem amikor szarrá szedjük a carolinát. attól már csak egyet szeretek jobban ebben a környezetben, de az nem jön be az idén sajna. 😊
több mint 8 éve
Thomasnak is a 3. idén, jók lesznek ezek az elkapók, már csak a védelemmel kellene valamit kezdeni.
több mint 8 éve
Nem is értem, hogy a Worley lévő holdingot miért nem sikerült észrevenni, alig volt látványos.Mi a fasznak tolni az ellent, amikor magunktól is geci szarok vagyunk
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ha a corner elesik futás közben, akkor gyakorta elkapás következik.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Jól fel voltunk készülve erre a meccsre is. Mondjuk ezt legalább lehetett gondolni a hétfői kabaré után
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Nem is értem miért DT-t húztunk elsőre nem volt valami elérhető normális DB???
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
Lee lesz ma is a legjobb? Bele se merek gondolni mennyit kapunk 😕
#KeepPounding
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Valaki emlékszik még, mikor volt iylen visszahordásunk? 😀Tavaly Carolinában Marcus Murphy,de ő be is vitte TD-re
PEEtör
több mint 8 éve
Semmi gond, majd 0-28 után csinálunk két TD-t és minden rendben lesz
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
helmet
247
zseniális return volt, TD-t érdemelt volna
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
Valaki emlékszik még, mikor volt iylen visszahordásunk? 😀
több mint 8 éve
Anthony megint sokat játszik.. Neh hiszem ,hogy stupar ennyiveel jobb lenne.