New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
Nem szeretem a rúgóra fogni, mert sokkal összetettebb sport ez, de az első két meccsben vastagon benne volt. 8/5 mutató, rémgyenge, nem lehet benne bízni.Talán meg tud tanulni pontosan rugni.Hát ja.. de b***hatjuk ha jó erősen tudja mellé rúgni 😊ha végre még egy kickert is sikerülne találnunk...ettől a sráctól ideje lenne megválniAnnyira azért szerintem nem gyenge az irányzékkal van gondja de az erősséggel szerintem nincs.
PEEtör
nemethbence23
Balishop
Nem mondom nem bánkódnék ha egy Crosby vagy Gano jönne de még egy Gostowski-val is beérném ha nagyon kellene de ilyen kickerek nem mozdíthatók.
nemethbence23
több mint 8 éve
ez a webb gyerek eddig egész jól tolja.draftoltam GM játékban, ez cb-k esetében jó ajánlólevél 😊
kapitnono
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Bevertünk hármat, jeeeeMondjuk ez nálunk DPI
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Talán meg tud tanulni pontosan rugni.Hát ja.. de b***hatjuk ha jó erősen tudja mellé rúgni 😊ha végre még egy kickert is sikerülne találnunk...ettől a sráctól ideje lenne megválniAnnyira azért szerintem nem gyenge az irányzékkal van gondja de az erősséggel szerintem nincs.
PEEtör
nemethbence23
Balishop
Nem mondom nem bánkódnék ha egy Crosby vagy Gano jönne de még egy Gostowski-val is beérném ha nagyon kellene de ilyen kickerek nem mozdíthatók.
több mint 8 éve
Hol van már a tavalyi hó? 😊tavaly is 17 el mentünk és simán kiszoptunk ellenetek otthon. Szóval ne értékeld alá a védelmünket 😀Ezt most nagyon ki kéne használni.Mert ha nem, akkor csak 21-gyel nyertek? 😊
nemethbence23
Jakehomer
kapitnono
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Balishop
91
Hát ja.. de b***hatjuk ha jó erősen tudja mellé rúgni 😊ha végre még egy kickert is sikerülne találnunk...ettől a sráctól ideje lenne megválniAnnyira azért szerintem nem gyenge az irányzékkal van gondja de az erősséggel szerintem nincs.
PEEtör
nemethbence23
több mint 8 éve
nemethbence23
112
ha végre még egy kickert is sikerülne találnunk...ettől a sráctól ideje lenne megválniAnnyira azért szerintem nem gyenge az irányzékkal van gondja de az erősséggel szerintem nincs.
PEEtör
több mint 8 éve
tavaly is 17 el mentünk és simán kiszoptunk ellenetek otthon. Szóval ne értékeld alá a védelmünket 😀Ezt most nagyon ki kéne használni.Mert ha nem, akkor csak 21-gyel nyertek? 😊
nemethbence23
Jakehomer
több mint 8 éve
Payton próbál segíteni, nem értem miért nem mentek nekiHa igazán alázni akart volna, akkor puntol 😊
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Figyelj a mi d-nk simán összehozza ezt is ha nagyon kell.Ezt most nagyon ki kéne használni.Mert ha nem, akkor csak 21-gyel nyertek? 😊
nemethbence23
Jakehomer
több mint 8 éve
szimpla lucc
több mint 8 éve
Payton próbál segíteni, nem értem miért nem mentek neki
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
ha végre még egy kickert is sikerülne találnunk...ettől a sráctól ideje lenne megválni
több mint 8 éve
Ez mellé lett bikkantva.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Ezt most nagyon ki kéne használni.Mert ha nem, akkor csak 21-gyel nyertek? 😊
nemethbence23
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Ezt most nagyon ki kéne használni.
több mint 8 éve
Egy szar ellenfél csodákra képesna ez már tuti nem a mi védelmünk. Mit csináltak a srácokkal?A bye week csodákra képes.
kapitnono
empty taxi
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Illetve jól kell megválasztani az ellenfeletna ez már tuti nem a mi védelmünk. Mit csináltak a srácokkal?A bye week csodákra képes.
kapitnono
empty taxi
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Ezek közül most már tegyünk el néhányat jövő hétre (@Chiefs), vagy utána jön a S'hawks! 😀 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
na ez már tuti nem a mi védelmünk. Mit csináltak a srácokkal?A bye week csodákra képes.
kapitnono
Madden hates me.
több mint 8 éve
Nem is értettem a 2 feletti oddsot a Saintsre, illetve a 25.5 pont felett 1.9.et, legalább anyagilag megéri ha szarok vagyunk.
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
na ez már tuti nem a mi védelmünk. Mit csináltak a srácokkal?Kiszedték a féket (Anthony) 😀 😀 😀
kapitnono
több mint 8 éve
na ez már tuti nem a mi védelmünk. Mit csináltak a srácokkal?
több mint 8 éve
Oké, azért ez 5 yardon túli kontakt volt, de nem érdekes.
Tepper takarodj!