New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 8 éve
Running into the kicker? Komolytalan
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
intentional grounding?Ellenünk? Soha
empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Na most van baj 😮Kelemet megy Lt-be aztán jön Lellito.
clbass
nemethbence23
De mivan Lelito-val?Szerencsére még ott van Hills, utána van baj..Na most van baj 😮Kelemet megy Lt-be aztán jön Lellito.
clbass
nemethbence23
kapitnono
több mint 8 éve
Szerencsére még ott van Hills, utána van baj..Na most van baj 😮Kelemet megy Lt-be aztán jön Lellito.
clbass
nemethbence23
több mint 8 éve
intentional grounding?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Na most van baj 😮
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Legyen igazad pls.Az a baj hogy ez még szoros lehet mert ha a kövi támadást nem csináljuk meg minimum field goal-ra de inkább TD-re akkor ugye ők jönnek a második félidőben és ha ott is egy TD akkor már 17-21 ami nagyon necces tudom hogy sok a ha de akkor is, mondjuk ha úgy játszik mindkét csapat mint az első félidőben nem lesz gond1:15 alatt azért egyszer fel lehet dobni cookssra 😀
nemethbence23
kapitnono
több mint 8 éve
Az a baj hogy ez még szoros lehet mert ha a kövi támadást nem csináljuk meg minimum field goal-ra de inkább TD-re akkor ugye ők jönnek a második félidőben és ha ott is egy TD akkor már 17-21 ami nagyon necces tudom hogy sok a ha de akkor is, mondjuk ha úgy játszik mindkét csapat mint az első félidőben nem lesz gond1:15 alatt azért egyszer fel lehet dobni cookssra 😀
nemethbence23
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Az a baj hogy ez még szoros lehet mert ha a kövi támadást nem csináljuk meg minimum field goal-ra de inkább TD-re akkor ugye ők jönnek a második félidőben és ha ott is egy TD akkor már 17-21 ami nagyon necces tudom hogy sok a ha de akkor is, mondjuk ha úgy játszik mindkét csapat mint az első félidőben nem lesz gond
több mint 8 éve
Túl korai volt, ezt még végigviszik.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Mi mikor kapunk zászlót?
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
na? megoldjuk a mait is?
több mint 8 éve
ez a kérdés nyilván bennem is mindig bennem van, de mondjuk úgy hogy már megszoktam.Szoktam nézni de sosem értem főleg most azt látván hogy Cooks hogy le sprinteli a carolina secondary-jét.3 és 15-nél futás most komolyan?ha nézed a meccseinket, akkor már megszokhattad, hogy ha nem muszáj payton nem kockáztat.
nemethbence23
kapitnono
nemethbence23
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Szoktam nézni de sosem értem főleg most azt látván hogy Cooks hogy le sprinteli a carolina secondary-jét.3 és 15-nél futás most komolyan?ha nézed a meccseinket, akkor már megszokhattad, hogy ha nem muszáj payton nem kockáztat.
nemethbence23
kapitnono
több mint 8 éve
3 és 15-nél futás most komolyan?ha nézed a meccseinket, akkor már megszokhattad, hogy ha nem muszáj payton nem kockáztat.
nemethbence23
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Azért az jó hogy Malcom Jenkins az eagles-nél 64 yardos visszahordást nyomott nekünk meg van Byrd.
több mint 8 éve
Bostontól ez is TD, úgy fordul, mint a TitanicMúltkor Griffin már többet játszott, ma még nem is láttam.
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Bostontól ez is TD, úgy fordul, mint a Titanic
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
Ha Cooks nem éri utol a lasztidat... 😛brutális volt az a sebességkülönbség a safetyvel összevetve
empty taxi
több mint 8 éve
nemethbence23
112
3 és 15-nél futás most komolyan?
több mint 8 éve
nemethbence23
112
Én azt mondom elöször tegyük össze a D-t aztán foglalkozzunk a rugóval.Nem szeretem a rúgóra fogni, mert sokkal összetettebb sport ez, de az első két meccsben vastagon benne volt. 8/5 mutató, rémgyenge, nem lehet benne bízni.Talán meg tud tanulni pontosan rugni.Hát ja.. de b***hatjuk ha jó erősen tudja mellé rúgni 😊ha végre még egy kickert is sikerülne találnunk...ettől a sráctól ideje lenne megválniAnnyira azért szerintem nem gyenge az irányzékkal van gondja de az erősséggel szerintem nincs.
PEEtör
nemethbence23
Balishop
Nem mondom nem bánkódnék ha egy Crosby vagy Gano jönne de még egy Gostowski-val is beérném ha nagyon kellene de ilyen kickerek nem mozdíthatók.
nemethbence23
PEEtör
több mint 8 éve
Ha Cooks nem éri utol a lasztidat... 😛
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...