New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
b /\ L i N T
198
Nehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?Jaja, csak ott kaptak 1 kis segitseget a Ramstol
LeviPoki
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Trump a politika Einsteinje, ezt mindenki tudja, aki nem a Holdon el. 😃😄😁Trump meg egy zseni és?ez valami vicc? humoros? 😁Sanko legalabb humoros, Gyulanak viszont igazi antitalentum riporter. Hori meg total el van szalva magatol. En sokkal jobb lennek, de meg nem hivtak.kovacsátkapcsoltam streamre. ez a faszi hallgathatatlanMelyik?
HajduImre
mustaine
HajduImre
Cypress
HajduImre
valakis
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Nehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
De jó, nem tudtam hogy hosszabbítás van a Jaguars meccsenJah csak mezeket cseréltek a srácok
mustaine
több mint 6 éve
De jó, nem tudtam hogy hosszabbítás van a Jaguars meccsen
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ismét egy nagyon meglepő punt 😀
több mint 6 éve
Lacanova
23
3?
több mint 6 éve
Trump meg egy zseni és?ez valami vicc? humoros? 😁Sanko legalabb humoros, Gyulanak viszont igazi antitalentum riporter. Hori meg total el van szalva magatol. En sokkal jobb lennek, de meg nem hivtak.kovacsátkapcsoltam streamre. ez a faszi hallgathatatlanMelyik?
HajduImre
mustaine
HajduImre
Cypress
HajduImre
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
Freudi elszólás?Na, de ha majd Danica berakja neki hatodikba, és tövig nyomja!!!Rodgers és CM elvannakde hallod, megértem hogy nem ment a szekér, egész ősszel csak azzal a hülye kutyával játszottak.
Kampman
gamerkr
James007
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
mi van ma a sport tv-nél hogy mindegyik kommentátor fulladozik?
baggio 🏈
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
gedam
5 905
4&10
több mint 6 éve
Cypress
3 228
A haveri kor szerint is igen, de szerintem ezen ne vitatkozzunk. Te maradj Gyulanal. 🤣😂😃😄😆😎Sanko humoros ? 🤣🤣Sanko legalabb humoros, Gyulanak viszont igazi antitalentum riporter. Hori meg total el van szalva magatol. En sokkal jobb lennek, de meg nem hivtak.kovacsátkapcsoltam streamre. ez a faszi hallgathatatlanMelyik?
HajduImre
mustaine
HajduImre
Cypress
b /\ L i N T
több mint 6 éve
van akinek a Sas-kabaré is az 😊ez valami vicc? humoros? 😁Sanko legalabb humoros, Gyulanak viszont igazi antitalentum riporter. Hori meg total el van szalva magatol. En sokkal jobb lennek, de meg nem hivtak.kovacsátkapcsoltam streamre. ez a faszi hallgathatatlanMelyik?
HajduImre
mustaine
HajduImre
Cypress
HajduImre
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
gedam
5 905
Ez a Verizon reklám is az agyamra megy már..célzott reklám, potenciális vásárlójuk vagy
Tomcsik
több mint 6 éve
b /\ L i N T
198
Ez sarga? Kezdodik
több mint 6 éve
HajduImre
157
ez valami vicc? humoros? 😁Sanko legalabb humoros, Gyulanak viszont igazi antitalentum riporter. Hori meg total el van szalva magatol. En sokkal jobb lennek, de meg nem hivtak.kovacsátkapcsoltam streamre. ez a faszi hallgathatatlanMelyik?
HajduImre
mustaine
HajduImre
Cypress
több mint 6 éve
vv4respectlaci te vagy az?Sanko legalabb humoros, Gyulanak viszont igazi antitalentum riporter. Hori meg total el van szalva magatol. En sokkal jobb lennek, de meg nem hivtak.kovacsátkapcsoltam streamre. ez a faszi hallgathatatlanMelyik?
HajduImre
mustaine
HajduImre
Cypress
több mint 6 éve
James007
1 854
Na, de ha majd Danica berakja neki hatodikba, és tövig nyomja!!!Rodgers és CM elvannakde hallod, megértem hogy nem ment a szekér, egész ősszel csak azzal a hülye kutyával játszottak.
Kampman
gamerkr
több mint 6 éve
Nem egy robot kutya az?a tied???😕Rodgers és CM elvannakde hallod, megértem hogy nem ment a szekér, egész ősszel csak azzal a hülye kutyával játszottak.
Kampman
gamerkr
Kampman
gaben
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
mi van ma a sport tv-nél hogy mindegyik kommentátor fulladozik?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
gedam
5 905
Na a Margit még jobban leszakította magát a Barcáról, nézzük az Angyalokat s a Párducokat 😊év végére még odaérhetnek az európaligás helyre
dande