New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
jól megy a tolódáspinyő!!!!!!!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Mármint hc, mikor ezt a jövőképet vázolta fel akkor erősítették meg a posztján a 0-16 ellenére isAzóta a Brownsban gm, mondjuk meg is látszik.Én nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lettbowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418
baggio 🏈
All time leglájkoltabb hsz-em.
empty taxi
balintbaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
HajduImre
157
parasztrádbízom. most nincs kedvem erről beszelnipedig most kéne, több Saintses eredménykövető idén nemigen lesz már
HajduImre
shawnka
több mint 6 éve
b /\ L i N T
198
Bersin?? Xd
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Tényleg még Sndorrr vagy hogy hívják hiányzik még,Én nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lettbowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418
baggio 🏈
empty taxi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Azóta a Brownsban gm, mondjuk meg is látszik.Én nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lettbowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418
baggio 🏈
empty taxi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Ja nem is Sanyi, hanem Gyuri 😊Én nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lettbowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418
baggio 🏈
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
HajduImre
157
menjetek örüljetek én sem trollkodtam a meccsetekenKedves Imre!soha nem de állandóan igenNehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?a Falcons soha nem fos!
LeviPoki
shawnka
HajduImre
Maga tévúton jár.Szedje össze magát.
Kenny
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
majd BB beteszi helyette Hoyert 😉Én nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lettBrady bajban lesz akkor
baggio 🏈
gamerkr
több mint 6 éve
rádbízom. most nincs kedvem erről beszelnipedig most kéne, több Saintses eredménykövető idén nemigen lesz már
HajduImre
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Nem kell a naciskodas, tabletrol nyomom es nem tudom kikapcsolni a kurva predektiv bevetelt. De ha van valami gondod, elintezhetjuk kint a kocsma elott. Oke??? 😎Lofaszt, akkor nem lenne min szorakozni, mert a meccs egyenlore uncsi.Sobri Jóska meg a bowl.hu legértelmesebb forumozója, topik zárható.Trump a politika Einsteinje, ezt mindenki tudja, aki nem a Holdon el. 😃😄😁Trump meg egy zseni és?ez valami vicc? humoros? 😁Sanko legalabb humoros, Gyulanak viszont igazi antitalentum riporter. Hori meg total el van szalva magatol. En sokkal jobb lennek, de meg nem hivtak.kovacsátkapcsoltam streamre. ez a faszi hallgathatatlanMelyik?
HajduImre
mustaine
HajduImre
Cypress
HajduImre
valakis
Cypress
balintbaba
Cypress
Kampman
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Sokat fog számítani, hogy mennyire fog működni ma ez a Newton-Olsen kapcsolat.
több mint 6 éve
Kedves Imre!soha nem de állandóan igenNehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?a Falcons soha nem fos!
LeviPoki
shawnka
HajduImre
Maga tévúton jár.Szedje össze magát.
több mint 6 éve
Én nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lett
baggio 🏈
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
b /\ L i N T
198
Gyere Olsii
több mint 6 éve
Nem ugyanarról az emberről beszélünk, de ezzel többet árultál el róla, mint gondoltad volnaÉn nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lettSankonak mindig igaza van, akkor is amikor nincs.
baggio 🏈
Cypress
---
több mint 6 éve
HajduImre
157
rádbízom. most nincs kedvem erről beszelnisoha nem de állandóan igenNehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?a Falcons soha nem fos!
LeviPoki
shawnka
HajduImre
shawnka
több mint 6 éve
Lehet az eredményre gondoltorig00.deviantart.net/1dc6/f/2013/112/d/a/grammar_nazi_cat_by_latilover-d62mu1p.jpgLofaszt, akkor nem lenne min szorakozni, mert a meccs egyenlore uncsi.Sobri Jóska meg a bowl.hu legértelmesebb forumozója, topik zárható.Trump a politika Einsteinje, ezt mindenki tudja, aki nem a Holdon el. 😃😄😁Trump meg egy zseni és?ez valami vicc? humoros? 😁Sanko legalabb humoros, Gyulanak viszont igazi antitalentum riporter. Hori meg total el van szalva magatol. En sokkal jobb lennek, de meg nem hivtak.kovacsátkapcsoltam streamre. ez a faszi hallgathatatlanMelyik?
HajduImre
mustaine
HajduImre
Cypress
HajduImre
valakis
Cypress
balintbaba
Cypress
Kampman
több mint 6 éve
Én nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lettBrady bajban lesz akkor
baggio 🏈
több mint 6 éve
Én nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lettHogy a bears cutler miatt szar?
baggio 🏈
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
Nagyobb nem volt?soha nem de állandóan igenNehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?a Falcons soha nem fos!
LeviPoki
shawnka
HajduImre
shawnka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Én nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lettSankonak mindig igaza van, akkor is amikor nincs.
baggio 🏈