New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
Kampman
28 290
szeretem brízt is neg nyútont is. de szerintem kemet többen utálják, meg egyébként is ánderdogok, nekik szurkolok.undercatek
gedam
több mint 6 éve
Höri eddig 3-ból 3-szor tévedett a Wild Card jóslatait illetően. Jó jel a Carolinának.
több mint 6 éve
aki ismeri a kovács sándor nevű kommentátort, esdve kérem kérje meg hogy ne drukkoljon már a panthersnek annyira erőteljesen mint a legutóbbi meccsükön, mert kénytelen leszek lehalkítani.Majd Ricsi kompenzál amikor minden playben fikázza Camet 😉 Jó meccset!
HajduImre
KEEP POUNDING!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
gedam
5 902
szeretem brízt is neg nyútont is. de szerintem kemet többen utálják, meg egyébként is ánderdogok, nekik szurkolok.
több mint 6 éve
Aztaqrva. Ilyen van?Hát én nem tudom, de a csatorna nevén mindig szakadnom kell, ha meglátom. 😀😀 "DikhTv Gipsy Tv"Hajrá Panthers! Ezt meg csak úgy:Ez milyen szegregált party? Jogvédők látták már?
www.youtube.com/watch?v=iP_6hMnnxIc
balintbaba
James007
balintbaba
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Micsoda, izgalmas volt a Jax-Bills meccs? Akkor milyen az, ami nem izgalmas?
több mint 6 éve
Hát én nem tudom, de a csatorna nevén mindig szakadnom kell, ha meglátom. 😀😀 "DikhTv Gipsy Tv"Hajrá Panthers! Ezt meg csak úgy:Ez milyen szegregált party? Jogvédők látták már?
balintbaba
James007
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Varj en a meccs utani cbs es elemzore mondtam. A nagy asztalnal azt mondta, lehet hogy hulyen hangzik, de en egesz vegig ereztem az izgalmat es a hatalmas nyomast ... a meccs soran... Nfl elemzo... : ) Szurkolokent persze... Riporterkent meg kotelezo volt ezt mondania : )Tok jo volt ahogy a riporterek azt magyaraztak, hogy mennyire izgalmas meccs volt. Stb... : )Egy Jags fannak persze,hogy izgalmas,nyertek.Bár szerencsére a végén jött ki csak belőle a drukker,tartottam tőle,hogy átkell nyomnom a streamre
gabistar
LeviPoki
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Tok jo volt ahogy a riporterek azt magyaraztak, hogy mennyire izgalmas meccs volt. Stb... : )így kell nézni az nfl-t, rózsaszín szemüvegen át!
gabistar
twitter.com/Mike12GB/status/950110136638451712
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
PutribulájHajrá Panthers! Ezt meg csak úgy:Ez milyen szegregált party? Jogvédők látták már?
balintbaba
James007
több mint 6 éve
James007
1 854
Hajrá Panthers! Ezt meg csak úgy:Ez milyen szegregált party? Jogvédők látták már?
balintbaba
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Badass zene...
több mint 6 éve
gedam
5 902
Tok jo volt ahogy a riporterek azt magyaraztak, hogy mennyire izgalmas meccs volt. Stb... : )izgalmas hájszkúl meccs volt
gabistar
több mint 6 éve
Hajrá Panthers! Ezt meg csak úgy:Inkább valami ilyesmi játékot várok
balintbaba
www.youtube.com/watch?v=CSvFpBOe8eY
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
HajduImre
157
Tok jo volt ahogy a riporterek azt magyaraztak, hogy mennyire izgalmas meccs volt. Stb... : )teljen jól voltak szerintem
gabistar
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Tok jo volt ahogy a riporterek azt magyaraztak, hogy mennyire izgalmas meccs volt. Stb... : )Egy Jags fannak persze,hogy izgalmas,nyertek.Bár szerencsére a végén jött ki csak belőle a drukker,tartottam tőle,hogy átkell nyomnom a streamre
gabistar
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Tok jo volt ahogy a riporterek azt magyaraztak, hogy mennyire izgalmas meccs volt. Stb... : )
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
A meccs,a követő teljesen jó volt,így nem aludtam el.Nyugtassatok meg,hogy ez színvonalasabb lesz valamivela követő? Talán egy szinttel 😊
LeviPoki
gamerkr
több mint 6 éve
HajduImre
157
aki ismeri a kovács sándor nevű kommentátort, esdve kérem kérje meg hogy ne drukkoljon már a panthersnek annyira erőteljesen mint a legutóbbi meccsükön, mert kénytelen leszek lehalkítani.
több mint 6 éve
Nyugtassatok meg,hogy ez színvonalasabb lesz valamivelAz eredménykövető? Remélem nem!
LeviPoki
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Nyugtassatok meg,hogy ez színvonalasabb lesz valamivela követő? Talán egy szinttel 😊
LeviPoki
több mint 6 éve
Saints szerintem SB-t nyer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!