New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
Thomas80
261
WHO DAT!!!!!!!!!!!!
több mint 6 éve
Jejejeeeeeeee
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ha nem lesz pont az elso negyedben kenytelen leszek romma trollkodni a topikot. Ezt pedig senki sem akarja, tehat kerunk gyorsan egy Saints TD-t.Akkor ezt megúsztuk..😀
Cypress
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Remélem ma még elhangzik Sankótól a lezúziuszos poén is
több mint 6 éve
Ha nem lesz pont az elso negyedben kenytelen leszek romma trollkodni a topikot. Ezt pedig senki sem akarja, tehat kerunk gyorsan egy Saints TD-t.jó lesz ? HAHAHAHAHA
Cypress
több mint 6 éve
HajduImre
157
na tessek
több mint 6 éve
Persze ha Clay nem ejti el a TD-t... pedig addig a pillanatig úgy alakult a meccs, ahogy elterveztük.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Ha nem lesz pont az elso negyedben kenytelen leszek romma trollkodni a topikot. Ezt pedig senki sem akarja, tehat kerunk gyorsan egy Saints TD-t.
több mint 6 éve
Kampman
28 290
egy évet késett, azt mondta, hogy a Broncos 2015 februárjában lesz bajnok, de akkor ezek szerint Bill Gates és Neil deGrasse Tyson is részegek voltakde végül is a valóság őt igazolta, nem?Saaandor az a nyíregyi kocsmatulajdonos volt, akinek az egyik ivócimborája ott volt azon a Wall Street - Nasa konferencián, ahol megbundázták a Broncos - Seahwawks döntőtJa nem is Sanyi, hanem Gyuri 😊Én nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lettbowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418
baggio 🏈
All time leglájkoltabb hsz-em.
empty taxi
baggio 🏈
Kampman
gamerkr
több mint 6 éve
Nagyon ügyes...Innen még én is berúgom...sőt, innen még Aguayo is. Meg Koo is.Fehérvári focisok mondták, hogy kb. 30 yardról rúgnak legvégső esetben a magyar bajnokságban, szóval szerintem mehetsz try outra. 😀
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Azért a Jax meccsen ezt legalább berúgták..
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Gano kihagyott idén 3 XP-t is, nem olyan meglepő ez. Tudom, tegnap Butker is elszúrt egyet, de megbocsáthatatlan, hogy ezt a lúzert tartottuk meg négyszer annyi pénzért.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Best of us...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
idén később jött a kari aji, köszcsi
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Ez mi ez már, az nem fogja meg a másik meg mellécsűri.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Ricsi vajon mifasznak ordít ennyire?
több mint 6 éve
Ganonak is szóljá márrádbízom. most nincs kedvem erről beszelnipedig most kéne, több Saintses eredménykövető idén nemigen lesz már
HajduImre
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
de végül is a valóság őt igazolta, nem?Saaandor az a nyíregyi kocsmatulajdonos volt, akinek az egyik ivócimborája ott volt azon a Wall Street - Nasa konferencián, ahol megbundázták a Broncos - Seahwawks döntőtJa nem is Sanyi, hanem Gyuri 😊Én nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lettbowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418
baggio 🏈
All time leglájkoltabb hsz-em.
empty taxi
baggio 🏈
Kampman
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Akartam volna írni,hogy már az első negyedben pontok,ezek kényeztetnek minket,de nem 😀