New Orleans Saints - Carolina Panthers
2 hónapja
MC12
6 359
Azért ott volt töke Carr-nak, hogy bedobta.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
A TE elkapas nem lett jo, pedig a kezeben volt....Mondjuk a frasz kerulget ezektol a Cass passzoktol.
2 hónapja
adam77
635
ha elkapja a passzt felrobban a dome
2 hónapja
MC12
6 359
önsack 😀Azt néztem én is. A biztonság kedvéért a földre is rakta az irányítóját.
adam77
2 hónapja
Ez egy rugóBoswell 57-ről rúgta be a Kányáknak 😀
Gyurma Pappa
2 hónapja
adam77
635
önsack 😀
2 hónapja
Egyfolytában éhes vagyokÖt meccs megy egyszerre gamepassen, mindegyiken reklám van, USA USAVagy 20 éve nézel már NFL-t és még mindig nem lelkesedsz, hogy a Geico akár 15%-kal is csökkentheti az autóbiztosításodat?
Jakehomer
Kampman
2 hónapja
Elfogadom!Redzone-om van csak.... Grupe ott is berugta 😀abban mi nem leszünk, legkésőbb 45 yardról finiseljük a playeket 😛
Kájzerszóze
atapapa
2 hónapja
Kampman
28 290
Öt meccs megy egyszerre gamepassen, mindegyiken reklám van, USA USAVagy 20 éve nézel már NFL-t és még mindig nem lelkesedsz, hogy a Geico akár 15%-kal is csökkentheti az autóbiztosításodat?
Jakehomer
2 hónapja
Redzone-om van csak.... Grupe ott is berugta 😀abban mi nem leszünk, legkésőbb 45 yardról finiseljük a playeket 😛
Kájzerszóze
2 hónapja
MC12
6 359
De ez szarkazmus volt a négyzeten. Tudtam, hogy te szarkazmusolsz amire én szándékosan rászarkazmusoltam amit nem vettél észre - touche!Rosszul öregedő szarkazmus detektorMindegy, úgyis az O az erősségünkRosszul öregedő komment.
Jakehomer
MC12
Jakehomer
2 hónapja
Öt meccs megy egyszerre gamepassen, mindegyiken reklám van, USA USA
Tepper takarodj!
2 hónapja
Rosszul öregedő szarkazmus detektorMindegy, úgyis az O az erősségünkRosszul öregedő komment.
Jakehomer
MC12
Tepper takarodj!
2 hónapja
Őőő az normális, hogy azt vártam, hogy túldobja?Hát ha Youngra értetted akkor az
Gyurma Pappa
2 hónapja
Bátran passzal indítunk. Eddig minden jől alakul 😃
#KeepPounding
2 hónapja
SrBandi
565
Wow
2 hónapja
MC12
6 359
Mindegy, úgyis az O az erősségünkRosszul öregedő komment.
Jakehomer