New Orleans Saints - Carolina Panthers
2 hónapja
SrBandi
565
Az 1-es megtehette volna azt a szívességet hogy látványosan üti le Youngot, és akkor jöhetne Dalton, nem kéne magyarázkodni...
2 hónapja
Tavasszal - nyáron jobb híjján teniszt meg gurulóst néztem - de elszoktam ettől a kurva sok reklámtól 😀Nézzél kerékpárt a maxon 😉
MC12
2 hónapja
Fattyu
1 919
Pete Carmichael hova ment el dolgozni?Denverbe.🙂
Kájzerszóze
SP maga mellé vette újra.
2 hónapja
Tavasszal - nyáron jobb híjján teniszt meg gurulóst néztem - de elszoktam ettől a kurva sok reklámtól 😀Elképesztő, hogy nem unják az amcsik a 10000. nyomozós sorozatot.
MC12
2 hónapja
Ennyire nincs szabadon WR vagy miért van, hogy folyamat kidobálja a labdát Bryce vagy maga kifut vele.Ügyetlen
Sixo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
MC12
6 359
Tavasszal - nyáron jobb híjján teniszt meg gurulóst néztem - de elszoktam ettől a kurva sok reklámtól 😀
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Ennyire nincs szabadon WR vagy miért van, hogy folyamat kidobálja a labdát Bryce vagy maga kifut vele.
2 hónapja
SrBandi
565
Azt nem tudja valaki hogy a dawgok mikor lesznek pályán?
2 hónapja
shagi0206
10 921
Ez a Panthers megint 1/1 lesz ahogy kinéznek az első félidő alapján 😀
2 hónapja
Öreg vagyok már ehhez, vannak normális meccsek isNa végre lelkiismeret-furdalás nélkül el lehet kapcsolni. Tepper, takarodjNem birtad sokaig.....
Jakehomer
Kájzerszóze
Tepper takarodj!
2 hónapja
Sziasztok! Van valakinek esetleg használható link?
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
2 hónapja
Na végre lelkiismeret-furdalás nélkül el lehet kapcsolni. Tepper, takarodjNem birtad sokaig.....
Jakehomer
2 hónapja
mate93
350
oke, a panthers gyenge, de ez akkor is varatlanul brutalis a kubiak offensetol. nyilvan nem ma donti el a szezon sorsat, de egy negyed alatt tobb oromot okozott a tamadosor mint tavaly 17 meccs alatt. 😊 jo most ezt neznikamara ujjaszuletett kubiaknal
2 hónapja
MC12
6 359
Azt kell mondjam, bármi is lesz, több impulzivitás, lendület és kreativitás volt ebben a negyedben, mint az egész tavalyi évben.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
A TE elkapas nem lett jo, pedig a kezeben volt....ez a keresztpassz tényleg necces volt
Mondjuk a frasz kerulget ezektol a Cass passzoktol.
Kájzerszóze
de ma minden összejön
2 hónapja
A TE elkapas nem lett jo, pedig a kezeben volt....Pedig épp akartam kérdezni, hogy látta-e valaki Carrt, mert ez egy másik csávó
Mondjuk a frasz kerulget ezektol a Cass passzoktol.
Kájzerszóze
2 hónapja
Na végre lelkiismeret-furdalás nélkül el lehet kapcsolni. Tepper, takarodj
Tepper takarodj!