New Orleans Saints - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
1:06? Ebbe meg egy Saints-tamadas is beleferhet.Nyaljál meg valamit 😛
casaubon
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
1:06? Ebbe meg egy Saints-tamadas is beleferhet.Hahahaha
casaubon
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Őrület! Múlt héten Watson labdát sem látott, és a többi TE sem, most meg...Besza-behu!!! 😀 😀 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
gyönyörű int
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
azt hogy lekapta...esély a nagyobb különbségre
több mint 6 éve
Goff kiégett.
több mint 6 éve
Análzón!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Biztos egyértelműsìtőtEzt már én is akartam kérdezni 😀csáóóóóóóóóóóóóóóóóóKájzer te mit ittál a meccs előtt? 😀
Kájzerszóze
EasyGhost
clbass
több mint 6 éve
Én is csak azt mondtam, hogy a nevek és a képesség alapján top egység, csak hát amit mutatnak....Hill egy senki. JJ sehol sincs tavalyi formájához képest, Joyner alibizik, Peters meg nem kockáztat sérülést amig nincs nagy lóvé!Nem edge rusher LB hiányzott a Rams D-ből, hanem normális DB...Nevek alapján az egy TOP egység kéne legyen. Csak Talib hiányzik onnan
Pizsama
flzoli
Pizsama
több mint 6 éve
Eszmeletlen ez a Saints O. Csak nezek, mint a moziban.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ezt már én is akartam kérdezni 😀csáóóóóóóóóóóóóóóóóóKájzer te mit ittál a meccs előtt? 😀
Kájzerszóze
EasyGhost
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
ja, meg ha van szeme az ellennek 😊vele csak akkor van baj, ha lóg az embere nyakában a fuxTalib anno nyert SB-t végül a Broncos-l?A No Fly Zone elit tagjaként jóhogy 😊
red5
flzoli
shagi0206
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Szenzációs játék.
több mint 6 éve
Kajzer a sercsáóóóóóóóóóóóóóóóóóKájzer te mit ittál a meccs előtt? 😀
Kájzerszóze
EasyGhost
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Eszméletlen ez az O... 😀 😀 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Köszi bírók, ez a TD is nektek köszönhető, ja nem.......
több mint 6 éve
Hill egy senki. JJ sehol sincs tavalyi formájához képest, Joyner alibizik, Peters meg nem kockáztat sérülést amig nincs nagy lóvé!Nem edge rusher LB hiányzott a Rams D-ből, hanem normális DB...Nevek alapján az egy TOP egység kéne legyen. Csak Talib hiányzik onnan
Pizsama
flzoli
több mint 6 éve
csáóóóóóóóóóóóóóóóóóKájzer te mit ittál a meccs előtt? 😀
Kájzerszóze
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
vele csak akkor van baj, ha lóg az embere nyakában a fuxTalib anno nyert SB-t végül a Broncos-l?A No Fly Zone elit tagjaként jóhogy 😊
red5
flzoli
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Ez egy vicc meccs eddig
több mint 6 éve
Amilyen egoja van csoda, hogy nem rúgta ki Bill apó a csapatbólNálunk bezzeg gyenge volt😥😥😥😥Talib anno nyert SB-t végül a Broncos-l?A No Fly Zone elit tagjaként jóhogy 😊
red5
flzoli
red5
több mint 6 éve
casaubon
2 391
1:06? Ebbe meg egy Saints-tamadas is beleferhet.