New Orleans Saints - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
Az is betegség, tudtad!?😉Túl sok Hrabalt olvashatsz. 😊
Rutin
Nekem meg van a magam folyékony mérge. Piros, Atlantában van a székhelye és nem a Falcons.alk.mentes???Antialkesztől ilyet kérdezni?Eldőlt.A söröd???
iktriad
nagir
iktriad
♉gaben♉
több mint 6 éve
az mindjárt más!!!Mike Pereira is mondta...Mondjuk ha Gyula és Ricsi a hivatkozási alap, akkor azzal sokat nem vagyunk előrébbNem véletlenül mondtak a stúdióban sem hasonlót, de nem baj, csúnya szenteknek fújnak ezen a meccsen (is)!!! 😕(((Remlik, hogy mintha lett volna 2-3 eve egy szabalyvaltoztatas, hogy ha iranyito magatol lemegy a foldre, akkor vege a jateknak, mindegy, hogy labbal elore csuszik vagy nem. De lehet, hogy rosszul emlekszem.Hát sztem becsúszással adod fel a játékot, ő előrevetődött, de ebben nem vagyok biztosÖnként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
kapitnono
gabokocka
casaubon
PEEtör
Fast Willie
kapitnono
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2018/08/04/nfl-rules-will-now-treat-head-first-dives-like-feet-first-slides/Jó hülye szabály, főleg az utolsó bekezdés miatt.
casaubon
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Mike Pereira is mondta...Mondjuk ha Gyula és Ricsi a hivatkozási alap, akkor azzal sokat nem vagyunk előrébbNem véletlenül mondtak a stúdióban sem hasonlót, de nem baj, csúnya szenteknek fújnak ezen a meccsen (is)!!! 😕(((Remlik, hogy mintha lett volna 2-3 eve egy szabalyvaltoztatas, hogy ha iranyito magatol lemegy a foldre, akkor vege a jateknak, mindegy, hogy labbal elore csuszik vagy nem. De lehet, hogy rosszul emlekszem.Hát sztem becsúszással adod fel a játékot, ő előrevetődött, de ebben nem vagyok biztosÖnként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
kapitnono
gabokocka
casaubon
PEEtör
Fast Willie
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Melléé, most kell menni a + 14-ért!!!Felesleges a bírók már megadták úgyis.
kapitnono
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
nem iszol alkoholt? Azt hittem én csak én vagyok ilyen józan életű 😊Antialkesztől ilyet kérdezni?Eldőlt.A söröd???
iktriad
nagir
iktriad
több mint 6 éve
red5
521
Elnézést de nem td volt hanem 1st down...és nem adták meg de te már előre megadtad gratula.....A logikád kikezdhetetlen!Az o pontszerzesuk, igy vagy 17-14 nek v 21-14 nek kellene lennie az eredmenynek. Semmikepp se 14-21 nek. A biroi rossz iteletet koveto tamadast, sose tudjuk meg h alakul ha a birok jol dontenek.(Saints reszrol)+10 v +14 es hendit adtak a birok a Saintsnek. Eddig 1 jo meccsnek szurkoltam, de az esemenyek tukreben a Ramsnek szurkolok mar.Mégis miért, max a 1st downon lehet vitatkozni ha nagyon akarunk, és ott se biztos, hogy td lett volna, de a másik 7 pontot nem tudom honnan szedted
KeyG
kapitnono
KeyG
őlég vót
több mint 6 éve
alk.mentes???Antialkesztől ilyet kérdezni?Eldőlt.A söröd???
iktriad
nagir
iktriad
több mint 6 éve
Az is betegség, tudtad!?😉Antialkesztől ilyet kérdezni?Eldőlt.A söröd???
iktriad
nagir
iktriad
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Ö azt mondta feladta magát 😂😂Mondjuk ha Gyula és Ricsi a hivatkozási alap, akkor azzal sokat nem vagyunk előrébbNem véletlenül mondtak a stúdióban sem hasonlót, de nem baj, csúnya szenteknek fújnak ezen a meccsen (is)!!! 😕(((Remlik, hogy mintha lett volna 2-3 eve egy szabalyvaltoztatas, hogy ha iranyito magatol lemegy a foldre, akkor vege a jateknak, mindegy, hogy labbal elore csuszik vagy nem. De lehet, hogy rosszul emlekszem.Hát sztem becsúszással adod fel a játékot, ő előrevetődött, de ebben nem vagyok biztosÖnként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
kapitnono
gabokocka
casaubon
PEEtör
Fast Willie
több mint 6 éve
Rutin
2 021
It's wide!BUD Light for everyone! 😀 😀 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Hülye bírok még a field goalt is mellé rúgták.Ennyi azt is ők fújták mellé 😀
EasyGhost
több mint 6 éve
Antialkesztől ilyet kérdezni?Eldőlt.A söröd???
iktriad
nagir
több mint 6 éve
Eldőlt.A söröd???
iktriad
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Hülye bírok még a field goalt is mellé rúgták.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Legatront félrekalibrálták
több mint 6 éve
Torrente... 😊😊😊az aikman - buck duó már vagy ötvenszer elélvezett ezen a meccsen a hangok alapján 😀Vagy csak egymással kerültek közben intim viszonyba. Kezeket a mikrofonállvány főlé!
Löfli
iktriad
több mint 6 éve
Eldőlt.
több mint 6 éve
az aikman - buck duó már vagy ötvenszer elélvezett ezen a meccsen a hangok alapján 😀megint beszívtak
Löfli
több mint 6 éve
az aikman - buck duó már vagy ötvenszer elélvezett ezen a meccsen a hangok alapján 😀Vagy csak egymással kerültek közben intim viszonyba. Kezeket a mikrofonállvány főlé!
Löfli
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Ránéztem a fantasymre. Nem kellett volna