New Orleans Saints - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
Átállítja a ravens logot saintsre 😀+10 v +14 es hendit adtak a birok a Saintsnek. Eddig 1 jo meccsnek szurkoltam, de az esemenyek tukreben a Ramsnek szurkolok mar.és ha innen végig a Ramsnek fújnak....mi lesz veled?
KeyG
red5
több mint 6 éve
Meghasonul, oszt kész!+10 v +14 es hendit adtak a birok a Saintsnek. Eddig 1 jo meccsnek szurkoltam, de az esemenyek tukreben a Ramsnek szurkolok mar.és ha innen végig a Ramsnek fújnak....mi lesz veled?
KeyG
red5
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
red5
521
+10 v +14 es hendit adtak a birok a Saintsnek. Eddig 1 jo meccsnek szurkoltam, de az esemenyek tukreben a Ramsnek szurkolok mar.és ha innen végig a Ramsnek fújnak....mi lesz veled?
KeyG
őlég vót
több mint 6 éve
Ez már olyan WNBA-s pontszám kezd lenni!! 😉😊😀
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ha előrecsúszik, akkor teljesen mind1, onnantól ha nem érnek hozzá, akkor is vége a játéknak.
több mint 6 éve
KeyG
9 492
+10 v +14 es hendit adtak a birok a Saintsnek. Eddig 1 jo meccsnek szurkoltam, de az esemenyek tukreben a Ramsnek szurkolok mar.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Hát sztem becsúszással adod fel a játékot, ő előrevetődött, de ebben nem vagyok biztosÖnként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
kapitnono
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Föladta a futást azzal, elhagyta a labdát
több mint 6 éve
Önként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
több mint 6 éve
Hmmm, sztem nem értek hozzá és ottmaradt a labda
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
majd lehet ezen is vitatkozniEz miért nem volt fumble Breesnél????mert feladta a futást
FunHun
red5
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Ez miért nem volt fumble Breesnél????Dome-ban otthon, hámijenkérdésez?
FunHun
több mint 6 éve
Az hát!Ez miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
több mint 6 éve
Ez miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
FunHun
1 482
Ez miért nem volt fumble Breesnél????
több mint 6 éve
casaubon
2 391
Legalább fél yarddal hátrébb volt a labda a levegőben amikor elhagyta a pálya vonalát.Fel centi se volt az 😊
EasyGhost
Tipikusan az a helyzet volt, hogy ha elsore azt itelik, hogy megvan es a Saints challenge-el, akkor is call stands.
több mint 6 éve
Shh 😀Legalább fél yarddal hátrébb volt a labda a levegőben amikor elhagyta a pálya vonalát.😂😂😂😂
EasyGhost
KeyG