New Orleans Saints - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
ez egy viccBecsempészik az NCAA-t a Sport tv-be = Ricsi agyfaszt kap
college meccsek vannak megint?
♉gaben♉
több mint 6 éve
Ilyen szar Sec-kel kizárt. Max. a Donald/Suh/Brockers trió lecsap néha. De Brees bácsi keze sokszor meg fog ma még villanni!nem megnehezíteni kell, hanem megállítani 😊Ez a Rams jóóó. De a Superdome-ban nem nyerhetnek. A Kilences megoldja.Brees az egyik kedvenc irányítóm. De ma azért remélem a Rams D kicsit megnehezíti a dolgát!
Egy alulbecsült ikon, aki nem véletlenül járt erre...
TB, AJ király, mert róluk szól a hétvége. Kérdem én, a mi kis alulbecsült emberünk nem jó MVP-nek?
Kájzerszóze
Pizsama
shagi0206
több mint 6 éve
nagy gáz ez nem Márkuszé volt... jó passz, a többi cb aludt.
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Itt apró hibák fognak dönteni. A látottak alapján egy labdaeladás végzetes lehet.
több mint 6 éve
felelmetes, hogy mennyire rossz ez a Saints-vedelem. pedig tavaly mar egeszen hasonlitott egy NFL-szintu egysegre, iden megint rajtuk megy majd el a szezon
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Jó de ott az egyik csak bohóckodottEz nem ütésváltás, hanem egy kibaszott Miguel Cotto Mickey Ward meccsMcGregor-Mayweather XD
Fast Willie
Stez
több mint 6 éve
ez egy vicccollege meccsek vannak megint?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Ez nem ütésváltás, hanem egy kibaszott Miguel Cotto Mickey Ward meccsMcGregor-Mayweather XD
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Azt bánom, h dobtam a Saints Defet, mert lehet negatív csúcsot nyalnak
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
nem megnehezíteni kell, hanem megállítani 😊Ez a Rams jóóó. De a Superdome-ban nem nyerhetnek. A Kilences megoldja.Brees az egyik kedvenc irányítóm. De ma azért remélem a Rams D kicsit megnehezíti a dolgát!
TB, AJ király, mert róluk szól a hétvége. Kérdem én, a mi kis alulbecsült emberünk nem jó MVP-nek?
Kájzerszóze
Pizsama
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Ez nem ütésváltás, hanem egy kibaszott Miguel Cotto Mickey Ward meccs
több mint 6 éve
Ez a Rams jóóó. De a Superdome-ban nem nyerhetnek. A Kilences megoldja.Brees az egyik kedvenc irányítóm. De ma azért remélem a Rams D kicsit megnehezíti a dolgát!
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Breea lesz MVP. Ami miatt elért és idén sem rossz. Épp ideje.
több mint 6 éve
Nem sűrűn nézek SportTVn meccset, de szívesen hátbarúgnám még mindig azt aki miatt gecihangosra kell venni a reklámot.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Súlyosítja, h mindkét QB-m, Luck és Wentz bye-on van, ezért Fitzmagic a zászlóshajóm😁szopi lesz akkor 😀Két fantasy ligában játszom.Mindkettő ellenem van, bazd.
Az egyikben Kamara, a másikban Gurley van az ellenfélnél.
Ki fognak csinálni... 😀
Rutin
Fast Willie
Kájzerszóze
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Gurley már 15 óta csapatom ékes tagja. Nincs senki, akiért odaadnám csere keretében 😊szopi lesz akkor 😀Két fantasy ligában játszom.Mindkettő ellenem van, bazd.
Ki fognak csinálni... 😀
Rutin
Fast Willie
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Ez egy ilyen nap. Én kamara mellé breest kapom a pofámba 😀Két fantasy ligában játszom.Mindkettő ellenem van, bazd.
Ki fognak csinálni... 😀
Rutin
Fast Willie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ez a Rams jóóó. De a Superdome-ban nem nyerhetnek. A Kilences megoldja.Idén szerintem az MVP nem a hajnali duóról szól. Inkább Mahomes, ha már QB.
Kájzerszóze
több mint 6 éve
szopi lesz akkor 😀Két fantasy ligában játszom.Mindkettő ellenem van, bazd.
Ki fognak csinálni... 😀
Rutin
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Két fantasy ligában játszom.Mindkettő ellenem van, bazd.
Ki fognak csinálni... 😀
Rutin
több mint 6 éve
FunHun
1 482
Dehogynem 😂😂😂Kamara vs. Gurleyez nem matchup
Jó kis matchup 🙂
FunHun
Stez
Majd csak figyelj 😉
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Két fantasy ligában játszom.Az egyikben Kamara, a másikban Gurley van az ellenfélnél.
Ki fognak csinálni... 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Ez a Rams jóóó. De a Superdome-ban nem nyerhetnek. A Kilences megoldja.Egy alulbecsült ikon, aki nem véletlenül járt erre...
több mint 6 éve
Kamara vs. Gurleyez nem matchup
Jó kis matchup 🙂
FunHun