New Orleans Saints - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Wade papa elkezdtecőt is PEDzegetni?Eddig sima. Ahogy vártam, szarul kezd a Rams D!Wade Philipsnek nem sikerült megoldania Dante Fowler beépítését a csapatba. Lúzer. 😊
Pizsama
iktriad
több mint 6 éve
Na, sok pont lesz, vagy sok pont lesz?!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
A levegőből rugaszkodott el by Gyula😁
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 012
Gurley nem gyengén tolja, te jó isten.
több mint 6 éve
?Goff nem csúcs. MA MI összezavarjuko mar alszik
Kájzerszóze
Stez
több mint 6 éve
Eh pedig bíztam egy jó kis low scoring slugfestben 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
a védelem mi???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Goff nem csúcs. MA MI összezavarjuko mar alszik
Kájzerszóze
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Oké, de meg sem mozdult. 😀 Lefagyott kb.Eredetileg passz lett volna a jàték...Armstead konkrétan felemelte a DB-t a blokknál 😀Nagyot játszik, előtte a Hill-es játéknál viszont nem tudom mi volt a feladata, konkrétan szoborként állt a LOS-on kezdőpozícióban, miközben már 5 másodperce ment a játék és mindenki rohangált körülötte. 😀
kapitnono
PEEtör
Fattyu
több mint 6 éve
Eddig sima. Ahogy vártam, szarul kezd a Rams D!Wade Philipsnek nem sikerült megoldania Dante Fowler beépítését a csapatba. Lúzer. 😊
Pizsama
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Eredetileg passz lett volna a jàték...Armstead konkrétan felemelte a DB-t a blokknál 😀Nagyot játszik, előtte a Hill-es játéknál viszont nem tudom mi volt a feladata, konkrétan szoborként állt a LOS-on kezdőpozícióban, miközben már 5 másodperce ment a játék és mindenki rohangált körülötte. 😀
kapitnono
PEEtör
több mint 6 éve
Na, most az lenne a jó, ha a védelem is megmutatná, hogy ők sem szeretnének ugrálást otthon a vendégcsapattól. De ez ilyen vágyálom, ahogy nézem a secondary rostert 😀
több mint 6 éve
A Rams még nem kész a SB-ra. Ma kapnak ízelítőt....Jobbak vagyunk, és odabaszunk. Csak ne a secondaryt lássuk.....
Go Saints!!!!
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Armstead konkrétan felemelte a DB-t a blokknál 😀Nagyot játszik, előtte a Hill-es játéknál viszont nem tudom mi volt a feladata, konkrétan szoborként állt a LOS-on kezdőpozícióban, miközben már 5 másodperce ment a játék és mindenki rohangált körülötte. 😀
kapitnono
több mint 6 éve
Eddig sima. Ahogy vártam, szarul kezd a Rams D!
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Dupla öröm 😉😉No és most jön a PJ Time 😁😁Crawley is aktív..... 😀
Fattyu
kapitnono
több mint 6 éve
No és most jön a PJ Time 😁😁Crawley is aktív..... 😀
Fattyu