NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New Orleans Saints - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
Ettöl inteligensebben nem lehetett volna konformista...Oh, igen, mint említettem. Classy.Akként. De haladjunk. Elnézést a félreértésért...Szerintem nem személyeskedtem, de sajnálom, ha akként értelmezted 😊A szokásos színvonalú eredménykövető veletek.Classy 😊Én spec azon azért filóznék egy sort, hogy mennyi értelme van bemenni a po-ba, ha a 49ers PS ellen kell a szokásos, de nem én vagyok Sean Payton.Jól van, jól megmondtad.
dankodavid
Gyurma Pappa
dankodavid
Gyurma Pappa
dankodavid
Gyurma Pappa
dankodavid
több mint 4 éve
Lucifer
1 214
A D és a Special team meg akarja nyerni a meccset, de Breesek inkább mennének haza...
GO JETS!!!
több mint 4 éve
Most Kyle ennyire hülye, vagy ennyire nem tiszteli a Saints rush D-t. Bármelyik megoldás is igaz, az elég nagy baj.
több mint 4 éve
MC12
6 366
Kutya legyek ha értem ezt a 4.et a Frisconál.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Oh, igen, mint említettem. Classy.Akként. De haladjunk. Elnézést a félreértésért...Szerintem nem személyeskedtem, de sajnálom, ha akként értelmezted 😊A szokásos színvonalú eredménykövető veletek.Classy 😊Én spec azon azért filóznék egy sort, hogy mennyi értelme van bemenni a po-ba, ha a 49ers PS ellen kell a szokásos, de nem én vagyok Sean Payton.Jól van, jól megmondtad.
dankodavid
Gyurma Pappa
dankodavid
Gyurma Pappa
dankodavid
Gyurma Pappa
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Akként. De haladjunk. Elnézést a félreértésért...Szerintem nem személyeskedtem, de sajnálom, ha akként értelmezted 😊A szokásos színvonalú eredménykövető veletek.Classy 😊Én spec azon azért filóznék egy sort, hogy mennyi értelme van bemenni a po-ba, ha a 49ers PS ellen kell a szokásos, de nem én vagyok Sean Payton.Jól van, jól megmondtad.
dankodavid
Gyurma Pappa
dankodavid
Gyurma Pappa
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Szerintem nem személyeskedtem, de sajnálom, ha akként értelmezted 😊A szokásos színvonalú eredménykövető veletek.Classy 😊Én spec azon azért filóznék egy sort, hogy mennyi értelme van bemenni a po-ba, ha a 49ers PS ellen kell a szokásos, de nem én vagyok Sean Payton.Jól van, jól megmondtad.
dankodavid
Gyurma Pappa
dankodavid
Gyurma Pappa
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
na, plzsA szokásos színvonalú eredménykövető veletek.Classy 😊Én spec azon azért filóznék egy sort, hogy mennyi értelme van bemenni a po-ba, ha a 49ers PS ellen kell a szokásos, de nem én vagyok Sean Payton.Jól van, jól megmondtad.
dankodavid
Gyurma Pappa
dankodavid
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
A szokásos színvonalú eredménykövető veletek.Classy 😊Én spec azon azért filóznék egy sort, hogy mennyi értelme van bemenni a po-ba, ha a 49ers PS ellen kell a szokásos, de nem én vagyok Sean Payton.Jól van, jól megmondtad.
dankodavid
Gyurma Pappa
dankodavid
több mint 4 éve
Csak az egyikre 😉jajj hagyjuk már ezt az óvodát, téptem itt a számat vagy mi?Egyetértek, de ott nem zavart?buzifociőőőőőőOnyemata call back???
ezt mire?
petey
clbass
petey
clbass
petey
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Classy 😊Én spec azon azért filóznék egy sort, hogy mennyi értelme van bemenni a po-ba, ha a 49ers PS ellen kell a szokásos, de nem én vagyok Sean Payton.Jól van, jól megmondtad.
dankodavid
Gyurma Pappa
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
MC12
6 366
Én spec azon azért filóznék egy sort, hogy mennyi értelme van bemenni a po-ba, ha a 49ers PS ellen kell a szokásos, de nem én vagyok Sean Payton.Tehát a Kansas kezdjen el gondolkodni mert éppen hogy le tudta gyűrni azt a Pantherst aki ma 20+al kapott ki? 😊
dankodavid
Szerkesztette: MC12
több mint 4 éve
Én spec azon azért filóznék egy sort, hogy mennyi értelme van bemenni a po-ba, ha a 49ers PS ellen kell a szokásos, de nem én vagyok Sean Payton.Jól van, jól megmondtad.
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Én spec azon azért filóznék egy sort, hogy mennyi értelme van bemenni a po-ba, ha a 49ers PS ellen kell a szokásos, de nem én vagyok Sean Payton.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
jajj hagyjuk már ezt az óvodát, téptem itt a számat vagy mi?Egyetértek, de ott nem zavart?buzifociőőőőőőOnyemata call back???
ezt mire?
petey
clbass
petey
clbass
több mint 4 éve
Egyetértek, de ott nem zavart?buzifociőőőőőőOnyemata call back???
ezt mire?
petey
clbass
petey
több mint 4 éve
buzifociőőőőőőOnyemata call back???
ezt mire?
petey
clbass
több mint 4 éve
MC12
6 366
Tuti, egyik se volt az.őőőőőőOnyemata call back???
ezt mire?
petey
clbass
több mint 4 éve
Kenny91
321
Ez most mi volt...komolyan lassan már piros pólóban játszanak a QB k
több mint 4 éve
Vérre megy a verseny az ST-k között, ki is a szarabbazt sem tudom ki ez a 40-es csávó nálunk 😀
atapapa