New York Jets - Miami Dolphins
11 hónapja
Kampman
28 253
Remélem ez a tűzijáték csak a közvetítés grafikájának része volt, és nem tették ki még ennek is a Jets drukkereket.
11 hónapja
Komolyan olyan érzésem van egész meccsen, mintha rajtam kívül a játékosokat is meglepte volna, hogy ma meccs van. Semmi kedvük ott lenni 😃
11 hónapja
KeyG
9 416
Onside kicknél senki nem mozoghat? Pl. egy ember hátulról indul és sprintel de nem lépi át a vonalat amíg nincs el rúgva a labda.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
mek.oszk.hu/02100/02115/html/5-771.htmlMiből készülne, borból.A törköllyel mi bajod?Azt speciel én se csípom, ha belegondolok, miből készül, nem is csoda.
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
11 hónapja
Tdog
653
Momentum😀😀
11 hónapja
Miből készülne, borból.A törköllyel mi bajod?Azt speciel én se csípom, ha belegondolok, miből készül, nem is csoda.
Sixo
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Azt hiszem, most már talán megnyeri a Miami. Azért az első félidő vége miatt emlékezetes marad a meccs.
11 hónapja
shagi0206
10 893
sok hűhó semmiért.
11 hónapja
Teljesen nyílt a meccs, még mindig nem mernék tippelni arra, hogy ki nyeri.flacco megforditaná
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Teljesen nyílt a meccs, még mindig nem mernék tippelni arra, hogy ki nyeri.
11 hónapja
ok te nyertélnálunk sérült OT1 OT2/OG1 C1 OG3 OT3 OT4figy miaminál szerintem még nem volt olyan h 2szer ugyanolyan felállásban ment volt fel az OLOL-hez annyit azért hozzáfűznék, hogy ennyi sérüléssel nincs OL ami tart, ZW pedig amúgy korrekt backup volt csak utcáról hozott OL mögött nincs futás és passzblokk se nagyonzsinorban 2 év h csőd az offense,(értem rodgers lesérült) de semmit nem épitettek fel mögé csere qbk terén, sőt elé sem ol terén. ha nem első meccsen sérül le akkoris már nem lenne talpon sztemsaleh amúgy kap még egy évet?Biztos nem küldik még el.
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
Wester
Kúrfürst briareos
Wester
11 hónapja
nálunk sérült OT1 OT2/OG1 C1 OG3 OT3 OT4figy miaminál szerintem még nem volt olyan h 2szer ugyanolyan felállásban ment volt fel az OLOL-hez annyit azért hozzáfűznék, hogy ennyi sérüléssel nincs OL ami tart, ZW pedig amúgy korrekt backup volt csak utcáról hozott OL mögött nincs futás és passzblokk se nagyonzsinorban 2 év h csőd az offense,(értem rodgers lesérült) de semmit nem épitettek fel mögé csere qbk terén, sőt elé sem ol terén. ha nem első meccsen sérül le akkoris már nem lenne talpon sztemsaleh amúgy kap még egy évet?Biztos nem küldik még el.
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
Wester
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
11 hónapja
figy miaminál szerintem még nem volt olyan h 2szer ugyanolyan felállásban ment volt fel az OLOL-hez annyit azért hozzáfűznék, hogy ennyi sérüléssel nincs OL ami tart, ZW pedig amúgy korrekt backup volt csak utcáról hozott OL mögött nincs futás és passzblokk se nagyonzsinorban 2 év h csőd az offense,(értem rodgers lesérült) de semmit nem épitettek fel mögé csere qbk terén, sőt elé sem ol terén. ha nem első meccsen sérül le akkoris már nem lenne talpon sztemsaleh amúgy kap még egy évet?Biztos nem küldik még el.
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
Wester
11 hónapja
OL-hez annyit azért hozzáfűznék, hogy ennyi sérüléssel nincs OL ami tart, ZW pedig amúgy korrekt backup volt csak utcáról hozott OL mögött nincs futás és passzblokk se nagyonzsinorban 2 év h csőd az offense,(értem rodgers lesérült) de semmit nem épitettek fel mögé csere qbk terén, sőt elé sem ol terén. ha nem első meccsen sérül le akkoris már nem lenne talpon sztemsaleh amúgy kap még egy évet?Biztos nem küldik még el.
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Mikor volt olyan utoljara, hogy igy szajbavertek egy birot?Azt nem tudom, de én még sosem láttam. Mostantól pedig figyeljük a sárga zászlókat.
casaubon
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
zsinorban 2 év h csőd az offense,(értem rodgers lesérült) de semmit nem épitettek fel mögé csere qbk terén, sőt elé sem ol terén. ha nem első meccsen sérül le akkoris már nem lenne talpon sztemsaleh amúgy kap még egy évet?Biztos nem küldik még el.
Kúrfürst briareos
shagi0206
11 hónapja
casaubon
2 332
Mikor volt olyan utoljara, hogy igy szajbavertek egy birot?
11 hónapja
A törköllyel mi bajod?Azt speciel én se csípom, ha belegondolok, miből készül, nem is csoda.
Sixo
11 hónapja
shagi0206
10 893
saleh amúgy kap még egy évet?Biztos nem küldik még el.
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Fontos_Vidra
1 477
saleh amúgy kap még egy évet?ja, ha így folytatja akkor letöltendőt ;((
Kúrfürst briareos
11 hónapja
shagi0206
10 893
Én pont tavaly ittam egy tejfakasztón 😊A pálinka szar.Ittál már "igazi" málnapáleszt?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
A pálinka szar.Ittál már "igazi" málnapáleszt?
Kampman
11 hónapja
nagyon kilátástalan, csodálkozom h védők még nem baszták állon támadókat csak h a jets hagyományokat őrizzék50 total yard.... bmegtúlteljesítés i tell you
Kúrfürst briareos
Wester