New York Jets - New Orleans Saints
több mint 2 éve
a Saints a régi, állandóan az alázásra megy...Azért a 44 yardos karriercsúcs futás nem volt ebben benne. Csak egy Terron blokk és elszaladt... Szép
atapapa
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
No grat a Saintsnek!
több mint 2 éve
Nyilván, mivel az előző 5 meccsen nem is értünk RZ-ba, így nem rontottuk le a statisztikát 😀Miért nem tudjuk úgy mint más csapat.Vezetjük a ligát az így is RZ hatékonyságban, bízzuk ezt Paytonra 😊
Gyors játékos irány szélre és megy a passz?
kijo
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
kijo
373
Körömrágós meccsre számítottam, mint mindig. De ez tényleg nyugis volt, tippmixen is megtettem.Ha innen bejutunk akkor kérdés nélkül odavalóak vagyunk. (Az örök optimista.)
Ettől függetlenül még mindig nem vagyunk PO-ba valók, de jó látni, hogy nyerünk és nem Sziamijaú bénázik.
Kájzerszóze
Szerkesztette: kijo
több mint 2 éve
Körömrágós meccsre számítottam, mint mindig. De ez tényleg nyugis volt, tippmixen is megtettem.Ettől függetlenül még mindig nem vagyunk PO-ba valók, de jó látni, hogy nyerünk és nem Sziamijaú bénázik.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jetses kollégáktól kérdezném, hogy Mims-el mi történt? Annyira gyenge hogy ebbe az O-ba se fér be? Sérülés? Tavaly láttam pár videót elég ügyesen mozgott.Jó volna belátni h mi történik edzéseken, mert volt 1-2 szép elkapása, de TC alatt voltak olyan hírek h fingja nem volt playbookról. Ma meg 2 zászlóval ki is ütötte magát további játékból. Nehéz összerakni a pontos összképet vele kapcsolatban.
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 299
Jetses kollégáktól kérdezném, hogy Mims-el mi történt? Annyira gyenge hogy ebbe az O-ba se fér be? Sérülés? Tavaly láttam pár videót elég ügyesen mozgott.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
kijo
373
Ez igaz!Miért nem tudjuk úgy mint más csapat.Vezetjük a ligát az így is RZ hatékonyságban, bízzuk ezt Paytonra 😊
kijo
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Miért nem tudjuk úgy mint más csapat.Vezetjük a ligát az így is RZ hatékonyságban, bízzuk ezt Paytonra 😊
kijo
több mint 2 éve
Ha Ramczyk visszatér, és Hurst-t nem tolja el egy DB, egészen vállalható lesz ez az O.
több mint 2 éve
kijo
373
Miért nem tudjuk úgy mint más csapat.Gyors játékos irány szélre és megy a passz?
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Na így már tuti vége.
több mint 2 éve
MC12
6 299
Ha nem megy máshogy - majd Hill befut. Így is jó.
több mint 2 éve
Az az egy baj van, hogy Alvin ellenem játszik fantasyban....De köszi Alvin, megoldottad a meccset 😀
több mint 2 éve
Wilson úgy dob mint Siemian, ezek kurva szar labdák, én is odaérnék pedig már nagyon messze van a NFL szintem
több mint 2 éve
kijo
373
Így is jó megvan a visszahordás is.
több mint 2 éve
MC12
6 299
Ez butaság volt Adebotól.
több mint 2 éve
Ez így oké volt, ebben a driveban nem volt erő. FG elég, kell egy 3&out és le is zárhatnánk
több mint 2 éve
MC12
6 299
Nem mondom, hogy nem izgultam az fg-nél.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
anyám ez a drive...
több mint 2 éve
Fattyu
1 907
Úgy néz ki Hill kezében friss az érzéstelenítő-Kellett is, mert volt az 1negyedben egy necces hátrafelé ejtett labdája. Szerencsére mentett, - sok yardért.
kijo