NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 625
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Jets - Oakland Raiders
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Antonio Fuckin Allen. 1x megszopatta Streater az elején, azóta rohadt nagyot játszik. Kyle Wilson is odaért, mik vannak itt? 😀Döntsük már el végre!!!
több mint 10 éve
Surda
3 297
Ezt gyakoroltatják velünk a legtöbbszörKing jó hang time-mal rúgdeyellutóbbi években rendre Punter és FB poszton vagyunk a legjobbak.Amadeus91
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
King jó hang time-mal rúgdeyellutóbbi években rendre Punter és FB poszton vagyunk a legjobbak.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
3&out ismét.
több mint 10 éve
Moorenak nem megy az elkapás. Igaz nagyon mélyeket dob Carr
több mint 10 éve
Cubehead
2 540
Sio amúgy kurva jól játszik, most is csak holdinggal állították megdeyellValami hasonló kellene konzisztensen Macktől is és akkor másabb lenne az összkép habár ha a vanília coverage-t nem nézem akkor a D egész okés
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
Freeman FA nem?Sajnos úgy néz ki igen, habár lassan már ezt is megkérdőjelezem mert Freeman-n kívűl abból sem tud mást nagyon felmutatniCubeheadjó QB coach, szar OCdeyellMost megkérdezném azért Olsont,hogy ez minden amit kitalált? Elvileg nagy erőségekre játszó O guru, tudom nincs sok ebben keretben de még azt a keveset se látni,hogy kihasználnánkCubeheadultrafoskonzervatív playcall végigdeyellHát mondtam én hogy még korai ez a Carr dícséret... Most nem áll a helyzet magaslatán szegényBruceviszont a play callingung se 😕 Olsonak valaki vigyen egy kávét vagy nem tudom de szörnyen olvasható milyen játék következikCubehead
több mint 10 éve
deyell
11 702
Sio amúgy kurva jól játszik, most is csak holdinggal állították meg
choose life
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kabaré, hogy egy offense játékosunknak több yardja van, mint a Raiders O#-nak, de egy TD-vel kiszívhatunk lazán.
több mint 10 éve
Cubehead
2 540
Sajnos úgy néz ki igen, habár lassan már ezt is megkérdőjelezem mert Freeman-n kívűl abból sem tud mást nagyon felmutatnijó QB coach, szar OCdeyellMost megkérdezném azért Olsont,hogy ez minden amit kitalált? Elvileg nagy erőségekre játszó O guru, tudom nincs sok ebben keretben de még azt a keveset se látni,hogy kihasználnánkCubeheadultrafoskonzervatív playcall végigdeyellHát mondtam én hogy még korai ez a Carr dícséret... Most nem áll a helyzet magaslatán szegényBruceviszont a play callingung se 😕 Olsonak valaki vigyen egy kávét vagy nem tudom de szörnyen olvasható milyen játék következikCubehead
több mint 10 éve
Kellett ez a nagy védekezés
több mint 10 éve
deyell
11 702
jó QB coach, szar OCMost megkérdezném azért Olsont,hogy ez minden amit kitalált? Elvileg nagy erőségekre játszó O guru, tudom nincs sok ebben keretben de még azt a keveset se látni,hogy kihasználnánkCubeheadultrafoskonzervatív playcall végigdeyellHát mondtam én hogy még korai ez a Carr dícséret... Most nem áll a helyzet magaslatán szegényBruceviszont a play callingung se 😕 Olsonak valaki vigyen egy kávét vagy nem tudom de szörnyen olvasható milyen játék következikCubehead
choose life
több mint 10 éve
Cubehead
2 540
Most megkérdezném azért Olsont,hogy ez minden amit kitalált? Elvileg nagy erőségekre játszó O guru, tudom nincs sok ebben keretben de még azt a keveset se látni,hogy kihasználnánkultrafoskonzervatív playcall végigdeyellHát mondtam én hogy még korai ez a Carr dícséret... Most nem áll a helyzet magaslatán szegényBruceviszont a play callingung se 😕 Olsonak valaki vigyen egy kávét vagy nem tudom de szörnyen olvasható milyen játék következikCubehead
több mint 10 éve
skat
285
Idén sem leszünk jók,bár korai még ezt kijelenteni.... Kéne 1 rendes HC....
több mint 10 éve
deyell
11 702
ultrafoskonzervatív playcall végigHát mondtam én hogy még korai ez a Carr dícséret... Most nem áll a helyzet magaslatán szegényBruceviszont a play callingung se 😕 Olsonak valaki vigyen egy kávét vagy nem tudom de szörnyen olvasható milyen játék következikCubehead
choose life
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Olvasható, konzervatív, rossz etc.Hát mondtam én hogy még korai ez a Carr dícséret... Most nem áll a helyzet magaslatán szegényBruceviszont a play callingung se 😕 Olsonak valaki vigyen egy kávét vagy nem tudom de szörnyen olvasható milyen játék következikCubehead
több mint 10 éve
Cubehead
2 540
Hát mondtam én hogy még korai ez a Carr dícséret... Most nem áll a helyzet magaslatán szegényBruceviszont a play callingung se 😕 Olsonak valaki vigyen egy kávét vagy nem tudom de szörnyen olvasható milyen játék következik
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
Hát mondtam én hogy még korai ez a Carr dícséret... Most nem áll a helyzet magaslatán szegényBrucehogy állna? 0 futójáték, 0 fal, 0 wr corp.
több mint 10 éve
Hát mondtam én hogy még korai ez a Carr dícséret... Most nem áll a helyzet magaslatán szegény
több mint 10 éve
Big Mo beindult a végére!