NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
Boyd remélem kimegy hamar, Mettenberger csúszhat nagyot szerintem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Logan Thomas > Savage > Boyd > Mettenberger > Carr > Garoppolo > McCarronmustainelogan thomas a vilég legrosszabb qbja
több mint 10 éve
Logan Thomas > Savage > Boyd > Mettenberger > Carr > Garoppolo > McCarronmustaineÉs hol van Shaw? 😕
több mint 10 éve
cigánykodik a texans, árulja a picket, vagy nem értek rá kitalálni kit akarnak húzni? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Logan Thomas > Savage > Boyd > Mettenberger > Carr > Garoppolo > McCarron
több mint 10 éve
UDFA-ként hogy lehet valaki bust?Boyd azt nyilatkozta, hogy azt mondták neki, hogy 3. körben kiviszik. 😀Az idei class legnagyobb bust-ja lesz.Sixo67
Kíváncsi leszek, szerintem koppan.Stez
több mint 10 éve
braxa88
12 534
6-7/udfa az nem lehet bustBoyd azt nyilatkozta, hogy azt mondták neki, hogy 3. körben kiviszik. 😀Az idei class legnagyobb bust-ja lesz.Sixo67
több mint 10 éve
Boyd azt nyilatkozta, hogy azt mondták neki, hogy 3. körben kiviszik. 😀Az idei class legnagyobb bust-ja lesz.
több mint 10 éve
Nixet viszik sztem
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Boyd azt nyilatkozta, hogy azt mondták neki, hogy 3. körben kiviszik. 😀Kíváncsi leszek, szerintem koppan.
több mint 10 éve
USA szavazók szerint Mettenbergert húzza a Texans 2/1-re 😀
több mint 10 éve
Jah, hát meg is köszönte , hogy kifütyülték 😀Szegény Rogert megint kifülyülték 😕Sixo67már nem is érdekli szerintemKmetyG
több mint 10 éve
Be van szívva ő is.Szegény Rogert megint kifülyülték 😕Sixo67már nem is érdekli szerintemKmetyG
több mint 10 éve
erre köv nap bejelentik, hogy a franhise legjobb játékosát eltiltják egy évre....peachJoe Thomas a franchise legjobb játékosa 😊
de amúgy teljesen egyetértek, ezután is furcsa nekem, hogy Watkinst nem választották ki, még úgy is, hogy nagyon jó ellenértéket adott a Bills
JT Daniels fan
több mint 10 éve
Szegény Rogert megint kifülyülték 😕Sixo67már nem is érdekli szerintem
több mint 10 éve
komolyan sajnálom azt a csapatot, pedig szurkolok nekik és kedvelem őket... most a tegnapi nap után végre meglátják a fényt az alagút végén, mindenki róluk beszél, náluk a draft legnépszerűbb embere, aki ráadásul qb, erre köv nap bejelentik, hogy a franhise legjobb játékosát eltiltják egy évre....peachÉs így ismét mindenki róluk beszél. 😀
több mint 10 éve
Akkor Gordon fix nem lesz kövi szezonban?? Ez ÓRIÁSI veszteség.
több mint 10 éve
nincs ma közvetítés?braxa88van csak nem magyarul
több mint 10 éve
mindjárt lesz, épp mentenek
több mint 10 éve
komolyan sajnálom azt a csapatot, pedig szurkolok nekik és kedvelem őket... most a tegnapi nap után végre meglátják a fényt az alagút végén, mindenki róluk beszél, náluk a draft legnépszerűbb embere, aki ráadásul qb, erre köv nap bejelentik, hogy a franhise legjobb játékosát eltiltják egy évre....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
braxa88
12 534
nincs ma közvetítés?
több mint 10 éve
Mayock feje de hiányzott már istenem ...