NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
Lee Watkins hasonmása?Hát kinek mi. 😊
több mint 10 éve
egy nap tapasztalat után nagyon komoly fejlődésen vagyunk túl 😊höriéket kérdeztem :p de azért köszi 😊Dexxter Tailornem látnak egyébként semmit, csak az nfl networkös streamet a majdnai pickek miattkristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
höriéket kérdeztem :p de azért köszi 😊Dexxter Tailornem látnak egyébként semmit, csak az nfl networkös streamet a majdnai pickek miatt
több mint 10 éve
höriéket kérdeztem :p de azért köszi 😊Lee miért csúszott a 2. napig? vagy alapból 1. kör vége - 2. kör elejére volt jósolva?Dexxter Tailora térde red flag sokak számáraStez
több mint 10 éve
Lee miért csúszott a 2. napig? vagy alapból 1. kör vége - 2. kör elejére volt jósolva?Dexxter Tailora térde red flag sokak számára
több mint 10 éve
adjatok rá hangot és kész, jó ez
több mint 10 éve
Lee miért csúszott a 2. napig? vagy alapból 1. kör vége - 2. kör elejére volt jósolva?
több mint 10 éve
kurva jók vagytok. valakinek jó valakinek szar, nem tudjátok felerősíteni?
több mint 10 éve
Gordonról beszélnétek picit?
több mint 10 éve
Nézi valaki a bowl hu ustreamet? Szóljon már valaki a srácoknak, hogy borzasztó halk, érthetetlen az egész. Pont úgy ahogy tegnap is az volt. 😕peterk2005Szerintem sokkal jobb, semmi zúgás, és csak egy kicsi hangerőt kellett ráadni és tökéletes lett.
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Nézi valaki a bowl hu ustreamet? Szóljon már valaki a srácoknak, hogy borzasztó halk, érthetetlen az egész. Pont úgy ahogy tegnap is az volt. 😕peterk2005Nekem 60% hangerőn teljesen jó és érthető. Szerintem a te rendszeredben van a hiba.
több mint 10 éve
Nézi valaki a bowl hu ustreamet? Szóljon már valaki a srácoknak, hogy borzasztó halk, érthetetlen az egész. Pont úgy ahogy tegnap is az volt. 😕
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Coltsnak ki maradhat? Su'a-Filo betépve megy NY-be és csúszik Irsay meg komálja 😀BorbinhoRemélem ma Desir és Brandon Thomas Colt lesz. 😊
több mint 10 éve
Coltsnak ki maradhat? Su'a-Filo betépve megy NY-be és csúszik Irsay meg komálja 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Szerintem teljesen jó ez így
több mint 10 éve
Nem érezhető a különbség, de szerintem jó lesz így. Komoly upgrade h nincs állandó zúgás a háttérben.most is halk, de legalább nincs zúgásShilkorkicsit hangosítottam a mikrofonon, most milyen?Fucu
több mint 10 éve
Mondjuk most már megtanulhatnák átbaszni a pisitesztet. 😀off topik:lebukott a fűtesztenDexxter Tailor
Gordonnak meszeltek egy évre?? hogy-hogy?Borbinho
több mint 10 éve
most is halk, de legalább nincs zúgásShilkorkicsit hangosítottam a mikrofonon, most milyen?
több mint 10 éve
off topik:lebukott a fűteszten
Gordonnak meszeltek egy évre?? hogy-hogy?Borbinho
több mint 10 éve
egy fokkal jobb mint tegnap, kicsit lehetne talán hangosítani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
off topik:Gordonnak meszeltek egy évre?? hogy-hogy?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
most is halk, de legalább nincs zúgás