NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Packers safetyt húz nem ?Petikievak01Attól függ Hyde-al hol számolnak, én nem örülnék safetynek
több mint 10 éve
csak azt tudnám, hogy ha már tradeltek akkor mit gondolkoznak ennyit.. .😀peach
na jólvan mostmár bárkit húzunk nem fog tetszeni. na jó foci jani tetszene 😀mustaineRoby maradt az én listámról az örülnék kategóriában, de ezzel alighanem egyedül vagyok 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
helmet
247
Okos csere volt a Saintstől, GB és Philly is abszolút esélyes volt, hogy elviszi az emberüket.
több mint 10 éve
Cooks, fuck yeah. Pontosan erre számítottam, hogy Cooks jobb helyre megy, mint Beckham, ezért is húztam ki GM-ben hamarabb, mint Beckham. (az már csak plusz, hogy jobban is bírom)Zsír, már csak egy Eagles Benjamin kell és hozom a kevertet. 😀
több mint 10 éve
nah a szakács gyütt, remélem a szezon nyitón trufant úgy telibeveri h összeszarja magát... csak hogy érezze a szeretetet 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Cooks/Dennardból az előbbi jött be.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Féltek hogy kivisszük
több mint 10 éve
Sírni tudnék. Ezért tradeltek elénk! :#
Rózsi nem figyelt !
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
na jólvan mostmár bárkit húzunk nem fog tetszeni. na jó foci jani tetszene 😀
több mint 10 éve
jeffery idei éve után nem értem a benjamint miért nem favorizáljátok.braxa88Mert Benjaminnak köze sincsen Jefferyhez. Alshonnak megkockáztatom, az egyik legjobb keze van az NFL-ben, Benjaminnak szvsz kifejezetten rossz kezei vannak, a routejai is nagyon csiszolandóak, egyedüli erőssége a mérete. Ráadásul 23 éves, ami nálam szintén negatívum.
több mint 10 éve
ez se rossz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
COOOOOOOOOOOOOOOKS ezaz.
több mint 10 éve
Cooks :/
több mint 10 éve
csak azt tudnám, hogy ha már tradeltek akkor mit gondolkoznak ennyit.. .😀peachki van asdva reklám idő 😛
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem valaki az eaglesbe akar kerülni , ki az ?Petikievak01Cody Latimer.
több mint 10 éve
aztec
1 360
Ha jól emlékszem valaki az eaglesbe akar kerülni , ki az ?Petikievak01A vicces fiú? 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem valaki az eaglesbe akar kerülni , ki az ?Petikievak01én
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem valaki az eaglesbe akar kerülni , ki az ?Petikievak01HaHa