NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
új stáb...új korszak. 😊Sztem DB lesz, mert az nem lehet, hogy idén kimarad a 3-5. körös secondary húzás.Go Vikings!Na Vikingek!északraulpianus
Hova húzunk? 😊ZoliZoltán
több mint 10 éve
bazmeg kelly azért ne csak oregonból hozzál embert
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Oregon, milyen meglepő 😀 DL bővítés megoldva.
több mint 10 éve
hát ha már nem DAT
több mint 10 éve
Philadelphia Ducks
több mint 10 éve
Sztem tradelni akarunk, csak nem jött össze 😀
több mint 10 éve
Gabriel
525
Megttszett BOBnak😀😀😀 , de nem a játéka@)Tényleg....😛 😀😀 😛 😀😀 😀😀ZoliZoltánde kis pedó feje van ennek a Savagenek....ZoliZoltánÚgy néz ki, mint Schaub, csak hajjal.FearTomi
több mint 10 éve
khmmmmmmmmmmmkimhetne Boyd most már, hadd röhögjek 😀StezMost viszi az Eaglessilent7939
több mint 10 éve
😊kicsit csúnyábbra számítottam 😊ZoliZoltánNa Vikingek!északraulpianus
Hova húzunk? 😊ZoliZoltán
több mint 10 éve
minek boyd itt van sanchez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Sztem DB lesz, mert az nem lehet, hogy idén kimarad a 3-5. körös secondary húzás.Na Vikingek!északraulpianus
Hova húzunk? 😊ZoliZoltán
több mint 10 éve
deyell
11 702
de, meg hogy milyen erős a karja.Savage metrics worked out as worst overall in QB class. Bad deep / intermediate comp %, bad comp % under pressure, bad comp % against the blitz.deyellnem az a lényeg. hány centi?Höri
choose life
több mint 10 éve
kicsit csúnyábbra számítottam 😊Na Vikingek!északraulpianus
Hova húzunk? 😊ZoliZoltán
több mint 10 éve
kimhetne Boyd most már, hadd röhögjek 😀StezMost viszi az Eagles
több mint 10 éve
Na Vikingek!északra
Hova húzunk? 😊ZoliZoltán
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
kimhetne Boyd most már, hadd röhögjek 😀
több mint 10 éve
Savage jó lesz, nélküle minden Texans meccs 0-0 lenne, vele legalább az ellenfél védelme tuti szerez pontot.
több mint 10 éve
Savage metrics worked out as worst overall in QB class. Bad deep / intermediate comp %, bad comp % under pressure, bad comp % against the blitz.deyellnem az a lényeg. hány centi?
több mint 10 éve
Tényleg....😛 😀😀 😛 😀😀 😀😀de kis pedó feje van ennek a Savagenek....ZoliZoltánÚgy néz ki, mint Schaub, csak hajjal.FearTomi
több mint 10 éve
Jöhet most James Gayle 😊
több mint 10 éve
4. körben két OL, legalább húztak valakit.Yankey bent van még?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Taliaferro sztem nem lesz rossz
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
deyell
11 702
Savage metrics worked out as worst overall in QB class. Bad deep / intermediate comp %, bad comp % under pressure, bad comp % against the blitz.
choose life