NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem mi választjuk, hogy melyik UDFA jöjjön hozzánk. Mi hívjuk az ügynökét max. Nem mindegy, hogy azt viszed, aki marad neked, vagy magad draftolsz valakit.azért azt bírom, hogy a Colts egyetlen DB-t sem draftolt idén 😀StezMajd UDFA visznek 5-öt próbáraGabriel
több mint 10 éve
Dixonnak is pont a cowgirlsbe kellett mennie bammeg 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Lesz ott egy csomó SEC-es CB.azért azt bírom, hogy a Colts egyetlen DB-t sem draftolt idén 😀StezMajd UDFA visznek 5-öt próbáraGabriel
több mint 10 éve
tényleg változóban az nfl, mikor a jax és az oakland produkálja a legjobb draftot xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
azért azt bírom, hogy a Colts egyetlen DB-t sem draftolt idén 😀StezTavaly, amikor nem kellett Safety, akkor húztunk egyet, igaz, hogy bulizott egyet Irsay-val és mennie kellett, de az mind1. Most, hogy kéne, nem húzunk. Én már nem vágom mit akarnak...tuti UDFA-n rántunk be megint embereket, mint tavaly...de ez nem a legjobb taktika
több mint 10 éve
Gabriel
525
azért azt bírom, hogy a Colts egyetlen DB-t sem draftolt idén 😀StezMajd UDFA visznek 5-öt próbára
több mint 10 éve
utolsó két pickünk nagyon jó gyerek. Shelby Harrist kirúgták a Wisconsinból, majd az Illionis State-ről szintén. Dowlingot a Floridáról bocsátották el, Urban Meyer recruitja volt.deyella név kötelez
több mint 10 éve
hogy nem lett UDFAott van Dowling, Höri örülhetShilkorminek örülnék, raiders drukker vagyok? :pHöri
több mint 10 éve
azért azt bírom, hogy a Colts egyetlen DB-t sem draftolt idén 😀
több mint 10 éve
deyell
11 702
utolsó két pickünk nagyon jó gyerek. Shelby Harrist kirúgták a Wisconsinból, majd az Illionis State-ről szintén. Dowlingot a Floridáról bocsátották el, Urban Meyer recruitja volt.
choose life
több mint 10 éve
Kivéve ha Bortles lesz az új Derek Anderson 😀Raiders-é a legjobb draft?Sixo67Kivételesen a mienk se rossz, az egy Linder picket és feltradet leszámítva.iktriad
több mint 10 éve
Gabriel
525
Az egysejtű Dixon is kimentxD
több mint 10 éve
ott van Dowling, Höri örülhetShilkorminek örülnék, raiders drukker vagyok? :p
több mint 10 éve
Raiders-é a legjobb draft?Sixo67Kivételesen a mienk se rossz, az egy Linder picket és feltradet leszámítva.
több mint 10 éve
Tessék baszki, a Raiders elviszi Dowling-ot...
több mint 10 éve
Dowling igazi Raider, ha lesz aki megneveli. Bírom őt is
több mint 10 éve
ott van Dowling, Höri örülhet
több mint 10 éve
Gabriel
525
Höri kedvence😀😀😀
több mint 10 éve
Komolyan ilyen nevek között Leno igazi steal.Gabrielszerintem unalmas voltak jobb nevek is
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Gabriel
525
Komolyan ilyen nevek között Leno igazi steal.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Sam lesz Mr. Irrelevant 😀Chargers LTMondtam! Barátok lesznek Savage és ő.😛
több mint 10 éve
A Texans helyében behúznám Samet Mr. Irrelevantnak. Már csak a poén miatt is.
több mint 10 éve
Sam lesz Mr. Irrelevant 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀