NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Az erős LB-húzás 😮Coltsnál már 2.-3. éve nagyon figyelik a jafl munkásságom.
Wyatt
több mint 6 éve
Colts Landry, Josh J., Guice hármasból kettőAkkor egy 😀
Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
reach?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
A brownsnak 1 nappal később leesett, hogy Chubb nevén átsiklottak, és most pótolták.unokatesók, annyira nem ment mellé 😀
peterk2005
több mint 6 éve
Na jó, ez még így belefér : )
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 908
Addait de imádtam maddenben
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Colts Landry, Josh J., Guice hármasból kettő
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
Szerintem a Colts viszi Landryt 😕 ... Csak hogy Nelson után a másik favorizom is kivigyék...a 2 pickjükből az egyik Ő kell legyen. Nem létezik, hogy kicsússzon a 2. kör első 10 választásából.
Tomcsik
több mint 6 éve
Hát ha Hue így folytatja és BB is akkor lehet 😀Majd meglátod, hogy NFL-ben Michel jobb leszChubb jobb, csak ugye sérülésekNah a jobbik Georgia futó is kiment.Már tegnap
Sixo
Wyatt
shagi0206
Wyatt
több mint 6 éve
Gyere Guti gyere, még bent van Landry.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Szerintem a Colts viszi Landryt 😕 ... Csak hogy Nelson után a másik favorizom is kivigyék...
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
tavaly sok volt a szar fal, és úgy gondolták páran, hogy ideje orvosolni, még ha nincs is sok minőségi ember a drafton.Eddig minden 4. pick OL volt.És erre az OL classra mondták, hogy semmi extra, sőt...
peterk2005
Chargers LT
több mint 6 éve
B-Front
81
A brownsnak 1 nappal később leesett, hogy Chubb nevén átsiklottak, és most pótolták.Lol 😂😂😂 ez gonosz volt. Bár hozzá kell tenni nem rossz Pick amúgy 😊
peterk2005
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Majd meglátod, hogy NFL-ben Michel jobb leszChubb jobb, csak ugye sérülésekNah a jobbik Georgia futó is kiment.Már tegnap
Sixo
Wyatt
shagi0206
több mint 6 éve
Köszi, szuper lett.
több mint 6 éve
Nem, kiírta az NFL Network, hogy a Steelers azok között van akik felakarnak tradelni.Nálam most jelentették be Corbettet 😀twitteren nezed, hogy fel akartunk menni?
tenorx
gabistar
több mint 6 éve
Hernandez remek pick amúgy a GiantsbeHernandez egy fos. Laken Tomlinson 2
Chargers LT