NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
Ha lehúzzátok a fényerőt és a kontrasztot a tévén, akkor jobban látszodtok elötte. 😉szóval sötétek? 😊
Sobri Jóska
több mint 6 éve
lol, es tenyleg Mayfield az 1/1
több mint 6 éve
Gyorsabb nálatok a Network, mint a GP-n 😕5 sec előnyük van...
Wyatt
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Gyorsabb nálatok a Network, mint a GP-n 😕no pasta no party 😕
Wyatt
több mint 6 éve
B-Front
81
Hmm egy könnyed séta. 😀Alig 250 😀Milyen messze vagy ha nem gond a kerdes. KM ben 😀élőben vagyunkHa nem ilyen távol lennék, én is ott ülnék....ropi és sör is van bakker. 😀
Löfli
Chargers LT
gabistar
Chargers LT
több mint 6 éve
Alig 250 😀Milyen messze vagy ha nem gond a kerdes. KM ben 😀élőben vagyunkHa nem ilyen távol lennék, én is ott ülnék....ropi és sör is van bakker. 😀
Löfli
Chargers LT
gabistar
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Ha lehúzzátok a fényerőt és a kontrasztot a tévén, akkor jobban látszodtok elötte. 😉
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Milyen messze vagy ha nem gond a kerdes. KM ben 😀élőben vagyunkHa nem ilyen távol lennék, én is ott ülnék....ropi és sör is van bakker. 😀
Löfli
Chargers LT
több mint 6 éve
egyre tobben hozzak, hogy Mayfield lesz az 1/1Smokescreen....ha ő lesz az 1/1, akkor az 1/6 Troy Apke
kezdem elhinni
Stez
több mint 6 éve
élőben vagyunkHa nem ilyen távol lennék, én is ott ülnék....ropi és sör is van bakker. 😀
Löfli
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
egyre tobben hozzak, hogy Mayfield lesz az 1/1este ne ironizálj, fáradtak vagyunk mi ahhoz 😊
kezdem elhinni
Stez
több mint 6 éve
Sziasztok.www.reddit.com/r/nflstreams/comments/8fd4o7/nfl_draft_live_thread_day_2_6pm_et/
Eredeti kommentátoros youtube linketek nincs véletlen?
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Sziasztok.Eredeti kommentátoros youtube linketek nincs véletlen?
több mint 6 éve
egyre tobben hozzak, hogy Mayfield lesz az 1/1kezdem elhinni
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
Mai napra az én kérdésem vóna, hogy tud-e adni valaki egy stream linket a draftról. a blow.hu-n kívül 😀www.youtube.com/watch?v=lPbFLCJMScM
B-Front
ezt tudom adni
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=lPbFLCJMScM
több mint 6 éve
B-Front
81
Ne haragudj összesen 3 órát aludtam a draft miatt 😂😂😂 örülök, hogy élek 😀 Csak zombi uzemmodban vagyok 😀Mai napra az én kérdésem vóna, hogy tud-e adni valaki egy stream linket a draftról. a blow.hu-n kívül 😀Aranyos itt blow-ozni a bowl.hu-t 😀
B-Front
tenorx
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
Meg hát kellene nekünk CB/LB/O-line/elkapó/TE, meg lehet McCoy helyett majd valaki 😊
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
elkapót azt tuti húzunk (már kb minden évben, mint a Packers).nekünk TE? 😊 Ott van Gresham felvenni a lóvét, másra úgyse jó. TE-et én nem látok bele az idei draftba. Quessenberryről nem sokat tudok (azon kívül hogy falember), de az nem ártana, ha jönne vagy 2.Jó is hogy jöttél. Kiket vinnél ma? Jó lenne már egy normális TE (mondjuk Gesicki 2/47-re), aztán jöhetne 3/97-re Jordan Lasley, 4/134-re pedig Scott QuessenberryGuice szerintem Tampa lesz. Suttont lehet viszi a Jets (ha már új QB van, legyen célpontja is). Gesicki szerintem Dallas.ja meg jöhetnek a kérdésekVolt-e olyan pick, ami Seahawks sapkát érdemel? (persze, hogy volt 😀 )
Löfli
Ki és mikor viheti el Suttont WR, Guicet RB, Gesickit TE, Andrewst TE?
Witten visszavonult, Dallas WR helyett TE 2. körben?
Chargers LT
shagi0206
Wyatt
shagi0206
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát most már ráférne a csapatra egy használható játékos a poszton, vagy csak nekem lenne kézenfekvő oda végre valaki?nekünk TE? 😊 Ott van Gresham felvenni a lóvét, másra úgyse jó. TE-et én nem látok bele az idei draftba. Quessenberryről nem sokat tudok (azon kívül hogy falember), de az nem ártana, ha jönne vagy 2.Jó is hogy jöttél. Kiket vinnél ma? Jó lenne már egy normális TE (mondjuk Gesicki 2/47-re), aztán jöhetne 3/97-re Jordan Lasley, 4/134-re pedig Scott QuessenberryGuice szerintem Tampa lesz. Suttont lehet viszi a Jets (ha már új QB van, legyen célpontja is). Gesicki szerintem Dallas.ja meg jöhetnek a kérdésekVolt-e olyan pick, ami Seahawks sapkát érdemel? (persze, hogy volt 😀 )
Löfli
Ki és mikor viheti el Suttont WR, Guicet RB, Gesickit TE, Andrewst TE?
Witten visszavonult, Dallas WR helyett TE 2. körben?
Chargers LT
shagi0206
Wyatt
shagi0206
több mint 6 éve
élőben vagyunk
több mint 6 éve
ja meg jöhetnek a kérdésekRavens-Jackson házasságról mi a véleményetek, képesek lehetnek Harbaugh-ék kihozni belőle az állatot?
Löfli
én kicsit borúlátó vagyok, szerintem Jags-be, Saints-be sokkal jobb fit lett volna
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Mai napra az én kérdésem vóna, hogy tud-e adni valaki egy stream linket a draftról. a blow.hu-n kívül 😀Aranyos itt blow-ozni a bowl.hu-t 😀
B-Front