NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
1 napja
Ennél kellemetlenebb draftot még nem láttam, a kétpercenkénti 5 perces reklámokkal, a mindig egy fokkal még cringebb színpadi performanszokkal, most ezzel az üvöltöző kölökkel, Packers pick sehol, szóval szar minden.
1 napja
jöhetne egy punter pick

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
Durva azért, hogy CJ Allen-t még mindig nem vitte senki.
1 napja
Év elején a Fred-Winters páros jobb volt, mint a Fred-Greenlaw. Aztán mindketten lesérültek. Szerintem ez simán steal a Cowboysnak. Teszem hozzá, amit Winters kért volna fizu, fix nem adtam volna meg.nem vagyok meglepve, nem ért fel Greenlaw szintjére, és utolsó évébe lépett a szerződés5. xd gtfoThe #Cowboys are trading for #49ers LB Dee WintersMiiiiii??? Fuck me.
zacknorb
labo7Sources: The #49ers are trading LB Dee Winters to the #Cowboys, as Dallas addresses a huge need at LB. pic.twitter.com/yHXBxeZo96
— Jordan Schultz (@Schultz_Report) April 24, 2026
5. kör
petey
labo7
petey
1 napja
Sorozatban második évben pályán kívül problémás EDGE
Poloska vagyok.
1 napja
zion elesett?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
-_-Jól nevelt gyerek
tenorx
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
Ingram túltolta
1 napja
hopp a gyereket cenzúrázni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
-_-
1 napja
nem vagyok meglepve, nem ért fel Greenlaw szintjére, és utolsó évébe lépett a szerződés5. xd gtfoThe #Cowboys are trading for #49ers LB Dee WintersMiiiiii??? Fuck me.
zacknorb
labo7Sources: The #49ers are trading LB Dee Winters to the #Cowboys, as Dallas addresses a huge need at LB. pic.twitter.com/yHXBxeZo96
5. kör
petey
labo7
1 napja
Na gyerünk kopasz
We are just the Ravens!
1 napja
gm játékban egy körrel hátrébb vittem Moore-t, de hátha a Michigan + ED poszt megint beválik

Don't blink!
1 napja
Ha addig nem viszik ki a Steelers helyében vinném McCoy-t, úgyis rebuild év van.
1 napja
5. xd gtfoThe #Cowboys are trading for #49ers LB Dee WintersMiiiiii??? Fuck me.
zacknorb
5. kör
petey
1 napja
Lyukas a csapat fele, nekunk rosszul nem alakulhat a draft papiron. 😀Szepen viszik elolunk a linebackereket.EMW is benn van még meg CJ Allen. Szerintem elég jól alakult a draft nektek
Stez
Toto21
1 napja
Féltek a Ravenstől, ha jól tudom Baltimore-i a srác
We are just the Ravens!
1 napja
Megatron! <3

Don't blink!
1 napja
Szepen viszik elolunk a linebackereket.Hill a Texasból megfelel RAS-ban, direkt csekkoltam xdd
Stez
Poloska vagyok.
1 napja
Young az utolsó akiért ez megérte volnaLions jön valami EDGE-ért?eséllyel ja, mivel run van
Toto21
zacknorb
1 napja
Szepen viszik elolunk a linebackereket.Mondjuk a Dolphinsba így van 3 jó LB (2 miniumum), meg egy CFLben is 50et kapot secondary
Stez
Poloska vagyok.
1 napja
The #Cowboys are trading for #49ers LB Dee WintersMiiiiii??? Fuck me.
zacknorb
labo7
Sources: The #49ers are trading LB Dee Winters to the #Cowboys, as Dallas addresses a huge need at LB. pic.twitter.com/yHXBxeZo96
5. kör
Szerkesztette: petey