Oakland Raiders - Denver Broncos
több mint 10 éve
Szarnak ugyan nem szar, de azért nem is jó
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Welker TD kellene
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
meg egy pick
több mint 10 éve
a Von sackkel véget ért volna a drive, azt elvették egy büntetés miatt.......ilyenekből szokott aztán TD drive kerekedni ellenünk
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Ott a Von sack!!!!StormSTShit, elvették...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
murray a backfiled-en, kivancsi vagyok tud-e tobbet, mint dmc, meg mjd
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Miller time! 😕)
több mint 10 éve
Ott a Von sack!!!!
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
én néha felbaszom magam vele, ha alacsony a vérnyomásom.nem tűnt még fel a power rankingekből, hogy a meccsek felét nem nézik meg?Amadeus91nem. van jobb dolgom is, mint a power rankingokat olvasni. igazából annál csak jobb dolgom vandeyell
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
deyell
11 702
nem tűnt még fel a power rankingekből, hogy a meccsek felét nem nézik meg?Amadeus91nem. van jobb dolgom is, mint a power rankingokat olvasni. igazából annál csak jobb dolgom van
choose life
több mint 10 éve
És azért, mert nem eredménykövetőzöm a Raiders meccsein, még nem nézhetem meg Carrt többször is?miért? te nem egy meccs alapján mondod rá hogy szar? korábban nem láttalak itt az eredménykövetőben.deyellJa értem, tehát akkor ezek szerint egy meccs alatt kiderült, hogy ő bizony franchise QB.nem, már megláttuk mit tud, amikor volt futójáték (vs Chargers)deyellMajd meglátjátok hamarosan.Stezja biztos sok QB nézne ki jól nem létező futójáték mellett ilyen elkapókkal, ahogy mondod.deyellCarr-nak maradt 7 meccse, hogy bizonyitson, kulonben lehet elhozzuk Mariota-t 1/1-rePariCarr szar.
Fellángolásai vannak, de szvsz nem hosszútávú megoldás.Stez
Nincs több kérdésem.Stez
Nyilván azért mondom, mert jó poén, egyébként még sosem láttam játszani. Egyetemen sem, NFL-ben sem, sehol.
Mindegy, téma lezárva részemről, hamarosan kiderül, lesz-e Mariota.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
nem tűnt még fel a power rankingekből, hogy a meccsek felét nem nézik meg?miért? te nem egy meccs alapján mondod rá hogy szar? korábban nem láttalak itt az eredménykövetőben.deyellJa értem, tehát akkor ezek szerint egy meccs alatt kiderült, hogy ő bizony franchise QB.nem, már megláttuk mit tud, amikor volt futójáték (vs Chargers)deyellMajd meglátjátok hamarosan.Stezja biztos sok QB nézne ki jól nem létező futójáték mellett ilyen elkapókkal, ahogy mondod.deyellCarr-nak maradt 7 meccse, hogy bizonyitson, kulonben lehet elhozzuk Mariota-t 1/1-rePariCarr szar.
Nincs több kérdésem.Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Egy kicsit kevesebb idézetet, ha lehet kérni... 😊
több mint 10 éve
deyell
11 702
miért? te nem egy meccs alapján mondod rá hogy szar? korábban nem láttalak itt az eredménykövetőben.Ja értem, tehát akkor ezek szerint egy meccs alatt kiderült, hogy ő bizony franchise QB.nem, már megláttuk mit tud, amikor volt futójáték (vs Chargers)deyellMajd meglátjátok hamarosan.Stezja biztos sok QB nézne ki jól nem létező futójáték mellett ilyen elkapókkal, ahogy mondod.deyellCarr-nak maradt 7 meccse, hogy bizonyitson, kulonben lehet elhozzuk Mariota-t 1/1-rePariCarr szar.
Nincs több kérdésem.Stez
choose life
több mint 10 éve
😊 Jelentem felébredtünk és le is rendeztük...
több mint 10 éve
Carrel nincs gond. Aki Peytonhoz és Luckhoz van szokva, annak lehet kevés. Aki a Raiders irányítóihoz, annak király.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
nap kerdese: Meg lesz ma is a 7 PM-nek?
több mint 10 éve
ez a meccs nezhetetlen...
több mint 10 éve
Ja értem, tehát akkor ezek szerint egy meccs alatt kiderült, hogy ő bizony franchise QB.nem, már megláttuk mit tud, amikor volt futójáték (vs Chargers)deyellMajd meglátjátok hamarosan.Stezja biztos sok QB nézne ki jól nem létező futójáték mellett ilyen elkapókkal, ahogy mondod.deyellCarr-nak maradt 7 meccse, hogy bizonyitson, kulonben lehet elhozzuk Mariota-t 1/1-rePariCarr szar.
Nincs több kérdésem.
több mint 10 éve
...
több mint 10 éve
Stez meg hülye 😀Carr-nak maradt 7 meccse, hogy bizonyitson, kulonben lehet elhozzuk Mariota-t 1/1-rePariCarr szar.
több mint 10 éve
deyell
11 702
nem, már megláttuk mit tud, amikor volt futójáték (vs Chargers)Majd meglátjátok hamarosan.Stezja biztos sok QB nézne ki jól nem létező futójáték mellett ilyen elkapókkal, ahogy mondod.deyellCarr-nak maradt 7 meccse, hogy bizonyitson, kulonben lehet elhozzuk Mariota-t 1/1-rePariCarr szar.
choose life
több mint 10 éve
Majd meglátjátok hamarosan.ja biztos sok QB nézne ki jól nem létező futójáték mellett ilyen elkapókkal, ahogy mondod.deyellCarr-nak maradt 7 meccse, hogy bizonyitson, kulonben lehet elhozzuk Mariota-t 1/1-rePariCarr szar.
több mint 10 éve
CJ eddig MotM
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
A coachingot kihagytad 😀ja biztos sok QB nézne ki jól nem létező futójáték mellett ilyen elkapókkal, ahogy mondod.deyellCarr-nak maradt 7 meccse, hogy bizonyitson, kulonben lehet elhozzuk Mariota-t 1/1-rePariCarr szar.