NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Ja, hogy a múltra próbálják ezt a meccset hypeolni. A 16. héten is kb max ezt lehet elővenni.iktriadmeg asszem ezen a meccsen volt tavaly 4&43 😀😀
több mint 10 éve
Wow, Colquitt. Az igen.
több mint 10 éve
Üdv mindenki!Woodson szerelésén dobbantva én is megjelenek!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Máris jöhet Derek Carr.
több mint 10 éve
nehéz lehetett, amikor jó Raiders futást kerestek az idei évből a promóhoz
több mint 10 éve
Nem emlegesd nekem az a meccset. Köszi. Az a meccs volt a Jags berni VB döntője.Ja, hogy a múltra próbálják ezt a meccset hypeolni. A 16. héten is kb max ezt lkehet elővenni.iktriadEgy AFC-döntő visszavágója lesz elvégreKampman
több mint 10 éve
Kampman
28 306
Ja, hogy a múltra próbálják ezt a meccset hypeolni. A 16. héten is kb max ezt lkehet elővenni.iktriadEgy AFC-döntő visszavágója lesz elvégre
több mint 10 éve
Ja, hogy a múltra próbálják ezt a meccset hypeolni. A 16. héten is kb max ezt lehet elővenni.
több mint 10 éve
Az Oakland nem magával játszik, pedig lehet, hogy azt a meccset megnyernékKampmanX esélyesebb.
több mint 10 éve
Lindsay állítólag szakított Bortlesszel. 😕iktriadÚRISTEN!! ._. 😕
több mint 10 éve
Kampman
28 306
Az Oakland nem magával játszik, pedig lehet, hogy azt a meccset megnyernék
több mint 10 éve
Tomifinn
947
hát ez így érdekes lesz Hörinek 😀
több mint 10 éve
ja várj, rossz topik 😀Dexxter Tailor#occupynfleredménykövető
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
hajrá Duke!Dexxter TailorLindsay állítólag szakított Bortlesszel. 😕
Jah , hogy most Höri van bent ,akkor azért volt már 3 órával a meccse előtt megnyitva az eredménykövető.Sixo67Látom nem olvasod a Höri a Sport Tvben topikot.
több mint 10 éve
Jah , hogy most Höri van bent ,akkor azért volt már 3 órával a meccse előtt megnyitva az eredménykövető.
több mint 10 éve
ja várj, rossz topik 😀
több mint 10 éve
hajrá Duke!
több mint 10 éve
Most kiderül ki tud jobban tolódni.mossa el az eső a meccset, és adják oda a KC-nek 3-0-valStezsenki se kérte, hogy locsolják fel a pályátKampman
több mint 10 éve
Nem biztos, hogy most végig nézem, de go Chiefs!!!!
több mint 10 éve
Kampman
28 306
mossa el az eső a meccset, és adják oda a KC-nek 3-0-valStezsenki se kérte, hogy locsolják fel a pályát
több mint 10 éve
mossa el az eső a meccset, és adják oda a KC-nek 3-0-val
több mint 10 éve
És abból 2 már Minnesotában van. 😀Clevelandnek az elmúlt 4 évben volt annyi.Sixo6720 Szezon. A Texansnak pl. volt már 3. 2002 óta....iktriadAz évszázados történelmetek alatt.Sixo67Ik te szerintem csak azért nézed meg a meccset mert reménykedsz abban, hogy a Raiders nyer és akkor tiétek lehet az 1/1 ( és persze Mariota).Sixo67Nem, én büszke vagyok arra, hogy mi sohasem választottunk még az 1. pickkel.iktriad