NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Clevelandnek az elmúlt 4 évben volt annyi.20 Szezon. A Texansnak pl. volt már 3. 2002 óta....iktriadAz évszázados történelmetek alatt.Sixo67Ik te szerintem csak azért nézed meg a meccset mert reménykedsz abban, hogy a Raiders nyer és akkor tiétek lehet az 1/1 ( és persze Mariota).Sixo67Nem, én büszke vagyok arra, hogy mi sohasem választottunk még az 1. pickkel.iktriad
több mint 10 éve
20 Szezon. A Texansnak pl. volt már 3. 2002 óta....Az évszázados történelmetek alatt.Sixo67Ik te szerintem csak azért nézed meg a meccset mert reménykedsz abban, hogy a Raiders nyer és akkor tiétek lehet az 1/1 ( és persze Mariota).Sixo67Nem, én büszke vagyok arra, hogy mi sohasem választottunk még az 1. pickkel.iktriad
több mint 10 éve
deyell
11 702
Charles Woodson talking with Mike Haynes, Rod Woodson and Willie Brown just now.sok legenda kis helyen is elfér
choose life
több mint 10 éve
Az évszázados történelmetek alatt.Ik te szerintem csak azért nézed meg a meccset mert reménykedsz abban, hogy a Raiders nyer és akkor tiétek lehet az 1/1 ( és persze Mariota).Sixo67Nem, én büszke vagyok arra, hogy mi sohasem választottunk még az 1. pickkel.iktriad
több mint 10 éve
Ik te szerintem csak azért nézed meg a meccset mert reménykedsz abban, hogy a Raiders nyer és akkor tiétek lehet az 1/1 ( és persze Mariota).Sixo67Nem, én büszke vagyok arra, hogy mi sohasem választottunk még az 1. pickkel.
több mint 10 éve
Ik te szerintem csak azért nézed meg a meccset mert reménykedsz abban, hogy a Raiders nyer és akkor tiétek lehet az 1/1 ( és persze Mariota).
több mint 10 éve
Múlt héten volt neki 6 yardja 4 carryből. Az pont 1.5.33 futásból 70 yard, bőven 2.0 fölött!HöriAz jó, mert nekem fájdalmas azt látni, hogy a 3 évvel ezelőtti legjobb futója a ligának kb 1.5 yardot átlagol futásoként. Hozzá képest még Gerhart is produktív (pedig ő is szar). 😕iktriadutóbbi nem valószínűdeyellma csak a hardcore fanok és ricsi...😊oziboziNekem ez a mai csemege. Sajnos(?) anno a londoni Raiders meccsről lemaradtam, szóval most végre látom teljes meccsen Carrt és Khalil Macket.
Meg sajna MJDt is... .iktriad
több mint 10 éve
33 futásból 70 yard, bőven 2.0 fölött!Az jó, mert nekem fájdalmas azt látni, hogy a 3 évvel ezelőtti legjobb futója a ligának kb 1.5 yardot átlagol futásoként. Hozzá képest még Gerhart is produktív (pedig ő is szar). 😕iktriadutóbbi nem valószínűdeyellma csak a hardcore fanok és ricsi...😊oziboziNekem ez a mai csemege. Sajnos(?) anno a londoni Raiders meccsről lemaradtam, szóval most végre látom teljes meccsen Carrt és Khalil Macket.
több mint 10 éve
Az jó, mert nekem fájdalmas azt látni, hogy a 3 évvel ezelőtti legjobb futója a ligának kb 1.5 yardot átlagol futásoként. Hozzá képest még Gerhart is produktív (pedig ő is szar). 😕utóbbi nem valószínűdeyellma csak a hardcore fanok és ricsi...😊oziboziNekem ez a mai csemege. Sajnos(?) anno a londoni Raiders meccsről lemaradtam, szóval most végre látom teljes meccsen Carrt és Khalil Macket.
több mint 10 éve
deyell
11 702
utóbbi nem valószínűma csak a hardcore fanok és ricsi...😊oziboziNekem ez a mai csemege. Sajnos(?) anno a londoni Raiders meccsről lemaradtam, szóval most végre látom teljes meccsen Carrt és Khalil Macket.
choose life
több mint 10 éve
Akkor közvetítsen pólóban.ma csak a hardcore fanok és ricsi...😊oziboziő zakóra készül 😀😀Höri
Azóta már odaírtam a (?) jelet is. Tudom, kb olyan szar meccs volt mint a Jags-Cowboys, csak azon még nagy playek sem voltak (vagy igen? 😀) .Sajnos a londoni Raiders meccsről lemaradtamiktriado_o
"sajnos"Höri
több mint 10 éve
Sajnos a londoni Raiders meccsről lemaradtamiktriado_o
"sajnos"
több mint 10 éve
ma csak a hardcore fanok és ricsi...😊oziboziNekem ez a mai csemege. Sajnos(?) anno a londoni Raiders meccsről lemaradtam, szóval most végre látom teljes meccsen Carrt és Khalil Macket.
Meg sajna MJDt is...
És biztos vagyok benne, hogy a népes hazai Oakland fanbase nézni fogja a meccset, sőt itt is aktív lesz.
több mint 10 éve
ozibozi
17 143
ma csak a hardcore fanok és ricsi...😊
több mint 10 éve
Raiders Inactives: QB Matt McGloin, CB Carlos Rogers, CB TJ Carrie, S Jonathan Dowling, G Gabe Jackson, G Tony Bergstrom & TE David AusberryChiefs inactives: QB Aaron Murray, WR A.J. Jenkins, WR Donnie Avery, CB Chris Owens, CB Jamell Fleming, C Eric Kush, OL L. Duvernay-Tardif
több mint 10 éve
A mai TNF elé ideális (bocsi a Raiders fanoktól, tudom, rólunk is lehetne egy ilyen montázst összerakni): screen.yahoo.com/sports--videos/pacino-spoofs-raiders-season-173955819.html
A végén lévő logót szerintem lehetne használni. 😀😀