NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Murray out...deyellIsten hatarozottan 1/1-t szan nekunk...
több mint 10 éve
Danny
1 717
Na csak kidobott az ágy, még jó, hogy eszembe jutott, hogy TNF van, fordít a Chiefs? 😀
több mint 10 éve
deyell
11 702
Az első Raiders- Chargers meccsen nem a Raiders vezetett félidőben 14-7re?Sixo67döntetlen volt félidőben
choose life
több mint 10 éve
Az első Raiders- Chargers meccsen nem a Raiders vezetett félidőben 14-7re?
több mint 10 éve
Surda
3 297
Csak ne olvadjunk le!
több mint 10 éve
Most nézem csak hogy tényleg 1 M lesz 15-ben... Bowe Fasano mellett az egyetlen emberük aki még el is tud kapni de a garantált 10 max 14 elég emberes, úgy hogy csak összehasonlítás képen egy élete formájában lévő Nelson az új szerződésében is max 4.5 et visz majd haza. Smith azért nem veszem elő, mert egy közepes QB kb mindenhol ennyit keres.nem állnak úgy pénzügyileg, hogy tagelhessék, nem véletlenül húztak a helyére egy másik pass rushert, nem marasztaljákha el akar menni mert kap eleget egy tagal még pénzügyileg jobban járhatna a chiefs és még 1 évig itt lenne a liga talán jelenlegi legjobb pass rushere.balazs799szerintem biztosan nem tagelikSteztök mellékes, hogy Bailey 3-4-es end, míg Houston OLB, de biztos az ő újraszerződtetése zárja ki Houstonét is, lolSteztag-alik úgy is 1 évre még szerintem biztos ideláncoljákbalazs799
tök mindegy, a taggel jobban járnak-e, az is drága, felkészültek a távozásáraStez
Nagyon zárójelesen csak: ((((((Hali csak 3M dead money lenne))))))
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Pedig 5 yardot is régen futott egyszerre.A holdingnak szólt a 😀😀.iktriadMJD fut végre 5 yardot erre holding. 😀😀iktriadIlyennek is régen örültél.Sixo67
több mint 10 éve
deyell
11 702
Sio Moore összesen 9 szerelést csinált az első félidőben, ezek közül több TFL
choose life
több mint 10 éve
A holdingnak szólt a 😀😀.MJD fut végre 5 yardot erre holding. 😀😀iktriadIlyennek is régen örültél.Sixo67
több mint 10 éve
Na ez már az idei Mojo volt. 😕
több mint 10 éve
nem állnak úgy pénzügyileg, hogy tagelhessék, nem véletlenül húztak a helyére egy másik pass rushert, nem marasztaljákha el akar menni mert kap eleget egy tagal még pénzügyileg jobban járhatna a chiefs és még 1 évig itt lenne a liga talán jelenlegi legjobb pass rushere.balazs799szerintem biztosan nem tagelikSteztök mellékes, hogy Bailey 3-4-es end, míg Houston OLB, de biztos az ő újraszerződtetése zárja ki Houstonét is, lolSteztag-alik úgy is 1 évre még szerintem biztos ideláncoljákbalazs799
tök mindegy, a taggel jobban járnak-e, az is drága, felkészültek a távozására
több mint 10 éve
MJD fut végre 5 yardot erre holding. 😀😀iktriadIlyennek is régen örültél.
több mint 10 éve
MJD fut végre 5 yardot erre holding. 😀😀
több mint 10 éve
ha el akar menni mert kap eleget egy tagal még pénzügyileg jobban járhatna a chiefs és még 1 évig itt lenne a liga talán jelenlegi legjobb pass rushere.szerintem biztosan nem tagelikSteztök mellékes, hogy Bailey 3-4-es end, míg Houston OLB, de biztos az ő újraszerződtetése zárja ki Houstonét is, lolSteztag-alik úgy is 1 évre még szerintem biztos ideláncoljákbalazs799
Liverpool Fc
több mint 10 éve
A Raiders komolyan próbálja visszahozni a meccsbe a Chiefst. 😀😀iktriadNem akarunk egy blowout wint...az nem melto hozzank
több mint 10 éve
Davis totojázásáról Richardson robbanékonysága jutott eszembemondjuk jó, hogy a KC kapott egy ajándék 1st downt, volt 1,5 percük, és ilyen hátrányban még csak meg sem próbáltak szünet előtt pontot szerezni
több mint 10 éve
A Raiders komolyan próbálja visszahozni a meccsbe a Chiefst. 😀😀iktriadde a chiefs köszöni szépen nem kéri
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ricardonál teljes a pánik. Vagy Dee Fordból jövőre elit pass rushert csinálnak.tök mellékes, hogy Bailey 3-4-es end, míg Houston OLB, de biztos az ő újraszerződtetése zárja ki Houstonét is, lolSteztag-alik úgy is 1 évre még szerintem biztos ideláncoljákbalazs799
több mint 10 éve
deyell
11 702
egyébként ez a penaltymágnes Ray Ray Armstrong érthetetlen, hogy miért van még rosteren.
choose life
több mint 10 éve
szerintem biztosan nem tageliktök mellékes, hogy Bailey 3-4-es end, míg Houston OLB, de biztos az ő újraszerződtetése zárja ki Houstonét is, lolSteztag-alik úgy is 1 évre még szerintem biztos ideláncoljákbalazs799
több mint 10 éve
most magyarázza meg a szabályt egy volt referee, de rögtön megy a riposzt, hogy "nem értek hozzá"wháááááá
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal