NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Alex megér 14et?Janeknem, de a folyamatos cap emelkedéssel az első túlfizetett játékosok a QB-k, és egy franchise QB ennyibe fáj, Smith nem egy szar játékos (attól függetlenül, hogy nagyon jó se). Nem adja el a labdát, megdobja a biztosat és nem vállal sok kockázatot, nem ijed meg, ha meg lehet indulni.
De szerintem hagyjuk, 2 nézőpont, 2 vélemény. Többet tudna sokkal hozni Bowe ennél máshol, ahol egy Peyton vagy egy Luck dobálna neki ez tiszta sor, én nem is ezt vitattam.
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Carr miylen helyes a festett szemével
több mint 10 éve
Na megint beszabadult egy palimadár a pályára. 😀😀
több mint 10 éve
Watson nagyon nem bírja tartani Houstont,Mondom, érik a hírdetés, hogy te legyél az új Raiders HC.
DMC, MJD nem érnek semmit, csak Ron Parkerre dobálni innentőldeyell
több mint 10 éve
Watson nagyon nem bírja tartani Houstont,Őt sokan nem fogjak meg...
DMC, MJD nem érnek semmit, csak Ron Parkerre dobálni innentőldeyell
több mint 10 éve
Ki hozott td-t?Idén nem volt 100 feletti meccse (tudom tudom a KC egy futó csapat, tisztában vagyok vele) de a meccsenkénti 3-4 elkapás megér 11 M idén és jövőre 14-et? főleg úgy, hogy elvileg magasan a No.: elkapó.
Senki
Bowe egy Lionsban elit statokat hozna...Janek
Így is a csapata leader-e, de szerintem ennyi pénzért többet is el lehet várni. Ha összehasonlítod, hogy egy A.J. a fele ennyiért játszik egy semmivel se jobb QB-val, hasonlóan jól futó csapatban
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ordas holdingJanekNe felj, ellenunk 10bol 15x be is fujjak...
több mint 10 éve
deyell
11 702
Watson nagyon nem bírja tartani Houstont,DMC, MJD nem érnek semmit, csak Ron Parkerre dobálni innentől
choose life
több mint 10 éve
Huh Holmes, az milyen catch volt.
több mint 10 éve
Parkert szopatják egész meccsen
több mint 10 éve
Akkor az köztudott, hogy csak a 2. félidőben tudsz.Az is meccs közben volt már...iktriadKöztudott, hogy te csak meccs köztem tudsz jinxelni.Sixo67Azt írtam, hogy nem lesz blowout a meccs elején. Az bejött.iktriadKezdődik a comeback.iktriadKöszi, már kezdtem félni ,hogy nyer a Chiefs.Sixo67
több mint 10 éve
Az is meccs közben volt már...Köztudott, hogy te csak meccs köztem tudsz jinxelni.Sixo67Azt írtam, hogy nem lesz blowout a meccs elején. Az bejött.iktriadKezdődik a comeback.iktriadKöszi, már kezdtem félni ,hogy nyer a Chiefs.Sixo67
több mint 10 éve
Köztudott, hogy te csak meccs köztem tudsz jinxelni.Azt írtam, hogy nem lesz blowout a meccs elején. Az bejött.iktriadKezdődik a comeback.iktriadKöszi, már kezdtem félni ,hogy nyer a Chiefs.Sixo67
több mint 10 éve
Ricsi honnan tudja, hogy néz Sparano, amikor sötét szemüvegben tolja? 😀StezRöntgenszemei vannak. Vagy ő az új szuperzsaru.
több mint 10 éve
Ricsi honnan tudja, hogy néz Sparano, amikor sötét szemüvegben tolja? 😀
több mint 10 éve
Ki hozott td-t?Senki
Bowe egy Lionsban elit statokat hozna...
több mint 10 éve
deyell
11 702
most számítok egy 3 and outra, aztán punt és gyorsan egyenlítenek.
choose life
több mint 10 éve
Azt írtam, hogy nem lesz blowout a meccs elején. Az bejött.Kezdődik a comeback.iktriadKöszi, már kezdtem félni ,hogy nyer a Chiefs.Sixo67
több mint 10 éve
Bowe tulfizetett?11 idén 14 jövőre... ennyit nem ér (idén TD-t se hozott)
Viccelsz?Janek
Liverpool Fc