NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 10 éve
dagonya 😀StezMud Bowl
több mint 10 éve
nagyon belejött a Raiders, idén innentől csak nyernek
több mint 10 éve
deyell
11 702
persze hogy rosszabbnem akarok több DMC futást látni.deyellMJD sajnos rosszabb. iktriad
Latavius Murray kell ide
choose life
több mint 10 éve
deyell
11 702
nagyon biztos kezű WR3 lenne maximumNem mondom, hogy nem Rodgers predesztinálja a jó számait ezen elkapóknak. De Jones egy nagyon biztos kezű célpont lenne egy rendes QB-nál. (Carr az egytlen egészséges QB-m F.-ba előző héten a 2pontjával a hajamat téptem)balazs799Jones, Woodson hogy lehet, hogy W-nélkül? 😊balazs799Nem Aaron Rodgers a kubé.iktriad
de nem egy WR1
choose life
több mint 10 éve
xtaki
3 441
wotszerintem elkezdek jatszani...kozben meg hallgatom, hogy epp ki puntol...xtakimit játszol?Kampman
több mint 10 éve
nem akarok több DMC futást látni.deyellMJD sajnos rosszabb.
Ugyanezt csak Maddenben. 😀😀szerintem elkezdek jatszani...kozben meg hallgatom, hogy epp ki puntol...xtakimit játszol?Kampman
több mint 10 éve
Nem mondom, hogy nem Rodgers predesztinálja a jó számait ezen elkapóknak. De Jones egy nagyon biztos kezű célpont lenne egy rendes QB-nál. (Carr az egytlen egészséges QB-m F.-ba előző héten a 2pontjával a hajamat téptem)Jones, Woodson hogy lehet, hogy W-nélkül? 😊balazs799Nem Aaron Rodgers a kubé.iktriad
Liverpool Fc
több mint 10 éve
deyell
11 702
5 perc 3 punt, jó meccs lesz ezKampmanjóhogy, Ray Guy estéje ez
choose life
több mint 10 éve
Úgy tűnik itt ma a védelmek fognak dominálni.iktriadPunterek*
több mint 10 éve
Az a QB slideshow nem volt rossz.😀😀 Kb max a Brownsnál volt ennyi irányító 2003 óta...
több mint 10 éve
Kampman
28 313
szerintem elkezdek jatszani...kozben meg hallgatom, hogy epp ki puntol...xtakimit játszol?
több mint 10 éve
xtaki
3 441
szerintem elkezdek jatszani...kozben meg hallgatom, hogy epp ki puntol...
több mint 10 éve
Kampman
28 313
5 perc 3 punt, jó meccs lesz ez
több mint 10 éve
Úgy tűnik itt ma a védelmek fognak dominálni.
több mint 10 éve
De közelebb áll hozzá , mint Bortles.Jones, Woodson hogy lehet, hogy W-nélkül? 😊balazs799Nem Aaron Rodgers a kubé.iktriad
több mint 10 éve
Az komoly. 😀😀nem isNem azt anno mi csináltuk a Ravens ellen az MNFen még anno '11ben.iktriadJa, hogy a múltra próbálják ezt a meccset hypeolni. A 16. héten is kb max ezt lehet elővenni.iktriadmeg asszem ezen a meccsen volt tavaly 4&43 😀😀Dexxter Tailor
cdn1.sbnation.com/assets/3381605/raiderslol.gifDexxter Tailor
több mint 10 éve
Mi csináltunk olyant a Ravens ellen tavaly, hogy 4&29-nél tovább engedtük őket, szerintem az menőbb.Nem azt anno mi csináltuk a Ravens ellen az MNFen még anno '11ben.iktriadJa, hogy a múltra próbálják ezt a meccset hypeolni. A 16. héten is kb max ezt lehet elővenni.iktriadmeg asszem ezen a meccsen volt tavaly 4&43 😀😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
nem isNem azt anno mi csináltuk a Ravens ellen az MNFen még anno '11ben.iktriadJa, hogy a múltra próbálják ezt a meccset hypeolni. A 16. héten is kb max ezt lehet elővenni.iktriadmeg asszem ezen a meccsen volt tavaly 4&43 😀😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Jones, Woodson hogy lehet, hogy W-nélkül? 😊balazs799Nem Aaron Rodgers a kubé.
több mint 10 éve
Nem azt anno mi csináltuk a Ravens ellen az MNFen még anno '11ben.Ja, hogy a múltra próbálják ezt a meccset hypeolni. A 16. héten is kb max ezt lehet elővenni.iktriadmeg asszem ezen a meccsen volt tavaly 4&43 😀😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Jones, Woodson hogy lehet, hogy W-nélkül? 😊
Liverpool Fc
több mint 10 éve
nem a Green Baytől szerezték Jonest, maximum ott játszott, mielőtt FA lett