Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Hogy csalnak!
több mint 6 éve
Valaki bekente szappannal a kesztyűjét szerintem... #soapglovegate
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Itt is vannak frankó streamek. Ace stream hibátlan, HD-ban. Legjobb cucc. www.reddit.com/r/nflstreams/comments/7q6t33/game_thread_atlanta_falcons_106_phildelphia/
@KJuraszik
több mint 6 éve
Foles formában van...a sajátjában nem Wentzében
MrMiksa
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Foles formában van...Sanyi is
MrMiksa
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Ez a passz...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Foles formában van...
több mint 6 éve
köszi!!stream 2-t kilőtték az elsőn rossz a kommentátor (én nem bírom az egész meccsen) esetleg másik youtube-os? kösziwww.youtube.com/watch?v=fqTuoRBaWUg&feature=youtu.be
zsoeo
Apex
több mint 6 éve
stream 2-t kilőtték az elsőn rossz a kommentátor (én nem bírom az egész meccsen) esetleg másik youtube-os? kösziwww.youtube.com/watch?v=xvYSeS2pJJA
zsoeo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Ha ma is fogja tudni hozni az Atlanta ezeket az 5-8 perces drive-okat akkor elég unalmas meccs elé nézünk. :/ezért jó, hogy van szakkommentátor, majd ő mögé is lát
Mr.Breaker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Meg ha Ajayi baszakodikbaszhatjuk ha foles irányítNem tom mit néztek, szerintem krva jól dolgozik az Eagles DL. Nem fognak a futók végig brillírozni, Falcons OL eddig nulla...Én is ezt veszem észre, rendes nyomás van Ryanen.
Igor
balintbaba
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Ez mindenki szerint incomplete volt?Tök mindegy, úgy sem változtattak volna az ítéleten.
MrMiksa
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
stream 2-t kilőtték az elsőn rossz a kommentátor (én nem bírom az egész meccsen) esetleg másik youtube-os? kösziwww.youtube.com/watch?v=fqTuoRBaWUg&feature=youtu.be
zsoeo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Apex
2 980
stream 2-t kilőtték az elsőn rossz a kommentátor (én nem bírom az egész meccsen) esetleg másik youtube-os? kösziwww.youtube.com/watch?v=fqTuoRBaWUg&feature=youtu.be
zsoeo
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Ez mindenki szerint incomplete volt?
több mint 6 éve
zsojti
4 063
ilyen egy elbaszott kezdést ejjj....
több mint 6 éve
stream 2-t kilőtték az elsőn rossz a kommentátor (én nem bírom az egész meccsen) esetleg másik youtube-os? köszi
több mint 6 éve
Dífensz win Csempiönship 😁baszhatjuk ha foles irányítNem tom mit néztek, szerintem krva jól dolgozik az Eagles DL. Nem fognak a futók végig brillírozni, Falcons OL eddig nulla...Én is ezt veszem észre, rendes nyomás van Ryanen.
Igor
balintbaba
eaglesmcnabb
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
micsoda bizalom 😀baszhatjuk ha foles irányítNem tom mit néztek, szerintem krva jól dolgozik az Eagles DL. Nem fognak a futók végig brillírozni, Falcons OL eddig nulla...Én is ezt veszem észre, rendes nyomás van Ryanen.
Igor
balintbaba
eaglesmcnabb
Lehet ő lesz a meccs embere. Nem tudhatok.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Ha ma is fogja tudni hozni az Atlanta ezeket az 5-8 perces drive-okat akkor elég unalmas meccs elé nézünk. :/
több mint 6 éve
Nem tom mit néztek, szerintem krva jól dolgozik az Eagles DL. Nem fognak a futók végig brillírozni, Falcons OL eddig nulla...jó de INT kell meg TD 😊
Igor
több mint 6 éve
baszhatjuk ha foles irányítNem tom mit néztek, szerintem krva jól dolgozik az Eagles DL. Nem fognak a futók végig brillírozni, Falcons OL eddig nulla...Én is ezt veszem észre, rendes nyomás van Ryanen.
Igor
balintbaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!