Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Fölé lesz
több mint 9 éve
Hát ez mi komolyan, kabaré, cseréld már le chip, kímélj meg ettől a szenvedéstől minket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nevetséges roughing the passer callok tömkelege minden meccsenmondjuk ez inkább volt az mint amit a mi védőnkre fújtak szvsz
Henderson
több mint 9 éve
Ezt a fos time managementet...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Azt hittem Samu lepörgeti az órát
több mint 9 éve
Henderson
1 046
Nevetséges roughing the passer callok tömkelege minden meccsen
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
A Giants szépen megveri magát ma.
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Mi a szarért nem futott ki??
több mint 9 éve
Remélem sikerül elaludnom az új Star Wars trailerén.
több mint 9 éve
jusssipekka
593
és még meg is zászlósztatjuk magunkat. óriásija hogy a phillynek megáll az óra is. ok.
Szerkesztette: jusssipekka
több mint 9 éve
A fejpénzük viszont magas.Az amúgy kívülről-belülről-hátulról-elölről tökéletes nfl csapatok rögtön totális amatőrökké válnak, ha Meskó leigazolásáról van szóA michigani punterek árfolyama nem a legjobb manapság .
baggio
Höri
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Na a büntikkel csakneljutunk fg ig
több mint 9 éve
Az amúgy kívülről-belülről-hátulról-elölről tökéletes nfl csapatok rögtön totális amatőrökké válnak, ha Meskó leigazolásáról van szóA michigani punterek árfolyama nem a legjobb manapság .
baggio
több mint 9 éve
halál kényelmesen passzolhat pedig...
több mint 9 éve
Alapból nem fejelek, még tönkremegy a frizurám.Mekkora király punt volt, ezt én is megrúgom. (:Jobb napon fejesből is megvan
Stez
Höri
több mint 9 éve
Az amúgy kívülről-belülről-hátulról-elölről tökéletes nfl csapatok rögtön totális amatőrökké válnak, ha Meskó leigazolásáról van szó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mekkora király punt volt, ezt én is megrúgom. (:Jobb napon fejesből is megvan
Stez
több mint 9 éve
Brad Jones lesz vagy Goode aki beugrik. Az ötödik ILB a rosteren.Ryans megsérült (hamstring) visszatérése kérdéses. A következő ember Marcus Smith vagy Najee Goode.Én kiváncsi lennék Smithre 😀
mustaine
Höri
több mint 9 éve
jusssipekka
593
na, wing is hozzáteszi a magáét ma 😀