Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 9 éve
Tök egyértelmű, hogy elkapás volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mekkora király punt volt, ezt én is megrúgom. (:
több mint 9 éve
Ryans megsérült (hamstring) visszatérése kérdéses. A következő ember Marcus Smith vagy Najee Goode.Én kiváncsi lennék Smithre 😀
mustaine
több mint 9 éve
Csalódtam Sanyiban, hogy nem mondja Urlachert, mint akivel elit lenne az Eagles-DŐt nem adná, miatta ilyen jó idén a Bears D.
Stez
több mint 9 éve
zsojti
4 063
Na ez gazvolt
több mint 9 éve
Henderson
1 046
Eli bazmeg te teljesen hülye vagy?!
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
Csalódtam Sanyiban, hogy nem mondja Urlachert, mint akivel elit lenne az Eagles-D
több mint 9 éve
Ha már ott van McNabb a stadionban, nem lehetne becserélni Nudlikar helyett?Meg Dawkins is beállhatna ebbe a safetysorba.
mustaine
több mint 9 éve
Merem remélni (bocs philly fanok xD), de ha Shurmurt magával viszi...Kib@szott vicc, hogy tényleg erre az emberre tette fel chip a philly-s jövőjétCsak kirúgatja magát, hogy mehessen a Titansbe
Peyton Manning erősebbeket dob nála
baggio
Höri
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ryans megsérült (hamstring) visszatérése kérdéses. A következő ember Marcus Smith vagy Najee Goode.
több mint 9 éve
Vele legalább még így is tisztelnék a qb futás lehetőségét... Most van egy irányító, aki ereje teljében van azon a szinten futásnál és passzerősségnél, mint PM karrierje alkonyánMégiscsak leigazoktuk Mariotat??Minek nektek egy sérült játékos? Nincs elég?
MrMiksa
Sixo
---
több mint 9 éve
Ha már ott van McNabb a stadionban, nem lehetne becserélni Nudlikar helyett?
több mint 9 éve
Kib@szott vicc, hogy tényleg erre az emberre tette fel chip a philly-s jövőjétCsak kirúgatja magát, hogy mehessen a Titansbe
Peyton Manning erősebbeket dob nála
baggio
több mint 9 éve
jusssipekka
593
newhouse lassan khalif barnes szintjére kerül
több mint 9 éve
kezd a tavalyi meccsre hajazni ez a sack parádé sajnos...
több mint 9 éve
úgy mondod, mintha nem Murray lenne kb. az egyetlen, akiben folyamatosan ott a tűzhagyjuk már murrayt könyörgömSzerintem ha tehetné visszafutna saját end zone-ba...
mustaine
MrMiksa
arról azért csak nem tehet, hogy a snapet megkapja, és már ott a védő a nyakában
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Nálunk érinthetetlen lett volna 😊Mégiscsak leigazoktuk Mariotat??Minek nektek egy sérült játékos? Nincs elég?
MrMiksa
Sixo
több mint 9 éve
Kib@szott vicc, hogy tényleg erre az emberre tette fel chip a philly-s jövőjétPeyton Manning erősebbeket dob nála
---
több mint 9 éve
zsojti
4 063
Bazd meg tok ures jm erre rovid.....
több mint 9 éve
Henderson
1 046
na egyenlítsünk ki a félidő előtt
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
De nem igaz hogy nem tudja odáig eldobni...
több mint 9 éve
miért ilyen nudli a karja? vick odalézerezte volna. 😕