Philadelphia Eagles - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Na F1, de aggasztó a 50 pontot szerzö Dallász…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Na jó pihit mindenkibe!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 346
Ha már fennhagyod ilyen soft prevent ellen, akkor miért nem fut többet?na ezért nem passzolunk középre...nem jó sajnos Pickett továbbra sem...persze nem is segíti ez a rendszer, de legutóbb is ugyanúgy aluldobta Freiermuth-otMa nekem sem tetszik, ez a leggyengébb meccse eddig.
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
na ezért nem passzolunk középre...nem jó sajnos Pickett továbbra sem...persze nem is segíti ez a rendszer, de legutóbb is ugyanúgy aluldobta Freiermuth-otMa nekem sem tetszik, ez a leggyengébb meccse eddig.
Klaci79
több mint 2 éve
Nem tudhatom. Nálunk nem így mennek a dolgok. 😀 Persze nem is a kirúgására gondoltam...azt ti dobtátok fel itt nemrég. Amúgy ha jól emlékszem ez pár éve már felmerült vele kapcsolatban.15 jó szezon után nem fogsz kirúgni valakit egy rossz szezon miatt...Pit-ben különösen nemNa ez már lehet Tomlin hibája is.Nincs motiváció, ott kezdődik.na legalább már Philly kollégák sem sírnak itt 15 pontos vezetésnél, hogy mennyire szoros 😀😀
Klaci79
Amúgy nekem hatalmas csalódás a Steelers D#. Írtátok itt, hogy a Bills meg mi másik liga, de én azért nem érzem magunkat ennyire erősnek..A D line után akkora lyukak vannak, hogy az tényleg egy másik liga.Ne értsétek félre nem gúnyolódni szeretnék, csak nekem teljesen szokatlan ez a látvány.( ok elfogadom , hogy kulcsemberek is hiányoznak, de akkor is)
Greengo
Willie Parker
Greengo
Klaci79
Közben Pickett is kiég ezen a meccsen teljesen.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Willie Parker
15 346
A lófasznak is van vége, már régen Trubit kéne basztatnunk
több mint 2 éve
Belepiszkált, amúgy jó passz lett volna
több mint 2 éve
Klaci79
22 106
na ezért nem passzolunk középre...nem jó sajnos Pickett továbbra sem...persze nem is segíti ez a rendszer, de legutóbb is ugyanúgy aluldobta Freiermuth-ot
több mint 2 éve
csóri 😕
több mint 2 éve
Nem volt elég még mára a tétnélküli részből?A formation lap-et megnézem azértSok van még hátra?Én a mexikói nagydíj rajtjáig kitartok.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Szokol
Willie Parker
több mint 2 éve
Klaci79
22 106
ha már a WR-ek nem tudnak TD-t szerezni, mint WR-ek:Chase Claypool is the first Steelers WR to throw a TD pass since Antonio Brown in 2014.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 346
A formation lap-et megnézem azértSok van még hátra?Én a mexikói nagydíj rajtjáig kitartok.
Szokol
több mint 2 éve
Sok van még hátra?Én a mexikói nagydíj rajtjáig kitartok.
több mint 2 éve
Sok van még hátra?
több mint 2 éve
Na Bajuszmester a pályán azèrt ez nem szèp 😊
több mint 2 éve
Ja ezt nem is lehet szerencsés véletlenek sorozatának hívni mint ahogy pár éve mondta azt Faragó Ricsi. (Nekem az sem volt véletlen)nálunk lyukas a sec...elbasszuk az első játékot TD, két ugyanolyan beszopott játék TD...közben szenved az O, azonnal jöhet vissza a D...és igen, egyébként annyira nem jó azért, de arra jó lenne, hogy egy jó O-val meccset lehetne nyerni.na legalább már Philly kollégák sem sírnak itt 15 pontos vezetésnél, hogy mennyire szoros 😀😀
Klaci79
Amúgy nekem hatalmas csalódás a Steelers D#. Írtátok itt, hogy a Bills meg mi másik liga, de én azért nem érzem magunkat ennyire erősnek..A D line után akkora lyukak vannak, hogy az tényleg egy másik liga.Ne értsétek félre nem gúnyolódni szeretnék, csak nekem teljesen szokatlan ez a látvány.( ok elfogadom , hogy kulcsemberek is hiányoznak, de akkor is)
Greengo
De csak szólok, veretlenek vagytok, úgyhogy bár a játék nyilván nem tökéletes, de el kell engedni az underdogot, mert most nem azok vagytok
Klaci79
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Willie Parker
15 346
De most mit mondjon: srácok a liga top2 off-én 16 pont alatt kéne tartani. Rotálni nem tudok, szal jó eséllyel 100 snapetek lesz és 40+percig nyomjátok. Kéne def TD és labdaszerzések. Az off negatív yardot fog termelni, szóval rajtatok múlik a siker.Na ez már lehet Tomlin hibája is.Nincs motiváció, ott kezdődik.na legalább már Philly kollégák sem sírnak itt 15 pontos vezetésnél, hogy mennyire szoros 😀😀
Klaci79
Greengo
Willie Parker
Greengo
több mint 2 éve
Klaci79
22 106
A Royal Caribbean is inkább részvényvisszavásárlási programot csinálna az NFL-reklámok helyett 😛feltámadnak...mint mi fogunk 😀
Szokol
több mint 2 éve
A Royal Caribbean is inkább részvényvisszavásárlási programot csinálna az NFL-reklámok helyett 😛
több mint 2 éve
Klaci79
22 106
15 jó szezon után nem fogsz kirúgni valakit egy rossz szezon miatt...Pit-ben különösen nemNa ez már lehet Tomlin hibája is.Nincs motiváció, ott kezdődik.na legalább már Philly kollégák sem sírnak itt 15 pontos vezetésnél, hogy mennyire szoros 😀😀
Klaci79
Greengo
Willie Parker
Greengo
több mint 2 éve
Egyébként ja, ahogy hasít a Boys meg a Giants 😊Szerontem ez a Philly a playoffban fog kidurranni, csak megérzés. Annyira sok minden sikerül nekik, h el nem hiszem, h ez 20 meccsen át kitart.még lehetünk csoport 3-ak is simán 😀
Willie Parker
zsoeo
több mint 2 éve
Most röhögsz, de ez eddig közel sem a legrosszabb meccsünk a szezonban! 😀Fu amugy ezt minden héten nézni nem kívánom senkinek…Sose nyigodjunk meg, mi csinaltunk 28 pontot 7:45 alatt 2010-ben pont. Ez még csak 22 közte 😀Ne idegesíts már baszki, így is kínlódunk a képernyő előtt
Eazzy
Willie Parker
Eazzy
több mint 2 éve
Klaci79
22 106
brutális ez a csoport most...Szerontem ez a Philly a playoffban fog kidurranni, csak megérzés. Annyira sok minden sikerül nekik, h el nem hiszem, h ez 20 meccsen át kitart.még lehetünk csoport 3-ak is simán 😀
Willie Parker
zsoeo