NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 647
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Philadelphia Eagles - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Na hali, látom Hurts látom kipasszolta magát, a vèdelem mèg kicsit tartson ki ès lehet Sanderst futtatni, hadd legyen neki is jó meccse. 😊
több mint 2 éve
Szép volt....de bazdmeg 3x ugyanaz a játék.....menjen oda a safety hely, vagy töltünk oda mástaz elsőnél Fitz a pikkre ment, dejasztán ementakedve
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Nekem nincs bajom azzal ha aláznak minket, de hogy őket se zavarjaSzerintem a sok pontra számítani lehetett. Inkább a kicsikezűéknek kéne megvilannia, nem?
Klaci79
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Klemó
5 659
Szép volt....de bazdmeg 3x ugyanaz a játék.....menjen oda a safety hely, vagy töltünk oda mást
több mint 2 éve
istenfasza
halál
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Na ilyen egy domináns elkapó. Igen Johnson és Claypool, rátok nézekMondjuk ahhoz labda se ártana. Maguknak nem tudják feldobni. Ja és védő is. Nézd már meg a másik oldalon milyen CB-k vannak
Szokol
több mint 2 éve
Na ilyen egy domináns elkapó. Igen Johnson és Claypool, rátok nézekAnnyira underrated a többi nr1 elkapóhoz képest és ráadásul nem akkora a szája, tökéletes pick volt
Szokol
több mint 2 éve
megjöttem GP behallt még jó hogy a stream még műkszik. Micsoda elkapás volt ez AjJ?
több mint 2 éve
baszki ilyet is tudunk? ha kell futunk, vagy Skinny, Goedert, vagy AJ, vagy Hurts futás 😊
több mint 2 éve
Na ilyen egy domináns elkapó. Igen Johnson és Claypool, rátok nézek
több mint 2 éve
😀😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Nem fair 😀
több mint 2 éve
Klemó
5 659
De mondjuk punter jó volna...
több mint 2 éve
Itt pl Freiermuth tök üres volt középen és nem volt nehéz passzPersze, mert jó az ellenfél, rá lehet fogni erre a 3&out-okat. Lényegében minden meccsen van 2-3 jó drive és ennyi. Ez sem kivétel. De amíg szoros persze ne bántsuk a legényeket.Szerintem ma nincs ok eddig a panaszra.Nem láttál még idén Steelers meccset…na, szerintem az érdemi részét letudtuk a meccsnek, most jöhet a garbage timenem lesz ez olyan sima
Klaci79
zsoeo
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 659
Vannak a csicsamicsa tulgondolt szarok....meg a sideline passzok. Van csapat amely erre nem keszul??
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Persze, mert jó az ellenfél, rá lehet fogni erre a 3&out-okat. Lényegében minden meccsen van 2-3 jó drive és ennyi. Ez sem kivétel. De amíg szoros persze ne bántsuk a legényeket.Szerintem ma nincs ok eddig a panaszra.Nem láttál még idén Steelers meccset…na, szerintem az érdemi részét letudtuk a meccsnek, most jöhet a garbage timenem lesz ez olyan sima
Klaci79
zsoeo
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Most már van: két dobás a vonal mellé kötelezően majd egy rettenet Picike passz.
több mint 2 éve
Szerintem ma nincs ok eddig a panaszra.Nem láttál még idén Steelers meccset…na, szerintem az érdemi részét letudtuk a meccsnek, most jöhet a garbage timenem lesz ez olyan sima
Klaci79
zsoeo
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem láttál még idén Steelers meccset…na, szerintem az érdemi részét letudtuk a meccsnek, most jöhet a garbage timenem lesz ez olyan sima
Klaci79
zsoeo
több mint 2 éve
na, szerintem az érdemi részét letudtuk a meccsnek, most jöhet a garbage timenem lesz ez olyan sima
Klaci79
több mint 2 éve
ezektől a screenekről le kéne szokni inkább fussunk
több mint 2 éve
Kell a másik kezére is három, hogy megmaradjon az egyensúlya...én 6 kesztyűt hallottamPicike ma se dobhat 6 yardnál hosszabbat.3 kesztyűben nyomja olyan pici a keze, 10 yard felett is nehéz így dobni! 😀
Szokol
balintbaba
Klaci79