Philadelphia Eagles - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Dobjunk mindent Moose-nak, nyugdíjból is elkapja
több mint 2 éve
😕 volt már sackünk?
több mint 2 éve
Nálam Chargers-Broncos ismétlés megyaz mondjuk büntetés...bár a 2. félidő jobb lett
Willie Parker
több mint 2 éve
Nálam Chargers-Broncos ismétlés megy
több mint 2 éve
Eltörjük Hurc lábát vagy hogy?Ja, én nem panaszkodok, csak Brown mindig kivarázsolja belőlem az őszinte csodálatot. Szerintem amúgy nyerünk ma.az Pickett volt, nem az említett urak 😀De a következőt elkaphatta volna...Hármat…hülye kérdésre hülye válasz. Szeretném ha egyszer behívnának ilyet, de nyoma sincs.Szerintem nevezett két úriember, akik ugye bőszen mutogattak Traubinak, hányat kaptak volna el ebből a három TD-ből?Na ilyen egy domináns elkapó. Igen Johnson és Claypool, rátok nézekMondjuk ahhoz labda se ártana. Maguknak nem tudják feldobni. Ja és védő is. Nézd már meg a másik oldalon milyen CB-k vannak
Szokol
Klaci79
Szokol
Ez OPI…az igen 🤣🤣🤣
Klaci79
Szokol
amúgy teljesen mindegy...nem nyerhetünk itt...nem nyertünk Big Bennel sem, pedig sosem volt ez egy mostanihoz hasonló top3-as csapat.
szerintem 21 minimum lesz közte...ez van, Canadát legalább kibasszák végre és Watt-al a védelem lényegesen jobb lesz, mint ez a mostani
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Mi történt? Picike dobott majd ünnepelt az ellenség. INT?
több mint 2 éve
komolyan, mintha szopatnák HArrist...nincs érintése, hogy ne lenne már valaki rajta a LOS-on túl
több mint 2 éve
Mèg meglehet....🥴Ja, én nem panaszkodok, csak Brown mindig kivarázsolja belőlem az őszinte csodálatot. Szerintem amúgy nyerünk ma.az Pickett volt, nem az említett urak 😀De a következőt elkaphatta volna...Hármat…hülye kérdésre hülye válasz. Szeretném ha egyszer behívnának ilyet, de nyoma sincs.Szerintem nevezett két úriember, akik ugye bőszen mutogattak Traubinak, hányat kaptak volna el ebből a három TD-ből?Na ilyen egy domináns elkapó. Igen Johnson és Claypool, rátok nézekMondjuk ahhoz labda se ártana. Maguknak nem tudják feldobni. Ja és védő is. Nézd már meg a másik oldalon milyen CB-k vannak
Szokol
Klaci79
Szokol
Ez OPI…az igen 🤣🤣🤣
Klaci79
Szokol
amúgy teljesen mindegy...nem nyerhetünk itt...nem nyertünk Big Bennel sem, pedig sosem volt ez egy mostanihoz hasonló top3-as csapat.
szerintem 21 minimum lesz közte...ez van, Canadát legalább kibasszák végre és Watt-al a védelem lényegesen jobb lesz, mint ez a mostani
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Visszaugrott a streamem 7-0-ra, ezek szerint helyt adtak az óvásunknak!
több mint 2 éve
Megint a kamu játék.....beszaras.
több mint 2 éve
Ja, én nem panaszkodok, csak Brown mindig kivarázsolja belőlem az őszinte csodálatot. Szerintem amúgy nyerünk ma.az Pickett volt, nem az említett urak 😀De a következőt elkaphatta volna...Hármat…hülye kérdésre hülye válasz. Szeretném ha egyszer behívnának ilyet, de nyoma sincs.Szerintem nevezett két úriember, akik ugye bőszen mutogattak Traubinak, hányat kaptak volna el ebből a három TD-ből?Na ilyen egy domináns elkapó. Igen Johnson és Claypool, rátok nézekMondjuk ahhoz labda se ártana. Maguknak nem tudják feldobni. Ja és védő is. Nézd már meg a másik oldalon milyen CB-k vannak
Szokol
Klaci79
Szokol
Ez OPI…az igen 🤣🤣🤣
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
Ez a directtv-s commercial, olyan miért nincs hogy a housewife-ot állítják a földbe? 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Ajajj Davis...
több mint 2 éve
az Pickett volt, nem az említett urak 😀De a következőt elkaphatta volna...Hármat…hülye kérdésre hülye válasz. Szeretném ha egyszer behívnának ilyet, de nyoma sincs.Szerintem nevezett két úriember, akik ugye bőszen mutogattak Traubinak, hányat kaptak volna el ebből a három TD-ből?Na ilyen egy domináns elkapó. Igen Johnson és Claypool, rátok nézekMondjuk ahhoz labda se ártana. Maguknak nem tudják feldobni. Ja és védő is. Nézd már meg a másik oldalon milyen CB-k vannak
Szokol
Klaci79
Szokol
Ez OPI…az igen 🤣🤣🤣
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Kanadai focit játszunk, csak az alapok.
több mint 2 éve
kamu flag volt viszont miért nem dobott challenget?
több mint 2 éve
El is kaptaDe a következőt elkaphatta volna...Hármat…hülye kérdésre hülye válasz. Szeretném ha egyszer behívnának ilyet, de nyoma sincs.Szerintem nevezett két úriember, akik ugye bőszen mutogattak Traubinak, hányat kaptak volna el ebből a három TD-ből?Na ilyen egy domináns elkapó. Igen Johnson és Claypool, rátok nézekMondjuk ahhoz labda se ártana. Maguknak nem tudják feldobni. Ja és védő is. Nézd már meg a másik oldalon milyen CB-k vannak
Szokol
Klaci79
Szokol
Ez OPI…az igen 🤣🤣🤣
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
De a következőt elkaphatta volna...Hármat…hülye kérdésre hülye válasz. Szeretném ha egyszer behívnának ilyet, de nyoma sincs.Szerintem nevezett két úriember, akik ugye bőszen mutogattak Traubinak, hányat kaptak volna el ebből a három TD-ből?Na ilyen egy domináns elkapó. Igen Johnson és Claypool, rátok nézekMondjuk ahhoz labda se ártana. Maguknak nem tudják feldobni. Ja és védő is. Nézd már meg a másik oldalon milyen CB-k vannak
Szokol
Klaci79
Szokol
Ez OPI…az igen 🤣🤣🤣
Klaci79
több mint 2 éve
De mi a faszért kell megfújni a hazai pályát? Kilencedik zászlónk?Jó formában lévő team = minden sikerül + mindent lehet.
Szokol
Rossz formában lévő team = körülmények is ellene vannak.
több mint 2 éve
Hármat…hülye kérdésre hülye válasz. Szeretném ha egyszer behívnának ilyet, de nyoma sincs.Szerintem nevezett két úriember, akik ugye bőszen mutogattak Traubinak, hányat kaptak volna el ebből a három TD-ből?Na ilyen egy domináns elkapó. Igen Johnson és Claypool, rátok nézekMondjuk ahhoz labda se ártana. Maguknak nem tudják feldobni. Ja és védő is. Nézd már meg a másik oldalon milyen CB-k vannak
Szokol
Klaci79
Szokol
Ez OPI…az igen 🤣🤣🤣
több mint 2 éve
Eagles-t akarsz verni? Vezess 14 perces drive-ot a 2.negyedben!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
De mi a faszért kell megfújni a hazai pályát? Kilencedik zászlónk?
több mint 2 éve
Menjetek a picsaba
több mint 2 éve
Szerintem nevezett két úriember, akik ugye bőszen mutogattak Traubinak, hányat kaptak volna el ebből a három TD-ből?Na ilyen egy domináns elkapó. Igen Johnson és Claypool, rátok nézekMondjuk ahhoz labda se ártana. Maguknak nem tudják feldobni. Ja és védő is. Nézd már meg a másik oldalon milyen CB-k vannak
Szokol
Klaci79