Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 10 éve
jokor kezdtuk el szidni (Y)Szidjuk oaszevissza a Dt de baszki mennyi labdát szerzünk már?😀herewegoazér nagyon nem kell küzdeni érte, ócsón adtukSnagal
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 10 éve
xtaki
3 441
JH vért ivott meccs előtt.kittlimost mondjak, hogy 14 fontot fogyott a masodik het ota.
es TD 😊
több mint 10 éve
riporter bacsi rendesen le old scool guy-ozta Harrison "bacsit" 😀
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 10 éve
Nekem tetszik eddig 😊
több mint 10 éve
Snagal
902
Szidjuk oaszevissza a Dt de baszki mennyi labdát szerzünk már?😀herewegoazér nagyon nem kell küzdeni érte, ócsón adtuk
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Gyerekek mi ez a #D??!!!!!sorozatjunkieSteelers szurkolók csodálkoznak a saját védelmükön... ilyet se gyakran látok 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
JH vért ivott meccs előtt.
több mint 10 éve
Látod, Flacco, be kellett volna nyelni a sacket a kamu flagért, hogy helyreálljon a karma 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Gyerekek mi ez a #D??!!!!!
több mint 10 éve
Snagal
902
ooo bmg
több mint 10 éve
xtaki
3 441
masodik pick 😊
több mint 10 éve
xtaki
3 441
remelem ez konzisztens javulas lesz es nem alkalmi...eddig 2 futas a goal kiserletnel...jon vajon a harmadik?xtakiAz elozo 2 meccsen azer sok panaszunk nem lehet Haleyre a RZ ban, sokat bovult a playbook;Dherewego
több mint 10 éve
Snagal
902
köcsög biraú!!idonkent karogj be 😉xtakiAmúgy Ravens szurkoló nincs is Magyarországon? Vagy csak alszanak!sorozatjunkiecsak hogy a lila sarokból is legyen itt valaki
(bár én többnyire csak reading üzemmódban vagyok)Snagal
jó meccset mindenkinek amúgy, de főleg nekünk 😊
örülök, hogy a régi hardhitting rivalry még nem tűnt el teljesen
több mint 10 éve
Kampman
28 290
de ő sincs ittIktriad szerintem annak is számít mellék állásban.Sixo67Amúgy Ravens szurkoló nincs is Magyarországon? Vagy csak alszanak!sorozatjunkieBojkottálnak minketKampman
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Van itt Offense!!! Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
herewego
1 017
eddig 2 futas a goal kiserletnel...jon vajon a harmadik?xtakiAz elozo 2 meccsen azer sok panaszunk nem lehet Haleyre a RZ ban, sokat bovult a playbook;D
több mint 10 éve
xtaki
3 441
idonkent karogj be 😉Amúgy Ravens szurkoló nincs is Magyarországon? Vagy csak alszanak!sorozatjunkiecsak hogy a lila sarokból is legyen itt valaki
(bár én többnyire csak reading üzemmódban vagyok)Snagal
több mint 10 éve
Mosley Bellen? Meg is lett büntetve
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Snagal
902
Amúgy Ravens szurkoló nincs is Magyarországon? Vagy csak alszanak!sorozatjunkiecsak hogy a lila sarokból is legyen itt valaki
(bár én többnyire csak reading üzemmódban vagyok)