Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok más meccset spoilerezni, de lessétek meg hogy állnak a Cicuskák a Kócosok ellen! 😊Jól kérlek alássan 😃
Szokol
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Nem akarok más meccset spoilerezni, de lessétek meg hogy állnak a Cicuskák a Kócosok ellen! 😊Ha marad....week 6 után mind a négy csapat pozitív mérleggel fog állni.
Szokol
Edit: vagy nem, benéztem.
Szerkesztette: fcancellara
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Nem akarok más meccset spoilerezni, de lessétek meg hogy állnak a Cicuskák a Kócosok ellen! 😊Hűha... 😯
Szokol
több mint 4 éve
Nem akarok más meccset spoilerezni, de lessétek meg hogy állnak a Cicuskák a Kócosok ellen! 😊
több mint 4 éve
Semlegesként eddig nem izgultam túl magam a meccsen.
több mint 4 éve
Ez szép drive volt, végre.
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Na, most már csak futni kell, 4 yardos átlag bennünk van ma lazán.Jelentem ez is megvolt.
Szokol
több mint 4 éve
prérifarkas
598
És igen.Köszi 😊Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.Nyugi! Lefürdettem a pulyákat, most már jó lesz! 😊 Lassan jön a drive, amiben elővesszük majd Deadpoolt is!
Reggio1914
Szokol
bcsarli
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 4 éve
Claypool 😁
több mint 4 éve
Na, most már csak futni kell, 4 yardos átlag bennünk van ma lazán.
több mint 4 éve
Köszi 😊Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.Nyugi! Lefürdettem a pulyákat, most már jó lesz! 😊 Lassan jön a drive, amiben elővesszük majd Deadpoolt is!
Reggio1914
Szokol
több mint 4 éve
És tényleg.Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.Nyugi! Lefürdettem a pulyákat, most már jó lesz! 😊 Lassan jön a drive, amiben elővesszük majd Deadpoolt is!
Reggio1914
Szokol
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
És ott is van 🙂Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.Nyugi! Lefürdettem a pulyákat, most már jó lesz! 😊 Lassan jön a drive, amiben elővesszük majd Deadpoolt is!
Reggio1914
Szokol
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Jelentem elővettük.Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.Nyugi! Lefürdettem a pulyákat, most már jó lesz! 😊 Lassan jön a drive, amiben elővesszük majd Deadpoolt is!
Reggio1914
Szokol
több mint 4 éve
Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.Nyugi! Lefürdettem a pulyákat, most már jó lesz! 😊 Lassan jön a drive, amiben elővesszük majd Deadpoolt is!
Reggio1914
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Jó lenne, ha felébredne az O is a meccsre.
több mint 4 éve
prérifarkas
598
Big Ben eddig inkább ferdetoronyCsak meg ne üsse magát.
Willie Parker
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Kérj segítséget valamelyik admintol😉Igen. Nem fertem hozza a regi acchoz. Es igy inkabb csak olvastam.Újra regeltél? 😊Jar pedig erre, de csak olvas. 😉Aha ő rá gondoltam 😊Tényleg volt nálatok az a srác aki kint él Pittsburghben ő még aktív ? 🤔Gabi? Mostanában nem volt erre
(Fórumon )
Rózsa Sándor (betyár)
bcsarli
Rózsa Sándor (betyár)
Gabor81
bcsarli
Gabor81
több mint 4 éve
még jó hogy felkészültünk hogy lesznek blitzek is, a világát nem tudja mayfield blitznél
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Big Ben eddig inkább ferdetorony
több mint 4 éve
Jó lenne megfordítani már a pályát, nem mindig 20-on belülről indulniJó lenne valami pontot szerezni
Spy
több mint 4 éve
Spy
2 337
Jó lenne megfordítani már a pályát, nem mindig 20-on belülről indulni
több mint 4 éve
Gabor81
803
Igen. Nem fertem hozza a regi acchoz. Es igy inkabb csak olvastam.Újra regeltél? 😊Jar pedig erre, de csak olvas. 😉Aha ő rá gondoltam 😊Tényleg volt nálatok az a srác aki kint él Pittsburghben ő még aktív ? 🤔Gabi? Mostanában nem volt erre
(Fórumon )
Rózsa Sándor (betyár)
bcsarli
Rózsa Sándor (betyár)
Gabor81
bcsarli
több mint 4 éve
Nem hagynak elemezni valót a félidőre az offense-ek 😊
több mint 4 éve
Spy
2 337
Elfáradnak a defense-ek, a félidő előtt még lehet pontzuhatag 😊