Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Arra értettem, hogy DJ-t nyomatjuk, és Claypool 0 pontos a fantasymbanEsküszöm, hogy ezt direkt csináljukhiggyük ezt...sokkal jobb érzés...csak nagyon pofáscsap majd minket a PO
Willie Parker
Klaci79
több mint 3 éve
Még a végén Rivers visszajön
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
LOL, a Jets megy 13-3-ra a Browns ellen? Joe bács (a német) szerintem megvuduzta őket, hogy még száz évig ő legyen a francise legjobb irányítója. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Esküszöm, hogy ezt direkt csináljukhiggyük ezt...sokkal jobb érzés...csak nagyon pofáscsap majd minket a PO
Willie Parker
több mint 3 éve
Dzsudzsu is milyen lelkesen állt fel...
több mint 3 éve
Szerintem ha nem nyerik mindkettőt, akkor nincsenek bent automatikusan, hanem kell hozzá valami más kedvező eredmény is.Ha nyerik, és most a Browns kikap, akkor benn vannak, nem?Ha a Browns kikap, akkor a Ravens bejut?Ravensnek mindkét visszalevőt nyerni kell.
Willie Parker
Jan
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Esküszöm, hogy ezt direkt csináljuk
több mint 3 éve
Gabor81
803
Az a varázsütés mikor jön, ami után összeáll minden és nyerjük a SB-t? 😊Erre varok mar 2008 ota. De ha ahanyszor a csapat SB kontendernek lett kialtva, en is ittam volna elore...Akkor meg most sem birnek irni. Mert ev elejen mindig kontenderek vagyunk. Vege fele, meg koklerek. De legalabb nem lesz a mutatonk megint negativ...Lehet erre gyurunk mindig. Es ez az elvaras...😀
bcsarli
több mint 3 éve
Rivers behozta Marinót TD passzok tekintetében (420).A hosszú karrier gyümölcsei. Nálam valahogy Rivers bár nem sokkal maradna le, de nem HOF karrier. Ilyen karrier statokkal viszont szinte biztos a helye.
Ott volt akkor is, amikor Favre 2007-ben tette meg ugyanezt 😊
Kampman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Én behoznám Rudit, ennél rosszabb már nem lehetDe! 😀 Amúgy szerintem most jön a labdavesztésünk...
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Ha nyerik, és most a Browns kikap, akkor benn vannak, nem?Ha a Browns kikap, akkor a Ravens bejut?Ravensnek mindkét visszalevőt nyerni kell.
Willie Parker
Jan
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Én behoznám Rudit, ennél rosszabb már nem lehet
több mint 3 éve
Ha a Browns kikap, akkor a Ravens bejut?Ravensnek mindkét visszalevőt nyerni kell.
Willie Parker
több mint 3 éve
Az zsír, na háthaHavazást jósolnak.Green Bayben van, lesz hó? Tudja valaki?igen, lesz.
Chargers LT
Bence94
nagylaza
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Rivers behozta Marinót TD passzok tekintetében (420).Ott volt akkor is, amikor Favre 2007-ben tette meg ugyanezt 😊
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
NemHa a Browns kikap, akkor a Ravens bejut?A tegnapi miami győzelem nem tett be nekik?
Willie Parker
Assurbanapli
több mint 3 éve
Bazmeg...így még egy pálesz tutiHa félidőben gyorsan tolsz valami zsíros kaját, még a második félidő elejét láthatod. Bár nem tudom akarod-e 😊
Klaci79
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Ha a Browns kikap, akkor a Ravens bejut?A tegnapi miami győzelem nem tett be nekik?
Willie Parker
több mint 3 éve
Gabor81
803
Ezert mondhatnak mar el, hogy valami baj van vele. De nyilvan nem mondjak el. Mert akkor meg meg jobban raserulhetne, a vedok segitsegevel...nem feltetlenul. -20 millat mar AB-nal is bevallaltak.Ez a meccs kezd eldolni, es szamomra az is , hogy Big Ben helyere hozni kell valakit.Minimum még egy éve vele
KeyG
Willie Parker
Az mas kerdes, hogy BB egy ikon, nem feltetlenul kellene elbanni vele ugy mint Polemalu-val.
xtaki
De hogy ennyire gyenge legyen hetek ota. Ez nem ben... Az biztos. Es hogy nem 100 as az is. De nem is 70% os ...
Es ez a fejben faradtak szoveg nem hiheto...
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Na, Borbinho ezért rizikózzuk csere tekölökkel is ezeket a playeket. 😊 (Max protectionnal nem menne, mert nem lenne aki deep route-ot fut.)elég tetszetős volt Taylor blokkja 😊
peterk2005
több mint 3 éve
Balfasz Colts! Hamar csinálnak TD-t, így BB-ék végig bírnak rohanni a pályán még a szünet előtt! 😀
több mint 3 éve
Ahogy játszotok, még nem későBazmeg...így még egy pálesz tutiLehet csatlakozni?
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Vajon Höri milyen cuccban lesz amikor elemzi ezt a meccset? 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Havazást jósolnak.Green Bayben van, lesz hó? Tudja valaki?igen, lesz.
Chargers LT
Bence94