Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
nemár, erre flag?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Na az előbbi holdingot visszaadták, mert ez nudli volt nem illegal blokk. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Nem onmagaban Bennel van a gond, hanem azzal, hogy Fitichner egy sima QB coach, aki csakis Ben miatt lehetett OC....egy Canada által turbózott playbookkal jöttünk, de sajnos ezt Ben megvetozta...
több mint 3 éve
Huu de szopunk!
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
negyedik meccs Londonban a vizes ellen...Bell első idényeMikor kaptunk ki utoljára sorozatban öt alapszakasz meccsen?Nemrég valamelyik szezont 0-4-el kezdtük.
Szokol
Jan
több mint 3 éve
Gabor81
803
vajon Fichtner állása mennyire lehet biztos...mondjuk egy ilyen remek meccs után?Ahogy irtad, amig ben van addig valoszinuleg nem hoznak ra uj oc t. Kiveve hazon belulrol. Szoval nem tudom. Kerdes hogy akarjak e bent meg egy evig. Mert ha igen. Akkor keves az esely a valtasra...Ben mondjuk utolso eveben...
a HC-kel ellentétben, azért a koordinátorok nem ülhetnek a babérjaikon nálunk sem
Klaci79
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Mikor kaptunk ki utoljára sorozatban öt alapszakasz meccsen?2009 rémlik, akkor is a szezon 2. felében volt egy randa összeomlás
Szokol
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Látod, nem hitted, hogy bénák leszünk. De azok vagyunkAkkor mar a sajat kezunkben van a sorsunk.Szerintem ha nem nyerik mindkettőt, akkor nincsenek bent automatikusan, hanem kell hozzá valami más kedvező eredmény is.Ha nyerik, és most a Browns kikap, akkor benn vannak, nem?Ha a Browns kikap, akkor a Ravens bejut?Ravensnek mindkét visszalevőt nyerni kell.
Willie Parker
Jan
Willie Parker
Jan
RedFive
több mint 3 éve
Mikor kaptunk ki utoljára sorozatban öt alapszakasz meccsen?Nemrég valamelyik szezont 0-4-el kezdtük.
Szokol
több mint 3 éve
Lehetett volna 2:00 1&10, erre elinditanak 2játékot! 🤣🤣
több mint 3 éve
Akkor mar a sajat kezunkben van a sorsunk.Szerintem ha nem nyerik mindkettőt, akkor nincsenek bent automatikusan, hanem kell hozzá valami más kedvező eredmény is.Ha nyerik, és most a Browns kikap, akkor benn vannak, nem?Ha a Browns kikap, akkor a Ravens bejut?Ravensnek mindkét visszalevőt nyerni kell.
Willie Parker
Jan
Willie Parker
Jan
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Édes faszom, minek nézem ezt a szart. Eddig legalább egy vereséget sem láttam
több mint 3 éve
Gabor81
803
Conner amúgy ennyire alkalmatlan elkapni? Mert ott van, de futni úgyse futunk...Elvileg korabban tudott...Marmint ennel jobban. Bar ez most nem nehez. 😀
Reggio1914
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
vajon Fichtner állása mennyire lehet biztos...mondjuk egy ilyen remek meccs után?a HC-kel ellentétben, azért a koordinátorok nem ülhetnek a babérjaikon nálunk sem
több mint 3 éve
Mikor kaptunk ki utoljára sorozatban öt alapszakasz meccsen?
több mint 3 éve
Balfasz Colts! Hamar csinálnak TD-t, így BB-ék végig bírnak rohanni a pályán még a szünet előtt! 😀
Szokol
28 csapat ellen ez indok lenne, de a Jets ellen idén nem.LOL, a Jets megy 13-3-ra a Browns ellen? Joe bács (a német) szerintem megvuduzta őket, hogy még száz évig ő legyen a francise legjobb irányítója. 😀Úgy emlékszem, a brownsnak nincs elkapója, mert járvány.
peterk2005
Assurbanapli
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Kyle Brady már kiment 1995-ben 😕LOL, a Jets megy 13-3-ra a Browns ellen? Joe bács (a német) szerintem megvuduzta őket, hogy még száz évig ő legyen a francise legjobb irányítója. 😀Ahogy a Jetset ismerjük, jövő héten a Patset is megverik idegenben, majd 1/4-re behúznak egy franchise fullbacket.
peterk2005
Kampman
több mint 3 éve
Gabor81
803
Én behoznám Rudit, ennél rosszabb már nem lehetLattad rudit amikor ben terde megserult? Na o paszolasanal, az csoda volt ha el tudta dobni. Nem az volt, hogy a wr elkapja e. Kb kobra mozgassal mozgott ide oda...Mint egy ovis a kozepsulisok kozott. Es tok fogalmatlan volt...😀 Szoval nem jobb ben. De nem is rosszabb...Bar ki tudja...:-P
Willie Parker
több mint 3 éve
Spy
2 337
Lehetne, hogy csak a mögépasszok után? Vendégségből jövök, háttérben ment eddig, nem vagyok szűz...-3-ban vagy...szerintem ha bevállalsz egy minden 3&outnél és labdavesztésnél paleszt inni, akkor utolérsz majd...mert azok még csak most jönnek 😉Bazmeg...így még egy pálesz tutiLehet csatlakozni?
Klaci79
Spy
Klaci79
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Ha nyerünk és szopik a Browns,akkor az utolsó héten a Barnákkal megegyező eredmény elég,ergo kikaphatunk ha Ők is,vagy nyernünk kell,ha nyernek,de bent vagyunk. Alapesetben nekünk két W kell és kell,hogy szopjon egyet a Colts/browns/miami 3-as valamelyikeSzerintem ha nem nyerik mindkettőt, akkor nincsenek bent automatikusan, hanem kell hozzá valami más kedvező eredmény is.Ha nyerik, és most a Browns kikap, akkor benn vannak, nem?Ha a Browns kikap, akkor a Ravens bejut?Ravensnek mindkét visszalevőt nyerni kell.
Willie Parker
Jan
Willie Parker
Jan
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
LOL, a Jets megy 13-3-ra a Browns ellen? Joe bács (a német) szerintem megvuduzta őket, hogy még száz évig ő legyen a francise legjobb irányítója. 😀Úgy emlékszem, a brownsnak nincs elkapója, mert járvány.
peterk2005
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Conner amúgy ennyire alkalmatlan elkapni? Mert ott van, de futni úgyse futunk...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
LOL, a Jets megy 13-3-ra a Browns ellen? Joe bács (a német) szerintem megvuduzta őket, hogy még száz évig ő legyen a francise legjobb irányítója. 😀Gase-nek megmondták, hogyha kikapnak, akkor kirúgják már most. És még nem biztos, hogy NEM marad
peterk2005
több mint 3 éve
Kampman
28 290
LOL, a Jets megy 13-3-ra a Browns ellen? Joe bács (a német) szerintem megvuduzta őket, hogy még száz évig ő legyen a francise legjobb irányítója. 😀Ahogy a Jetset ismerjük, jövő héten a Patset is megverik idegenben, majd 1/4-re behúznak egy franchise fullbacket.
peterk2005
több mint 3 éve
Na, Borbinho ezért rizikózzuk csere tekölökkel is ezeket a playeket. 😊 (Max protectionnal nem menne, mert nem lenne aki deep route-ot fut.)1 td ide, 1 td oda. Nelkule meg 2 td ide. Sztem maradjunk a bevaltnal 😀
peterk2005
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."