Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
Azt nem, de valószínűleg intelligens, okos a csávó. Csak erre gondoltam. 😊Hejj Boswellnek rakétakutatásból van diplomája. Good for him!ezt most nem igazán értem...nem rúghat rakétát, ha sérülés miatt inaktív
peterk2005
Klaci79
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
csere rúgóOké, de ha tudják hogy nem tud eldobni az endzoneig, akkor miért a hail maryt választják a rúgás helyett?Na ennek mi értelme volt 😁valszeg sérült Ben és eddig tud eldobni
Chargers LT
pfefe8
Jan
Steelers fan
több mint 3 éve
Gabor81
803
Nehogy kideruljon a titkuk...Es ha a terde serult. Akkor a beleallas akar meg sikerulhet is. Dupla csavar...😀Oké, de ha tudják hogy nem tud eldobni az endzoneig, akkor miért a hail maryt választják a rúgás helyett?Na ennek mi értelme volt 😁valszeg sérült Ben és eddig tud eldobni
Chargers LT
pfefe8
Jan
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Pont ez az... 3&15+-nal, melyen a sajat terfelunkon...Én is hallottam, de nem értem mire gondolt. Még ha a HC is viszi a def-et (Tomlin viszi? úgy tudom nem ő hív), akkor is mi akadályozza meg, hogy behívjon egy timeoutot? Mire kellett várnia?itt miért nem kért időt a Steelers....?Romo szerint mert Rivers kva rutinosan egybol behivta a playt es felallt az offense, mintha snapelnenk is a lasztit
Bence94
Borbinho
peterk2005
több mint 3 éve
Akkor meg rúgják el... Annak is több esélye van sokkal, mert ennek nulla voltNa ennek mi értelme volt 😁valszeg sérült Ben és eddig tud eldobni
Chargers LT
pfefe8
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
prérifarkas
598
Bazz, Ben nem tud eldobni 50 y-ra. Hail mary?Ezek szerint nem. Az utóbbi meccsek alapján 10+ yard sem megy még kicsit pontosan sem.
Jan
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Szimplán hülye a time menegmenthezÉn is hallottam, de nem értem mire gondolt. Még ha a HC is viszi a def-et (Tomlin viszi? úgy tudom nem ő hív), akkor is mi akadályozza meg, hogy behívjon egy timeoutot? Mire kellett várnia?itt miért nem kért időt a Steelers....?Romo szerint mert Rivers kva rutinosan egybol behivta a playt es felallt az offense, mintha snapelnenk is a lasztit
Bence94
Borbinho
peterk2005
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
a cserék még fogalmatlanabbakminek játszik sérülten? ez ilyen wentz szint jelenleg.Na ennek mi értelme volt 😁valszeg sérült Ben és eddig tud eldobni
Chargers LT
pfefe8
mustaine
Steelers fan
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Mert a cseréje nem Hurts szintminek játszik sérülten? ez ilyen wentz szint jelenleg.Na ennek mi értelme volt 😁valszeg sérült Ben és eddig tud eldobni
Chargers LT
pfefe8
mustaine
több mint 3 éve
Én is hallottam, de nem értem mire gondolt. Még ha a HC is viszi a def-et (Tomlin viszi? úgy tudom nem ő hív), akkor is mi akadályozza meg, hogy behívjon egy timeoutot? Mire kellett várnia?itt miért nem kért időt a Steelers....?Romo szerint mert Rivers kva rutinosan egybol behivta a playt es felallt az offense, mintha snapelnenk is a lasztit
Bence94
Borbinho
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Gabor81
803
Hat igy meg azert eg ki, mert nem jatszik. Melyik a jobb. Amugy volt valaki, aki elhitte hogy mas lesz ez a meccs? Eddig? Nem remelni. Mert azt en is szeretnem. Hanem tenyleg elhitte hogy lesz valtozas. Mert hat mostmar egesz het volt pihenni...Nincs harom meccs 10 nap alatt. Es ben is osszehivta ps ezni a sracokat. Meg enni...😀Claypool büntetésben van?megmondta Tomlin...fél, hogy túl hamar kiég 😀
pfefe8
Klaci79
több mint 3 éve
Oké, de ha tudják hogy nem tud eldobni az endzoneig, akkor miért a hail maryt választják a rúgás helyett?Na ennek mi értelme volt 😁valszeg sérült Ben és eddig tud eldobni
Chargers LT
pfefe8
több mint 3 éve
minek játszik sérülten? ez ilyen wentz szint jelenleg.Na ennek mi értelme volt 😁valszeg sérült Ben és eddig tud eldobni
Chargers LT
pfefe8
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Hejj Boswellnek rakétakutatásból van diplomája. Good for him!ezt most nem igazán értem...nem rúghat rakétát, ha sérülés miatt inaktív
peterk2005
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
az első szó ami eszembe jut a játékunk kapcsán a szánalmas 😀Azt nem csodálom ennyi pálesz után
de legalább jót röhögök már magunkon....
Klaci79
több mint 3 éve
Na ennek mi értelme volt 😁Javult Ben statja. Ez fontos.
Chargers LT
több mint 3 éve
Hejj Boswellnek rakétakutatásból van diplomája. Good for him!Az Dobbs, nem? O volt a NASAnal is gyakorlaton.
peterk2005
Vagy mindkettonek? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Na ennek mi értelme volt 😁valszeg sérült Ben és eddig tud eldobni
Chargers LT
Steelers fan
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
az első szó ami eszembe jut a játékunk kapcsán a szánalmas 😀de legalább jót röhögök már magunkon....
több mint 3 éve
Na ennek mi értelme volt 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Diontae Johnson 9 target ...vagyis 10 target 27 yard
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Hejj Boswellnek rakétakutatásból van diplomája. Good for him!
több mint 3 éve
Bazz, Ben nem tud eldobni 50 y-ra. Hail mary?
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
😀 😀 😀
több mint 3 éve
Gabor81
803
Egy jó félidei elemzés, és simán nyerünk!!! 😊Es jon a, a futast es a passzokat es a blokkokat javitani kell. Nekem jobbnak kell lennem. Fejben. Mert mentalisan elfaradtam... Egyeb valtoztatasra lesz szukseg mester. Kb mindaz amit csinaltatok. Az jo volt. Arra, hogy halalra rohogjem magam. De mivel nem akarok meghalni. Igy ezt felejtsetek el azonnal. Kulonben ki vagytok rugva....😀
bcsarli
Szerkesztette: Gabor81