Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
en befejeztem mara. szerintem megnezek meg 1-2 playoff meccset es az SB-t. de baszki ez a szar elvette a kedvem.Gondolod hogy lesz 1-2 PO meccsünk, meg SB? 😊
xtaki
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Jeeeeeee bazdmeg....Claypooolnak pasz...es elkapja......baszki Fitchner...a joedeskrvaanyad....
több mint 3 éve
Milyen érdekes, Deadpool elkapja, ha felé megy a labda.
több mint 3 éve
Mit keseregtek, alakul a csoportgyőzelem 😊
több mint 3 éve
Romo nagy arc 😎😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Butler nem hagyja, hogy csak Fichtner-t ekézzük...nem tudtam, hogy jól látok e, de RZ-ban feláldunk egy darab falemberrel...hű b@zmegHát no....mit mondjak...minden fronton szetjatszanak bennunket.
Klaci79
Es Watt is megserult....
több mint 3 éve
Várjatok, még nem volt ma labdavesztés!
több mint 3 éve
xtaki
3 441
en befejeztem mara. szerintem megnezek meg 1-2 playoff meccset es az SB-t. de baszki ez a szar elvette a kedvem.
több mint 3 éve
Ebron.Az a szakvéleményem, hogy nem állunk túl jól.Ezt mire alapozod?
Szokol
Jan
több mint 3 éve
Klemó
5 656
A sok 3&out miatt a D mar a fulen veszi a levegot....es a Colts keveri is a kartyat rendesen. Amolyan potens PO team...
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
szerintem nem komolyan mondja 😊Az a szakvéleményem, hogy nem állunk túl jól.Ezt mire alapozod?
Szokol
Jan
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Butler nem hagyja, hogy csak Fichtner-t ekézzük...nem tudtam, hogy jól látok e, de RZ-ban feláldunk egy darab falemberrel...hű b@zmeg
több mint 3 éve
Gabor81
803
megerzes?Az a szakvéleményem, hogy nem állunk túl jól.Ezt mire alapozod?
Szokol
Jan
több mint 3 éve
Az a szakvéleményem, hogy nem állunk túl jól.Ezt mire alapozod?
Szokol
több mint 3 éve
prérifarkas
598
Most érzem úgy ennyi volt.A Colts viszont oktatofilmet csinal nekunk...playekbol....Már pár hete mindenki, akivel játszunk.
Klemó
Jan
Roló lehúz. Lesz még 2 csúnya meccs aztán csá 2020 szezon.
Vagy jön egy komoly változás vagy így marad és az nem lesz jó.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Az a szakvéleményem, hogy nem állunk túl jól.
több mint 3 éve
Gabor81
803
Szakkommentátor megmondta hogy Roethlisberger nem szar, akkor nem az.csak nem is jo...😀 ennyi....
mustaine
több mint 3 éve
Minden téren aláznak minket.De a lényeg, hogy nincs negatív szezon.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
A Colts viszont oktatofilmet csinal nekunk...playekbol....Már pár hete mindenki, akivel játszunk.
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 656
No es ami aggaszt....egy futo...3 vedonkon keresztul tud 2 yardot menni....szetesett a D is....
több mint 3 éve
Klemó
5 656
A Colts viszont oktatofilmet csinal nekunk...playekbol....
több mint 3 éve
Nem adják valahol a Reszkessetek betörők valamelyik részét? Inkább nézném azt 😊
több mint 3 éve
Gabor81
803
Valtoztatas nem lesz tomlin szerint. Azoknak kell jobban jatszania, akik ebben a mezben vannak. Marmint steel ben...Ha lenne nezo akkor lehet lecserelnek oket rajuk...
több mint 3 éve
Szakkommentátor megmondta hogy Roethlisberger nem szar, akkor nem az.