Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
Ezt a DPI-t értette valaki? Azon kívül, hogy befújták. 😊Én csak azt láttam, hogy nagyon durva volt. Én még le is zavartam volna, de végleges, csere nélküli kiállítással.
peterk2005
több mint 3 éve
Gabor81
803
Rivers jobban tudja a szabalyokat, mint sok HCAzert lehet, mert idoben tobbet jatszik az nflben mint a legtobb HC. Es meg aktualis is neki. Mert benne van. Vagy mas a feladatuk...😀
Chargers LT
több mint 3 éve
Rivers jobban tudja a szabalyokat, mint sok HCrégebb óta tolja mint sok HC 😀
Chargers LT
több mint 3 éve
Ezt a DPI-t értette valaki? Azon kívül, hogy befújták. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Rivers jobban tudja a szabalyokat, mint sok HC
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Gabor81
803
biztos nem tudtak oda dobja ben....😕
több mint 3 éve
Gabor81
803
hany vedo volt dj korul 3?
több mint 3 éve
10 ponttal vezettek, miért izgultok?
több mint 3 éve
Gabor81
803
Avagy marad a ket jo drive egesz meccsre. 😀Laci ki fog józanodnimost inni fogok...figyeld meg....két jó drive nem múlik el nálunk néhány szar nélkül...
Chargers LT
Klaci79
több mint 3 éve
Klemó
5 656
ha ebből a driveból TD-t csináltok, akkor elég meleg lesz a pite...Nyugodj meg....elkezdi Ben azt hinni, hogy a bab is hus.....
Bence94
több mint 3 éve
Reich a mestere a masodik felidei elalvasnak, hogy huzzuk magunkra az ellenfelet egy mart megnyert meccsen, es tegyuk izgalmassa a veget. Ugyhogy csak a szokasos. Hogy oszinte legyek, ebben az idenyben kis tulzassal ot latom a Colts legnagyobb bibijenek. Illetve az oriasi hullamzasat.
több mint 3 éve
Kedves Mike, Bármennyire is próbálkozunk, sajnos a meccs nem a második félidővel kezdődik. Üdvözlettel, ColtsNa akkor most kezdődik "a második félidőben nem csinálunk TD-t" projektnem lehetett volna ezt elobb kezdeni. Mondjuk meccs elejen? 😀 Koszonettel Mike tomlin.
Farky
Gabor81
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Mer...sima volt...nem? 😀én teljesen kiizgultam magam tegnap ma képtelen felmenni a pulzusomna még izgalmas lesz a végére?max nektek. mert mi meg izgulni sem izgulhatunk...realisan nezve...
briareos
Gabor81
briareos
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Laci ki fog józanodnimost inni fogok...figyeld meg....két jó drive nem múlik el nálunk néhány szar nélkül...
Chargers LT
több mint 3 éve
Bence94
1 949
ha ebből a driveból TD-t csináltok, akkor elég meleg lesz a pite...
több mint 3 éve
Most nem ártana egy INT, vagy fumble a védelemtől... Vagy csak egy 3&out. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Na, itt a play action - szerűség. Ilyen egy lassú irányítóval.Semmi kivetnivalóm nem volt vele, 8 yardot szereztünk.
peterk2005
több mint 3 éve
Spy
2 337
Laci,most visszaadunk....
több mint 3 éve
Laci ki fog józanodni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Na, itt a play action - szerűség. Ilyen egy lassú irányítóval.
több mint 3 éve
Gabor81
803
Na akkor most kezdődik "a második félidőben nem csinálunk TD-t" projektnem lehetett volna ezt elobb kezdeni. Mondjuk meccs elejen? 😀 Koszonettel Mike tomlin.
Farky
több mint 3 éve
Bence94
1 949
na ez egy nagy kalap szar....
több mint 3 éve
Persze, hogy lófasz, mikor védekezéskor OLB-t játszik! 😀Azert mert Watt sajnos lofasz teljesitmemyt nyujt iden....Nem tudom, tényleg nem értek hozzá. De mi a faszért nem használunk több full backet? Miért nem hozunk be plusz falembert futáshoz? Miért nem blokkol két tight end? És ami a legfontosabb, miért Ebron a tight end? 😀Ha jól rémlik, akkor Willis sackje is play actionből jött. Az a baj hogy ha nem megy a futás, akkor nem nagyon fogja megenni a védelem a játékot.Meg tudja, csak szerintem kisebb benne az esély, mint shotgunból.Nem akarom elhinni, hogy egy NFL irányító ezt ne tudná megcsinálni.Van az az új találmány, amit mostanában csinál mindenki, az a play action vagy micsoda. Azt mi miért nem használjuk?Gondolod, hogy Bennek van elég sebessége átvenni a labdát a center seggénél, megfordulni és eljátszani egy handoffot hihetően? Szvsz nincs. Nem véletlen, hogy mi is alig játszunk play actiont Rivers-el, ő is lassú már hozzá.
Szokol
peterk2005
Szokol
peterk2005
Baba Yaga
Szokol
Klemó
több mint 3 éve
Gabor81
803
egyszer meg a hulyenek is lehet szerencseje...😀francba...most kiderült, hogy tudunk ilyet...😀Egy hiba a rendszerben. Ne dőlj be neki.
Klaci79
Jan