Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Gabika? Gabi vagy gabor. Ok? PL 42 ot mint ok? Megbizhato drive okat. Es azt hogy az off unstoppable lesz iden. Vagy nem ennyi 3 and out ot. Vagy tobb Jo passzt bentol. Amikor lehetett volna. Mindegy. Szerintem a serulese miatt nem ment neki talan a hosszabb passz sokszor.Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Igaz, szar az O!Sőt, még az egyetemi másodosztályban is tudtak 90-t a hétvégén.Vagy 60 is lehetne.Hogy miért nem 40?Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
iktriad
Szokol
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mondtak Mahomesnak, hogy akkor rovid passzokkal menjunk vegig, oljuk az orat. "Akkor csak 40 yardig dobok fonok!"
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Sőt, még az egyetemi másodosztályban is tudtak 90-t a hétvégén.Vagy 60 is lehetne.Hogy miért nem 40?Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
iktriad
Szokol
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Arra apellálunk, hogy egyszer egy hossuzúnál Mahomes picket dob, s nem TD-t?
több mint 6 éve
Vagy 60 is lehetne.Hogy miért nem 40?Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
iktriad
több mint 6 éve
Hogy miért nem 40?Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
több mint 6 éve
xtaki
3 440
mondjuk 2 labdabirtoklasnal lehet neki kellett volna menni.a D-ben nem lehet bizni jelenleg.
itt nem lesz stop
több mint 6 éve
Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
több mint 6 éve
Gonzalez ezt is elbasztaA kickerek Hue Jacksonja.
LeviPoki
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
A kickerek új Younghoo Koo-jaA fejlődés megkérdőjelezhetetlen.Na az igazán mókás lenne, két iksszel kezdeni a szezont.Mindjárt FG távon vannak, meglehet az újabb X: 😊A Browns meg kikapHiszen a Browns.
bcsarli
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Ahhh Gonzalez megint kihagyta. A kickerek Hue Jacksonja.
iktriad
több mint 6 éve
KikaptakNa az igazán mókás lenne, két iksszel kezdeni a szezont.Mindjárt FG távon vannak, meglehet az újabb X: 😊A Browns meg kikapHiszen a Browns.
bcsarli
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Oregon88
423
Patrick Mahomes throws his 6th TD pass of the day and becomes the first QB in NFL history to throw 10 TDs his first 2 games.
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Unstoppable offense hol vagy most f.szom.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Gonzalez ezt is elbaszta
több mint 6 éve
A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.Na az igazán mókás lenne, két iksszel kezdeni a szezont.Mindjárt FG távon vannak, meglehet az újabb X: 😊A Browns meg kikapHiszen a Browns.
bcsarli
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Na az igazán mókás lenne, két iksszel kezdeni a szezont.Mindjárt FG távon vannak, meglehet az újabb X: 😊A Browns meg kikapHiszen a Browns.
bcsarli
Sobri Jóska
iktriad
több mint 6 éve
Baszod, ha ilyen 42-30-as meccseket szerettem volna nézni, Pats-drukker lettem volna. Nem is értem ezt az eredményt.
több mint 6 éve
Ezzelki is kaptak 😊Mindjárt FG távon vannak, meglehet az újabb X: 😊A Browns meg kikapHiszen a Browns.
bcsarli
Sobri Jóska
iktriad
több mint 6 éve
Tartok tőle, hogy Ben most mindent AB-ra dobA Jags ellen a PO-ban ezzel lett végig szoros a meccs. 😊
Fast Willie
több mint 6 éve
Mindjárt FG távon vannak, meglehet az újabb X: 😊A Browns meg kikapHiszen a Browns.
bcsarli
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Tartok tőle, hogy Ben most mindent AB-ra dob
több mint 6 éve
Mindekozben a Panthers kapaszkodik felfele.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
A Browns meg kikapHiszen a Browns.
bcsarli
több mint 6 éve
6 zebra nem tudja kitalalni mi is legyen az itelet.Aki meg mondja, az nem tud beszélni...
ulpianus