San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 10 éve
Miket tud fogni. XD
több mint 10 éve
jó ez így, mert megsemmisítettük őket. 😀két hét múlva elég lesz ennyi pont a Cards-tól, köszönjük.X helyett a pipa nem jobb lenne alulra?
KmetyG
Alabama Niners
több mint 10 éve
két hét múlva elég lesz ennyi pont a Cards-tól, köszönjük.Trollok.... Trollok mindenhol!
KmetyG
több mint 10 éve
két hét múlva elég lesz ennyi pont a Cards-tól, köszönjük.X helyett a pipa nem jobb lenne alulra?
KmetyG
több mint 10 éve
két hét múlva elég lesz ennyi pont a Cards-tól, köszönjük.Addigra ébresztőt fújnak Arizónában. 😊
KmetyG
több mint 10 éve
két hét múlva elég lesz ennyi pont a Cards-tól, köszönjük.
több mint 10 éve
Ja, valaki szóljon oda Jimmynekmeg ami 60+ isDawson legalább biztos pontszerintem rugassunk mindent ami 50+
SFGaben
Josszi
Alabama Niners
több mint 10 éve
meg ami 60+ isDawson legalább biztos pontszerintem rugassunk mindent ami 50+
SFGaben
Josszi
több mint 10 éve
Dawson legalább biztos pontszerintem rugassunk mindent ami 50+
SFGaben
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
Dawson! 53-ról szép volt!ez komoly volt.. mondjuk ezzel az O-val lassan 70ről kellene bepöttyintenie..
Alabama Niners
több mint 10 éve
Megint jönnie kell az Arians magicnek. 😊Hát kéne mert ez eddig borzalmasan szar!😀
Rozo
több mint 10 éve
Dawson legalább biztos pont
több mint 10 éve
legalább vezetésből fordulunk...
több mint 10 éve
Dawson! 53-ról szép volt!
több mint 10 éve
Megint jönnie kell az Arians magicnek. 😊
több mint 10 éve
lehagytak minket totál yardban...
több mint 10 éve
Matyi megint mindenhol ott van. XD
több mint 10 éve
most látom csak, hogy itt a bíró csajszi, hát akkor már mindent értek... ;o))
több mint 10 éve
Na így kell megoldnai egy rövid yardos szitut. Lehet passzolni is. Remélem BA figyelte.
több mint 10 éve
Gabbert teljesen vallalhatoan jatszik.... Csak nincs ertelmes wr akinek dobalhatna
több mint 10 éve
Gabbert no huddle offenze - HALÁLValahogy ez a károgás emlékeztet a Steelers elleni meccsre, remélem a végeredmény nem az lesz
petey
több mint 10 éve
Gabbert no huddle offenze - HALÁLaz ezer sebből vérző hősök nagy napja ez... csak ne lógna bilibe a kezem
petey
több mint 10 éve
na most egy szép time management a végére,és egy lézer Gabbert passzal.. és 7-6 al fordulunk..