San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 8 éve
Miket tud fogni. XD
több mint 8 éve
jó ez így, mert megsemmisítettük őket. 😀két hét múlva elég lesz ennyi pont a Cards-tól, köszönjük.X helyett a pipa nem jobb lenne alulra?
KmetyG
Alabama Niners
több mint 8 éve
két hét múlva elég lesz ennyi pont a Cards-tól, köszönjük.Trollok.... Trollok mindenhol!
KmetyG
több mint 8 éve
két hét múlva elég lesz ennyi pont a Cards-tól, köszönjük.X helyett a pipa nem jobb lenne alulra?
KmetyG
több mint 8 éve
két hét múlva elég lesz ennyi pont a Cards-tól, köszönjük.Addigra ébresztőt fújnak Arizónában. 😊
KmetyG
több mint 8 éve
két hét múlva elég lesz ennyi pont a Cards-tól, köszönjük.
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Ja, valaki szóljon oda Jimmynekmeg ami 60+ isDawson legalább biztos pontszerintem rugassunk mindent ami 50+
SFGaben
Josszi
Alabama Niners
több mint 8 éve
meg ami 60+ isDawson legalább biztos pontszerintem rugassunk mindent ami 50+
SFGaben
Josszi
több mint 8 éve
Josszi
3 367
Dawson legalább biztos pontszerintem rugassunk mindent ami 50+
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
ASR10
135
Dawson! 53-ról szép volt!ez komoly volt.. mondjuk ezzel az O-val lassan 70ről kellene bepöttyintenie..
Alabama Niners
több mint 8 éve
Rattlesnake
260
Megint jönnie kell az Arians magicnek. 😊Hát kéne mert ez eddig borzalmasan szar!😀
Rozo
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Dawson legalább biztos pont
több mint 8 éve
Dawson! 53-ról szép volt!
több mint 8 éve
Megint jönnie kell az Arians magicnek. 😊
több mint 8 éve
Matyi megint mindenhol ott van. XD
több mint 8 éve
Cardinalis
5 801
most látom csak, hogy itt a bíró csajszi, hát akkor már mindent értek... ;o))
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Na így kell megoldnai egy rövid yardos szitut. Lehet passzolni is. Remélem BA figyelte.
több mint 8 éve
Gabbert teljesen vallalhatoan jatszik.... Csak nincs ertelmes wr akinek dobalhatna
több mint 8 éve
Gabbert no huddle offenze - HALÁLValahogy ez a károgás emlékeztet a Steelers elleni meccsre, remélem a végeredmény nem az lesz
petey
több mint 8 éve
Josszi
3 367
Gabbert no huddle offenze - HALÁLaz ezer sebből vérző hősök nagy napja ez... csak ne lógna bilibe a kezem
petey
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Josszi
3 367
na most egy szép time management a végére,és egy lézer Gabbert passzal.. és 7-6 al fordulunk..
The Amazing Racoon