San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 9 éve
Cardinalis
5 788
szassztok! naennyi pontyot nekünk is sikerült a HOX ellen, lesz-é több a NINER részéről... ez itt a kérdés 😉
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Ez most nem bírózás volt részemről.Adjunk már még vagy 100 ingyen yardot nekik.Sebiibe kell tartani a szabályokatFucu
több mint 9 éve
Adjunk már még vagy 100 ingyen yardot nekik.Sebiibe kell tartani a szabályokat
több mint 9 éve
0ázás már nem lesz.
több mint 9 éve
Adjunk már még vagy 100 ingyen yardot nekik.SebiiAmíg nulla pontjuk van, ne legyél ilyen finnyás
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Adjunk már még vagy 100 ingyen yardot nekik.
több mint 9 éve
Kaep mai számai a cseréjét idézik. A gabbertálódás ragályos.
több mint 9 éve
Az már megvolt Barronnal 😀😀Mi ez a bullshit pass rush?FucuA jó pass rush a Cards és a Rams trade markja a divizióban.
iktriad
több mint 9 éve
Bugsy a bunkó, nem én.Ne is figyelj rá, ma mindenkivel bunkó.Sixo67aha 7 sack az elmúlt vasárnap.FucuMi ez a bullshit pass rush?FucuAz a Cards és a Rams trrade markja a divizióban.iktriad
több mint 9 éve
Ne is figyelj rá, ma mindenkivel bunkó.aha 7 sack az elmúlt vasárnap.FucuMi ez a bullshit pass rush?FucuAz a Cards és a Rams trrade markja a divizióban.iktriad
több mint 9 éve
Javítottam a hszet azóta, dicsérni akartalak titeket.aha 7 sack az elmúlt vasárnap.FucuMi ez a bullshit pass rush?FucuAz a Cards és a Rams trrade markja a divizióban.iktriad
A jó pass rush a Cards és a Rams trade markja a divizióban.
több mint 9 éve
aha 7 sack az elmúlt vasárnap.Mi ez a bullshit pass rush?FucuAz a Cards és a Rams trrade markja a divizióban.iktriad
több mint 9 éve
Mi ez a bullshit pass rush?FucuA jó pass rush a Cards és a Rams trade markja a divizióban.
Calvin Johnson >>>> Kálvin János. Én örülnék, ha az előbbiről elnevezett téren laknék.A Kálvin (bocsánat Calvin Johnson) térre? 😀iktriadHalálosan megsértettél, úgyhogy most kurtára nem vagy poénos.Sixo67
több mint 9 éve
jó, mondjuk Shawnál papírforma volt, de Hamptont több helyen is írták 4-5. körreMég azon se tette túl magát, hogy Connor Shaw az lett. 😀😀iktriadtudom ki is akadt a draft előtt szóltam, hogy Victor Hampton UDFA lesz és még jobban, amikor tényleg az lett 😀Shilkor| Sixonál minden South Carolinas játékos elit. | iktriadCB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 9 éve
Mi ez a bullshit pass rush?
több mint 9 éve
A Kálvin (bocsánat Calvin Johnson) térre? 😀iktriadHalálosan megsértettél, úgyhogy most kurtára nem vagy poénos.
több mint 9 éve
Még azon se tette túl magát, hogy Connor Shaw az lett. 😀😀tudom ki is akadt a draft előtt szóltam, hogy Victor Hampton UDFA lesz és még jobban, amikor tényleg az lett 😀Shilkor| Sixonál minden South Carolinas játékos elit. | iktriadCB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 9 éve
tudom ki is akadt a draft előtt szóltam, hogy Victor Hampton UDFA lesz és még jobban, amikor tényleg az lett 😀| Sixonál minden South Carolinas játékos elit. | iktriadCB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 9 éve
A Kálvin (bocsánat Calvin Johnson) térre? 😀Ez hazugság .... elmentek ti a ...Sixo67| Sixonál minden South Carolinas játékos elit. | iktriadCB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 9 éve
Ez hazugság .... elmentek ti a ...| Sixonál minden South Carolinas játékos elit. | iktriadCB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 9 éve
Max a Gilmore Girlsben(Szívek szállodája) az. 😀😀Gilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
| Sixonál minden South Carolinas játékos elit. |CB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 9 éve
Nálam 1. helyen rangsorolt.A 39. helyen rangsort CB mióta elit?iktriadGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 9 éve
Te meg miről beszélsz ember.... top5 CB liga szinten amikor nem sérült.CB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanShilkorGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 9 éve
A 39. helyen rangsort CB mióta elit?Gilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67
több mint 9 éve
CB2-nek elmegy, de az elittől igen messze vanGilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.Sixo67