San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 9 éve
imádtam, de mondjuk úgy, hogy már elég régi kiadás. persze remélem februárba játszák majd a pap lászlóba.Ezen a meccsen nincs HalfTimeShow? Egy jó kis Slipknot vagy KoRn jól esne most!balazs799tessék:Shilkor
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Gilmore meg csak azért elit mert South Carolina homer vagy.iktriadGilmore az mindenkinél elit ... függetlenül ,hogy kinek szurkol.
több mint 9 éve
Ezen a meccsen nincs HalfTimeShow? Egy jó kis Slipknot vagy KoRn jól esne most!balazs799tessék:
több mint 9 éve
Ezen a meccsen nincs HalfTimeShow? Egy jó kis Slipknot vagy KoRn jól esne most!balazs799Friscoban vagy Ricky Martin van, vagy senki.
Alualu jó játékos, 4-3ban és a mostani hibrid rendszerben is tud játszani. Amúgy mivel FA lesz, simán kiköthet akár nálatok is jövőre. 😀😀Ebből csak Szöszi a megabust. Alualu nem rossz játékos, természetesen nem Top 10es tehetség, de nem bust. Még 1 meccset se hagyott ki pl. Ebron meg Warmack sem lesz rossz szerintem.iktriadAlulu retek szar már ne is haragudj, még ha 3. körös lett volna akkor is hatalmas bust, nem hogy top10nél. Gilmore meg liga elit , nem tudom mit keres azon a listán.Sixo67
Gilmore meg csak azért elit (nálad) mert South Carolina homer vagy.
több mint 9 éve
Ebron meg Warmack még jó lehet, de szerintem egyik se TOP10-es tehetség közülük.Ebből csak Szöszi a megabust. Alualu nem rossz játékos, természetesen nem Top 10es tehetség, de nem bust. Még 1 meccset se hagyott ki pl. Ebron meg Warmack sem lesz rossz szerintem.iktriadAkkor már legyen 1/10, mint a faterja, az is jó pick amúgy:Ezért mondom, bezzeg az 1/6ok:Csak idén?Akkor Michael Gabbert 1/3al lesz általatok kiválasztva. Az a draft pozició most úgyis szerencsét hoz a csapatoknak.iktriad1/3 az elmúlt évben elég szar lett. Legyen 1/6.Sixo67
2012: T-Rich
2013: Dion Jordan
2014: Blakeiktriad
Matthews, Mingo, Claiborne xDSixo67
2010: Alualu
2011: Gabbert
2012: Gilmore
2013: Warmack
2014: EbronShilkor
több mint 9 éve
Ebből csak Szöszi a megabust. Alualu nem rossz játékos, természetesen nem Top 10es tehetség, de nem bust. Még 1 meccset se hagyott ki pl. Ebron meg Warmack sem lesz rossz szerintem.iktriadAlulu retek szar már ne is haragudj, még ha 3. körös lett volna akkor is hatalmas bust, nem hogy top10nél. Gilmore meg liga elit , nem tudom mit keres azon a listán.
több mint 9 éve
Ginola
136
Azt mondja Ricsi: ez a szerzett yard mennyiség még a Seahawksnál gyengébb csapatok ellen is kevés lenne.Ezt nem igy akarta az biztos,de igazat mondott😊
Értelmezz e ezt nekem valaki.Alabama Niners
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
Huhhh ehhez már későn van kicsit, így is elég fáradt vagyok...Anyám mit tökölnek má?TomcsikAz Halloweenkor van. Most a pulyka körül forog minden.iktriad
több mint 9 éve
Ezen a meccsen nincs HalfTimeShow? Egy jó kis Slipknot vagy KoRn jól esne most!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ebből csak Szöszi a megabust. Alualu nem rossz játékos, természetesen nem Top 10es tehetség, de nem bust. Még 1 meccset se hagyott ki pl. Ebron meg Warmack sem lesz rossz szerintem.Akkor már legyen 1/10, mint a faterja, az is jó pick amúgy:Ezért mondom, bezzeg az 1/6ok:Csak idén?Akkor Michael Gabbert 1/3al lesz általatok kiválasztva. Az a draft pozició most úgyis szerencsét hoz a csapatoknak.iktriad1/3 az elmúlt évben elég szar lett. Legyen 1/6.Sixo67
2014: EbronShilkor
több mint 9 éve
na nekem asszem ennyi elég volt máraDexxter TailorSzép álmokat Löfli!
több mint 9 éve
Akkor már legyen 1/10, mint a faterja, az is jó pick amúgy:Ezért mondom, bezzeg az 1/6ok:Csak idén?Akkor Michael Gabbert 1/3al lesz általatok kiválasztva. Az a draft pozició most úgyis szerencsét hoz a csapatoknak.iktriad1/3 az elmúlt évben elég szar lett. Legyen 1/6.Sixo67
2014: Ebron
több mint 9 éve
Anyám mit tökölnek má?TomcsikAz Halloweenkor van. Most a pulyka körül forog minden.
több mint 9 éve
Azt mondja Ricsi: ez a szerzett yard mennyiség még a Seahawksnál gyengébb csapatok ellen is kevés lenne. Értelmezz e ezt nekem valaki.
több mint 9 éve
na nekem asszem ennyi elég volt mára
több mint 9 éve
Kaep jatekinteligenciaja alacsony- Höri 😀GinolaEbből is látszik, hogy ő nem Jon Grunden.
több mint 9 éve
Jó eddig a hangulat, bár ameddig szorosabb volt a meccs addig még jobb volt.Gondolataim az első félidőről: insidehandoff.com/2014/11/28/seattle-seahawks-at-san-francisco-49ers-first-half-notes/
http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
Vernon Gholston.Julio Jones.iktriadEzért mondom, bezzeg az 1/6ok:Csak idén?Akkor Michael Gabbert 1/3al lesz általatok kiválasztva. Az a draft pozició most úgyis szerencsét hoz a csapatoknak.iktriad1/3 az elmúlt évben elég szar lett. Legyen 1/6.Sixo67
több mint 9 éve
Julio Jones.Ezért mondom, bezzeg az 1/6ok:Csak idén?Akkor Michael Gabbert 1/3al lesz általatok kiválasztva. Az a draft pozició most úgyis szerencsét hoz a csapatoknak.iktriad1/3 az elmúlt évben elég szar lett. Legyen 1/6.Sixo67
több mint 9 éve
2009 Tyson Jackson. 😀😀Akkor Michael Gabbert 1/3al lesz általatok kiválasztva. Az a draft pozició most úgyis szerencsét hoz a csapatoknak.iktriadTényleg, az elmúlt 3 évben kíváló játékosok érkeztek 1/3-ra:
2014: Bortles, 2013: Dion Jordan, 2012: T-Rich 😀Shilkor
több mint 9 éve
Ezért mondom, bezzeg az 1/6ok:Csak idén?Akkor Michael Gabbert 1/3al lesz általatok kiválasztva. Az a draft pozició most úgyis szerencsét hoz a csapatoknak.iktriad1/3 az elmúlt évben elég szar lett. Legyen 1/6.Sixo67
Matthews, Mingo, Claiborne xD
több mint 9 éve
Akkor Michael Gabbert 1/3al lesz általatok kiválasztva. Az a draft pozició most úgyis szerencsét hoz a csapatoknak.iktriadTényleg, az elmúlt 3 évben kíváló játékosok érkeztek 1/3-ra:
2014: Bortles, 2013: Dion Jordan, 2012: T-Rich 😀
több mint 9 éve
RW xDSixo67Goodell szólt, hogy nem akarja hogy a félidőben, hogy eldőljön a meccs.